«Έφταιγα που έκανα τη μητέρα μου να κλαίει κάθε μέρα»

 
Η Τάμτα και ο Αντώνης Τσαπατάκης, μία ποπ ερμηνεύτρια και ένας αθλητής, βρίσκουν το δικό τους «Σημείο Συνάντησης» και συζητούν τη θεμελιώδη σημασία τού να προσπαθείς και να πετυχαίνεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Τάμτα περιγράφει πώς σε ηλικία 15 ετών, υπό συνθήκες δύσκολες και με έλλειψη σε βασικά αγαθά, οραματιζόταν τον εαυτό της ευτυχισμένο, να τραγουδά σε μια σκηνή με πλήθος κόσμου να την παρακολουθεί. Εξηγεί πώς ένιωσε όταν αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα, ενώ μιλάει και για τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή της η μητέρα της, η οποία είναι μία πραγματική αγωνίστρια ζωής. Επίσης, αναφέρει πώς βίωσε τη μητρότητα σε ηλικία 14 ετών, περιγράφει αναμνήσεις από τη ζωή της στη Γεωργία αλλά και τα πρώτα χρόνια της στην Ελλάδα, ενώ σχολιάζει ανοιχτά το πώς είναι σήμερα στην προσωπική της ζωή.

«Δεν ξεχνώ ποτέ από που έρχομαι και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που ζω τώρα. Από πολύ μικρή οραματιζόμουν να τραγουδάω μπροστά σε πολύ κόσμο. Αυτό το έκανα σε μία εποχή και υπό συνθήκες που ήταν απλώς ένα «ΤΡΕΛΟ όνειρο» αφού οι πιθανότητες να συμβεί ήταν ελάχιστες βάση της κατάστασης που βρισκόταν η χώρα…10 χρόνια μετά το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα! Η μαμά μου αποτελεί την μεγαλύτερη έμπνευση μου. Μεγαλώνοντας και με την ωριμότητα που αποκτώ πλέον μπορώ να πω ότι είμαι περιφανή και για τον εαυτό μου… κάτι που δεν το έλεγα παλαιότερα. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου με βρίσκεις ερωτευμένη με το σύντροφό μου και πολύ αγαπημένη».

Όσον αφορά στην αγάπη της για την μόδα, η Τάμτα αποκάλυψε: «Έχω μεγάλη αγάπη για τη μόδα, η μητέρα μου έραβε και υπήρχε εποχή που επιβιώναμε με αυτά που έραβε για τους ανθρώπους και έβγαζε λεφτά για να τρώμε. Θυμάμαι τη μαμά μου να κόβει και να ράβει. Το έχω πάρει από τη μαμά μου. Δεν της άρεσε ποτέ να είμαι ίδια με τις υπόλοιπες…».

«Νιώθω σαν να έχω ζήσει τρεις ζωές: Μια ζωή τα παιδικά μου χρόνια, άλλη ζωή ξεκίνησα όταν πλέον έγινα μαμά και παντρεύτηκα και η τρίτη ήταν όταν ήρθα εδώ και ξεκίνησα κάτι τελείως διαφορετικό. Γέννησα και ήμουν στον πρώτο όροφο και ήρθαν τα παιδιά από το σχολείο για να με δουν…» πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια.

 

 

Ο Αντώνης Τσαπατάκης δηλώνει πως εκείνος είναι ο μόνος υπεύθυνος για το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του σε ηλικία 18 ετών και τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι και αναλαμβάνει την απόλυτη ευθύνη αυτού που του συνέβη. Ωστόσο, σήμερα παραδέχεται πως αυτό το ατύχημα του άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο και είναι ο λόγος που νιώθει απόλυτα ευτυχισμένος, αφού πλέον εστιάζει στα σημαντικά και συγχρόνως κάθε μέρα προσπαθεί να κάνει κάτι ουσιώδες, τόσο για τον εαυτό του όσο και για τον κοινωνικό περίγυρο.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης τόνισε: «Όλο αυτό συνέβη, το τροχαίο ατύχημα που είχα στα 18 μου με τη μηχανή, γιατί ήμουν, όπως κάθε παιδί, γιατί στα 18 είμαστε παιδιά, όπως κάθε παιδί και της τώρα εποχής, επηρεασμένο από τη ματαιοδοξία, από τον υλισμό.

Όταν άνοιξα τα μάτια μου μετά το ατύχημα κατάλαβα ότι αυτό ήταν το λάθος κατευθείαν. Άνοιξα τα μάτια μου και λέω «οκ, δεν μπορώ να περπατήσω. Και τι έγινε;». Μπορώ όμως να ανοίξω το μυαλό μου και να το κάνω να τρέξει μπροστά».

Και τόνισε: «Δεν είπα ποτέ «Θεέ μου, γιατί μου το έκανες αυτό;» ή «γιατί μπαμπά μου πήρες τη μηχανή και μου έτυχε αυτό». Είχα σπάσει μία πόρτα στο σπίτι για να μου πάρει τη μηχανή. Δεν έφταιγε ο πατέρας μου. Εγώ έφταιγα που έκανα τη μητέρα μου να κλαίει κάθε μέρα και όποτε βλέπει συνεντεύξεις μου. Τώρα κλαίει αυτή τη στιγμή.

Οι δυο τους, απενοχοποιημένοι και ετοιμόλογοι, μιλάνε ακόμα για αστεία περιστατικά που τους συνέβησαν στις καριέρες τους, για φιλίες, σχέσεις και όνειρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή o «Αστυνόμος Παντέλας», ο αγαπημένος ηθοποιός Σώτος Φιλιππίδης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται τα «Xρόνια πολλά» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο... τραγουδώντας!
Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μία ασθένεια επώδυνη. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν 27 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
James Καφετζής: «Είχε αγοράσει η μητέρα μου, στον πατέρα μου εξοπλισμό και της έστειλε μήνυμα SOS»
Ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο, αποχαιρετά την κορυφαία ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου