Αποχώρησε από το #GNTMgr πυροβολώντας η Ρασέλ... «Το περιμένατε νωρίτερα»

 
Όσο ο καιρός περνάει τόσο το επίπεδο δυσκολίας για τα επίδοξα μοντέλα του GNTM ανεβαίνει. Χθες βράδυ οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μοντέλων κλήθηκαν να… αποδράσουν εκτός Αθηνών με αποτέλεσμα να έχουν από νωρίς το πρωί ετοιμασίες, βαλίτσες και απορίες. Ο απαράδεκτος Παναγιώτης Αντωνόπουλος, ο ο τυροκόμος με το στόμα οχετό.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Οδηγήθηκαν από την παραγωγή του GNTM στο γραφικό χωριό Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας όπου και τοποθετήθηκε το σκηνικό για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, με τίτλο «We love Greece».
 
Σε αυτή την καμπάνια μόδας για τον ελληνικό τουρισμό, τα μοντέλα έπρεπε να ζωντανέψουν εικόνες χωριού σε μία σύγχρονη καρτ ποστάλ, ποζάροντας με ντόπιους στο φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου. Όπως ήταν επόμενο, βέβαια, κάποιοι εντάχθηκαν στις ζητούμενες δραστηριότητες του κάθε σετ, ενώ ορισμένοι επιδόθηκαν σε μια θεατρική απόδοση που δυστυχώς δυσαρέστησε τους κριτές.

Τα πλάνα μέσα από το λεωφορείο του ριάλιτι επιβεβαίωσαν ένα από τα ζευγάρια του GNTM. Ο λόγος για τη Ρασέλ και τον Έντουαρντ, οι οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής ήταν μαζί και αγκαλιασμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί επέλεξε να καθίσει και ο Σήφης με τη Μαρινέλα, οι οποίοι φημολογείται επίσης ότι έχουν έρθει αρκετά κοντά.
 
Για ένα μοντέλο, λοιπόν, η αυλαία θα έπρεπε να κλείσει οριστικά στο ταξίδι μόδας του GNTM 3. Έτσι, έπειτα από την δοκιμασία, η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός αποφάσισαν να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του STAR η Θεοδώρα Ρασέλ.
 


Η Ρασέλ, μετά την αποχώρησή της δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μεταξύ άλλων τονίζει: «Με περιμένατε; Δε με περιμένατε; Ας μη λέμε ψέματα. Με περιμένατε και μάλιστα νωρίτερα. Θέλω να σας πω πως έχω δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων, η πλειοψηφία των οποίων είναι αρνητικά. Γιατί άραγε;»!
 
Και πρόσθεσε: «Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε τη Ρασέλ και λίγο face to face και να τη δείτε χωρίς μοντάζ, ίντριγκες, παιχνίδι και τους συμπαίκτες της. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία που δε μετάνιωσα ούτε στιγμή. Θα το ξαναέκανα, ξανά και ξανά. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές… Τους συμπαίκτες μου. Είναι ήρωες που μπορέσανε να συμβιώσουμε δυόμιση μήνες στο ίδιο σπίτι μαζί μου. Έρχονται ωραία πράγματα».

 

Η Θεοδώρα Ρασέλ αποχώρησε από το GNTM και κάποιοι από τους συμπαίκτες της πέταξαν από τη χαρά τους. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκαναν «Φωλιά των Κου Κου» και την Τζώρτζια Γεωργίου.

Παναγιώτης Αντωνόπουλος: «Είναι η καλύτερή μου μέρα στο GNTM. Επιτέλους αποχώρησε η Ρασέλ, την έδιωξα, έφυγε! Αν αποχωρούσαν και οι δύο, και η Ρασέλ και ο Δημοσθένης, εγώ στην Καγιά θα έγραφα 500 πρόβατα!

Μαρινέλα Ζύλα: Πετάω! Η καλύτερη αποχώρηση. Σαν ψέμα! Τώρα θα μιλάμε στο σπίτι και δεν θα κρυφακούει κάποιος.

Αιμιλιάνο Μάρκου: Είναι μια αποχώρηση που περίμενα από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο σπίτι. Έχω προσπαθήσει να την διώξω.

Σήφης Φαραντάκης: Και η δεκάδα είναι πολύ για τη Ρασέλ.

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Τι να την χαιρετίσω στο πλατό; Βλακείες είναι αυτά! Μοντέλο δεν θα γίνει.

 

Στη «Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε σήμερα  και η Θεοδώρα Ρασέλ, η οποία χθες το βράδυ αποχώρησε από το GNTM.

Απάντησε για όλα όσα έλεγε μέσα στο σπίτι, τονίζοντας ότι δεν έχει μετανιώσει για τίποτα, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως με τον Έντουαρντ είναι μόνο φίλοι.

«Όταν τελείωσε η φωτογράφιση και άκουσα τα σχόλια, κατάλαβα ότι θα φύγω. Χάρηκε όλο το σπίτι που έφυγα. Δεν με πείραξε που γελούσαν ούτε κι αυτά που έλεγαν, τους δικαιολογώ. Τον Παναγιώτη τον συμπαθούσα πολύ στην αρχή, δεν ξέρω γιατί μετά το γύρισε μαζί μου. Δεν έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα μέσα στο παιχνίδι.

Το μόνο πράγμα που δεν θα έκανα αν δεν ήμουν μέσα σε ένα ριάλιτι είναι ότι πολλά πράγματα που έλεγα δεν θα τα έλεγα με αυτόν τον τρόπο γιατί όταν είμαστε στην πραγματική ζωή τα φιλτράρουμε πιο πολύ. Δεν μετανιώνω γιατί εγώ πάντα λέω την άποψή μου, είμαι αυτή που είμαι, δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους και το σέβομαι. Αλλά αυτά που έλεγα τα έλεγα και μπροστά στα παιδιά, δεν υποκρίθηκα ποτέ», είπε αρχικά η Θεοδώρα Ρασέλ.

Όσον αφορά τον Έντουαρντ και τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, η Θεοδώρα Ρασέλ απάντησε: «Με τον Έντουαρντ είχαμε έρθει πολύ κοντά στο σπίτι σαν φίλοι, συζητούσαμε τα προσωπικά μας θέματα και γι’ αυτό δεθήκαμε. Του έχω ιδιαίτερη αδυναμία, τον θεωρώ κούκλο και μοντελάρα. Με τον Έντουαρντ είμαστε μόνο φίλοι».

 

 
 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»