Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έξω φρενών η Έλενα Λιασίδου! Απείλησε να ξεκινήσει καυγά!

  06/11/2019 14:10
Έξω φρενών η Έλενα Λιασίδου! Απείλησε να ξεκινήσει καυγά!

Έξω φρενών η Έλενα Λιασίδου! Απείλησε να ξεκινήσει καυγά!

  06/11/2019 14:10
 
Ποιος είδε την Έλενα Λιασίδου και δεν την φοβήθηκε! Η αγαπημένη ηθοποιός ενημέρωσε έξαλλη τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media για ένα περιστατικό που έπεσε τις τελευταίες μέρες στην αντίληψη της. 
 
 
Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα εξήγησε σε όλους ότι ένα κουταβάκι ήταν τις τελευταίες μέρες δεμένο στο μπαλκόνι γειτονικού της σπιτιού, με αποτέλεσμα να βρίσκεται περιορισμένο στον ήλιο κατά την διάρκεια της μέρας και στο κρύο κατά την διάρκεια της μέρας. 
 
Τα κλάματα του σκύλου ήταν αυτά που την έκαναν να αντιληφθεί τι συμβαίνει, με την ίδια να παρατηρεί ότι το σκυλάκι ήταν εντελώς απροστάτευτο και εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες. 
 
«Αν πάω εγώ στο σπίτι του θα γίνει πανικός! Θα με γράψουν οι εφημερίδες, θα με δείτε στις ειδήσεις! Δεν ξέρω...» ακούγεται ανάμεσα σε άλλα να λέει έξαλλη η ηθοποιός. 
 
Η ηθοποιός τελικά αποφάσισε να πάει στο σπίτι και να επιστήσει την προσοχή στους ιδιοκτήτες του σκύλου, με την ίδια να ενημερώνει τους φίλους της για τις εξελίξεις, θέτοντας βέβαια το ερώτημα για το τι πρέπει να κάνει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις. 
 
Αν πάω εγώ στο σπίτι του θα γίνει πανικός! Θα με γράψουν οι εφημερίδες, θα με δείτε στις ειδήσεις! Δεν ξέρω...
 
Δείτε τα βίντεο που ανάρτησε πιο κάτω: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας