Η αντίδρασή του Μουζουράκη όταν ρωτήθηκε για την ζωή μετά την Μαρία...

 

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Πάνος Μουζουράκης όχι μόνο έχει χωρίσει οριστικά από την Μαρία Σολωμού, αλλά είναι ξανά ερωτευμένος. Η νέα σύντροφος του ηθοποιού και τραγουδιστή ονομάζεται Τζίνα Βαρελά και είναι επίσης ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Πάνος Μουζουράκης προσκάλεσε τους δημοσιογράφους την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, σε ένα special event γεμάτο μουσικές εκπλήξεις στην κατάμεστη κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, όπου θα εμφανίζεται τις Δευτέρες από 2 Δεκεμβρίου για περιορισμένες παραστάσεις.

 

Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του νέου βίντεο κλιπ του Πάνου Μουζουράκη με τον Απόστολο Βαλαρούτσο και τον Γιώργο Μυλωνά για το τραγούδι «Ζήτημα Χρόνου», στο επίσημο κανάλι του Πάνου Μουζουράκη στο YouTube, ενώ ακολούθησε ένα exclusive YouTube livestream.

 

Στο special αυτό event που συντόνισε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πάνος Σουρούνης παρακολουθήσαμε ένα μέρος του προγράμματος, που θα παρουσιάζει ο Πάνος Μουζουράκης στον Σταυρό του Νότου και απολαύσαμε την πρώτη επίσημη παρουσίαση του ακυκλοφόρητου «Την Φωνή μου να βρω», που τραγουδούν οι πρώην παίκτες του The Voice of Greece Λεμονιά Μπέζα, Ζάχος Καραμπάσης, Κλαυδία Παπαδοπούλου και Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου, σε μουσική του Κωστή Μαραβέγια και στίχους του Πάνου Μουζουράκη.

 

Μετά το livestreaming οι παρευρισκόμενοι φίλοι και συνάδελφοι του Πάνου, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μαρίζα Ρίζου, o σκηνοθέτης του videoclip Κώστας Καρύδας και η μικρή πρωταγωνίστρια Βασιλική, οι παίχτες της ομάδας του στο Voice, ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού ΜΕΝΤΑ 88, και μέλη του fan club του είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν την prova generale της μουσικής παράστασης «That’s live«.

 

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη Μαρία Αντωνά για τη φετινή του συμμετοχή στο The Voice, αλλά και τη Χριστίνα Μπόμπα. 

Ο αγαπημένος μουσικός και ηθοποιός επίσης αναφέρθηκε και στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύπλοκος, ιδιότροπος και απαιτητικός χαρακτήρας».

Όταν ρωτήθηκε για τον νέο ρόλο της Χριστίνας Μπόμπα στο The Voice ο Πάνος είπε: «Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μπόμπα στο Voice. Αυτό που κάνει το κάνει εξαιρετικά. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν άλλον εκτός από τον Λιανό. Πολύ θα ήθελα να τον δω με φόρεμα που φοράει η Χριστίνα».

Ο ίδιος ρωτήθηκε παράλληλα και για την προσωπική του ζωή...Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»