Ζουγανέλη – Δημητρίου: «Ο ένας από τους δύο έχει προχωρήσει τη ζωή του»

Η πρώτη ανάρτηση Σπύρου Δημητρίου μετά τo διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Ένα βίντεο, ένα ποτήρι ουίσκι, ένα πιάνο και ο Elvis Presley - Επιβεβαίωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

 

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου. Το ζευγάρι μετά από 2,5 σχεδόν χρόνια γάμου αποφάσισε να πάρει διαζύγιο. 

Οι φήμες για κρίση στον γάμο τους είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν ήδη από το καλοκαίρι ωστόσο, μέχρι σήμερα κανείς από τους δυο δεν επιβεβαίωνε την είδηση. Η ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος ωστόσο,  έχουν ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου ενώ η εκτίμηση του ενός προς άλλον εξακολουθεί να υπάρχει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε για πρώτη φορά και ο πατέρας της τραγουδίστριας, Γιάννης Ζουγανέλης, μιλώντας στο #HappyDay και τον Γιώργο Γιαννούλια.

«Από τη στιγμή που υπάρχει πολιτισμός, είναι συναινετικό, βελούδινο, είναι κοινή απόφαση. Είναι πολιτισμένοι άνθρωποι και η Ελεωνόρα και ο Σπύρος, νομίζω ότι είναι κάτι προσωπικό και δεν αφορά τον κόσμο. Δεν μπαίνω σε διαδικασίες τέτοιων επιρροών. Το συμβουλεύω και στους υπόλοιπους πατεράδες. Αν σέβονται τα παιδιά τους να μην ανακατεύονται. Όχι, δεν ανακατεύτηκα ποτέ. Αποδέχομαι αυτό που συμβαίνει και εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και για τους δυο» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

 

 

 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε και την εκπομπή #MegaΚαλημέρα για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεωνόρα με τον Σπύρο Δημητρίου.

«Τι απασχολεί τον κόσμο αν η κόρη μου έχει χωρίσει ή δεν έχει χωρίσει; Γιατί γράφεται ότι έχει χωρίσει; Απασχολεί τον κόσμο;» σχολίασε, αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Και συνέχισε: «Νιώθει άβολα να μιλήσει είπε ο Σπύρος Δημητρίου, πόσο ο πατέρας της, που είναι αίμα μου».

Για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σχολίασε: «Η κόρη μου είναι άνθρωπος της εξέλιξης, που προχωράει τη ζωή. Η κόρη μου είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα και η ζωή είναι μπροστά. Μεγαλώνω με τις συμβουλές της κόρης μου».

«Ένα βελούδινο συναινετικό διαζύγιο», χαρακτήρισε τον χωρισμό της κόρης του, Ελεωνόρας από τον δικηγόρο, Σπύρο Δημητρίου.

 

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου προχώρησαν σε αποκαλύψεις, στο #HappyDay, σχετικά με το διαζύγιο που πήραν η Ελεονώρα Ζουγανέλη και o Σπύρος Δημητρίου.

Μετά από την μετάδοση βίντεο με δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον χωρισμό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε από την Τίνα Μεσσαροπούλου να αποκαλύψει την πληροφορία που έχει.

«Το ρεπορτάζ λέει και νομίζω ότι είναι διασταυρωμένο πάρα πολύ καλά, ότι κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει και μάλιστα, ο άνθρωπος με τον οποίο συνδέεται συναισθηματικά είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο τον δικό μας, συνάδελφος. Δημοσιογράφος, παρουσιαστής και έχει και μια τρίτη ιδιότητα που δεν μπορώ να την πω γιατί θα καρφωθούμε», είπε η δημοσιογράφος.

Με αφορμή την αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου στον αέρα του #HappyDay για το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε μέσα από το #PrwinoMas.

Η Έλενα Χριστοπούλου, μάλιστα, είπε πως δεν ήταν σωστή η αναφορά της δημοσιογράφου στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς, κατά την άποψή της είναι ένα ζήτημα, ενώ τόνισε πως είναι πολύ νωρίς για τέτοιες αποκαλύψεις.

«Η τοποθέτηση αυτή σίγουρα αδικεί έναν εκ των δύο. Δεν τοποθετείσαι έτσι άμεσα, τόσο γρήγορα. Δηλαδή, χωρίζουν δύο άνθρωποι, συζητάμε ότι χωρίζουν με πάρα πολύ ωραία συναισθήματα και το έχουμε πει πολλάκις από εδώ. Δεν μπορείς την επόμενη μέρα να τρέχεις να πεις ότι ένας από τους δύο έχει γκόμενο ή γκόμενα. Σόρρυ, είναι λίγο λαϊκό», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Δεν ειπώθηκε με κακή πρόθεση, πάντως. Αυτό το λαϊκό, τώρα… Ουσιαστικά, αν δεν ξέρεις, δεν καταλαβαίνεις», πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Έλενα Χριστοπούλου κατέληξε: «Όλα θέμα πρόθεσης είναι».

Το βράδυ της Τετάρτης 23/2 ο Σπύρος Δημητρίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού και δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου τον βλέπουμε να παίζει πιάνο.

Ο γνωστός ποινικολόγος επέλεξε ένα τραγούδι του Elvis Presley, ενώ όπως θα παρατηρήσει κανείς, δεν φοράει τη βέρα του.

«Elvis Presley για κάποιον λόγο…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σπύρος Δημητρίου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση