Η πρώτη δήλωση του Σπύρου Δημητρίου για το διαζύγιο με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Έτσι έφτασαν στο διαζύγιο - Στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του τα έπινε με φίλους 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την είδηση για τον χωρισμό του ζευγαριού αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης, αναφέροντας πως η ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενώ η εκτίμηση του ενός προς άλλον εξακολουθεί να υπάρχει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χώρισαν Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου - «Έγινε αίτηση διαζυγίου»

 

«Έχει γίνει αίτηση διαζυγίου και μιλάμε για ένα συναινετικό διαζύγιο και είναι θέμα ημερών ή και ωρών η οριστικοποίησή του», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στον αέρα της εκπομπής.

 

 

 

Το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 22/2 στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα. Ελεονώρα Μελέτη και Κώστας Τσουρός αποκάλυψαν ότι είχαν επικοινωνία τόσο με την τραγουδίστρια, όσο και με τον δικηγόρο.

«Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές. Ήταν κάτι το οποίο το ήξερα πολύ καιρό απλά δεν μπορούσα να το μοιραστώ γιατί και οι ίδιοι δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω το θέμα του χωρισμού τους. Είχα σεβαστεί το γεγονός ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν, ωστόσο όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούσαν δεν ήταν χωρίς φωτιά. Υπήρχαν πολλές φορές που το ζευγάρι είχε έρθει σε διάσταση, προσπαθούσαν να σώσουν τον γάμο τους. Τελικά πήραν τώρα την οριστική απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο.

Είναι βελούδινο το διαζύγιο, δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ τους. Ο ένας εκτιμά τον άλλον πάρα πολύ. Θα βγει πολύ γρήγορα το διαζύγιο γιατί είναι συναινετικό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι πολύ καλά. Θέλουν και οι δύο να προχωρήσουν τη ζωή τους. Κι εγώ θα πω αυτό που λέω πάντα, ότι ένας χωρισμός είναι για καλό. Είναι για να προχωρήσεις παραπέρα» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος στο #MegaΚαλημέρα.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Κώστας Τσουρός σχολίασε: «ήταν όντως πολύ μεγάλος έρωτας. Γνωρίστηκαν την ημέρα που έχασε ο Σπύρος τον πατέρα του. Είχε άδοξο τέλος αυτός ο γάμος, δεν τρέχει και τίποτα σιγά».

 

 

Τα έπινε με φίλους - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Σπύρου Δημητρίου μετά τον χωρισμό του από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου το τελευταίο διάστημα δεν έκαναν καμία κοινή εμφάνιση ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο γνωστός ποινικολόγος απουσίαζε και από την πρόσφατη παρουσίαση δίσκου της ερμηνεύτριας. παρότι στο παρελθόν ήταν παρών σε όλες τις σημαντικές εμφανίσεις της.

Η τελευταία φορά που τους είχαμε δει κάπου μαζί, ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μια από τις συναυλίες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο θέατρο Άλσος. Τότε οι δυο τους, παρότι οι φήμες τους ήθελαν να περνούν μια σοβαρή κρίση, έδειχναν να είναι αρκετά χαρούμενοι και ευτυχισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 22/2, η εκπομπή #HappyDay μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Σπύρου Δημητρίου μετά τον χωρισμό τους, όπου τον βλέπουμε σε μια ταβέρνα με φίλους, να τρώνε και να πίνουν

 

 

Το πρωί της Τετάρτης 22/2 κστην εκπομπή #PrwinoMas ενώ ο δημοσιογράφος, Άγγελος Βουράκης επικοινώνησε με τον Σπύρο Δημητρίου, ο οποίος μάλιστα, έκανε μία πρώτη δήλωση μετά την δημοσιοποίηση του διαζυγίου του.

Με ευγενικό τρόπο, ο γνωστός δικηγόρος δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα καθώς δεν συνηθίζει να απασχολεί τη δημοσιότητα για προσωπικά του ζητήματα. 

«Είμαι πολύ αδέξιος σε σχόλια επί προσωπικών θεμάτων και δικά μου και άλλων για αυτό ευγενικά θα αρνηθώ να σχολιάσω», ήταν τα λόγια του Σπύρου Δημητρίου στον Άγγελο Βουράκη.

Παρόμοια στάση κράτησε και σε ρεπόρτερ του #SuperΚατερίνα, στην οποία αρκέστηκε να πει: «Είμαι καλά, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα». 

Σε αυτό το ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Σπύρος Δημητρίου είναι εκείνος που έφυγε από το σπίτι που έμεναν ως ζευγάρι, στο κέντρο της Αθήνας, με την τραγουδίστρια να παραμένει. Τέλος, επισημαίνεται ξανά η καλή σχέση ανάμεσά τους.

 

 

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή 27/3/22 όταν προβλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ρεπορτάζ, που ήθελε το ζευγάρι να κάνει προσπάθειες για να ξεπεράσει την κρίση στον γάμο του.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να το διαψεύδει με έμμεσο τρόπο λίγες ώρες μετά κάνοντας μια κοινή ανάρτηση με τον αγαπημένο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης 29 Μαρτίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε σε θεατρική πρεμιέρα, συνοδευόμενη από τον Σπύρο Δημητρίου.

Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις και στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα και ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για τις φήμες χωρισμού.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαστε πάρα πολύ καλά με τον σύζυγό μου, αλλά δεν θέλω να το συζητάω. Δόξα τω θεώ είμαι καλά, συμβαίνουν ωραία πράγματα στη ζωή μου», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

 

 

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη στις 07-09-2022 απάντησε στην κάμερα της εκπομπής, #ToPrwino για το δεύτερο κύμα με φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου!

Ο Γρηγόρης Μπάκας τη συνάντησε στο αεροδρόμιο και τη ρώτησε για τις φήμες χωρισμού και αρκέστηκε να πει: «Μια χαρά, όλα καλά. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ευχαριστώ…»

Και ο δημοσιογράφος επέμενε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται αυτές οι φήμες χωρισμού και η τραγουδίστρια ευγενέστατη απάντησε: «Μια χαρά…Είναι όλα πολύ καλά!»!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»
Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όταν παίρνεις αποστάσεις είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Ουρλιάζαμε στο αμάξι, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε αν ζούμε ή όχι»
Τα Χρόνια πολλά της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη τους
Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι