Δανάη Λουκάκη: «Έχω βιώσει bullying στο σχολείο, μου έκαναν τη ζωή μαύρη»

Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ένα περιστατικό με την 4χρονη κόρη της: «Έσπρωξε το παιδί μου, εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

  

Σε μία αποκλειστική συνέντευξή της η Δανάη Λουκάκη μίλησε για την κατάθλιψη και το bullying που βίωσε.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, είχε πάει στην Αγγλία για σπουδές και σκεφτόταν να μείνει μόνιμα, όμως δεν της άρεσε το Λονδίνο και ένιωθε πως καταπιεζόταν φρικτά.

Η Δανάη Λουκάκη έκανε μία γενναία εξομολόγηση για την περίοδο που πάλεψε με την κατάθλιψη.

«Είχα μία διαγνωσμένη κατάθλιψη και κάνω ψυχοθεραπεία. Ξυπνούσα και ήμουν κατάκοπη, ζορίστηκα πολύ κάποια στιγμή», εξομολογήθηκε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο bullying που δέχτηκε στα μαθητικά της χρόνια. Όπως αποκάλυψε, κουβαλούσε το τραύμα για πολλά χρόνια, ενώ έκανε λόγο για τις κολακείες που δέχεται σήμερα από τα άτομα που της ασκούσαν βία στο παρελθόν.

«Έχω βιώσει bullying στο σχολείο, πέρασα άθλια και το κουβάλαγα πολλά χρόνια. Με τραμπουκιζαν, μου έκαναν την ζωή μαύρη… Τα άτομα που με τραμπουκίζανε στο σχολείο τώρα είναι «αχ Δανάη μου». Έφαγα χαστούκι από κοπέλα στο γυμνάσιο χωρίς κανέναν λόγο και ο γυμνασιάρχης είπε “μία ήμερα αποβολή”», ανέφερε η Δανάη Λουκάκη.

 

 

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Δανάη Λουκάκη στο #MegaΚαλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ένα περιστατικό με την 4χρονη κόρη της, Αλεξάνδρα.

Ειδικότερα, ένα παιδάκι έσπρωξε την κόρη της δύο φορές στην παιδική χαρά, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μιλήσει στη μητέρα του.

«Τις προάλλες πήγα στην παιδική χαρά και ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου. Το έσπρωξε κάτω και του πήρε το παιχνίδι του. Έρχεται η κόρη μου, μού λέει “μαμά, με έσπρωξε”, λέω “να πας να πάρεις το παιχνίδι σου”, γιατί ξέρετε τα παιδάκια πρέπει να τα βρίσκουν μεταξύ τους.

Πάει η κόρη μου λοιπόν να πάρει το παιχνίδι της και την ξανασπρώχνει. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα, δεν πήγα να τα βάλω όμως με το παιδί. Αλλά πάω στη μαμά και λέω “το παιδάκι σας έχει σπρώξει δύο φορές το δικό μου παιδί και του ‘χει πάρει δύο φορές το παιχνίδι χωρίς να θέλει. Δεν θα του πείτε κάτι;”. “Τι να κάνουμε; Παιδάκια είναι”» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Κατάλαβες; Άρα το παιδάκι που πάει στο σχολείο και πετάει τα πράγματα από το μπαλκόνι και σφαλιαρίζει χωρίς λόγο το οποιοδήποτε άλλο παιδί έχει μια μαμά που, ενώ το έχει δει, δεν το έχει προβλέψει και δεν το έχει επιβλέψει. Αυτό. Από ‘κει ξεκινάμε. Και το σχολείο δε μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει σε κάθε σπίτι ούτε να επιδεικνύει πώς θα είναι καθένας γονιός» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων