Κendall Jenner & Harry Styles είναι το νέο super hot ζευγάρι του πλανήτη!

Ενώθηκαν ξανά μετά τους ταυτόχρονους χωρισμούς τους! To ζευγάρι είχε συνδεθεί για πρώτη φορά ερωτικά το 2013 και ήταν μαζί μέχρι το 2019!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

  

Έντονες είναι οι φήμες και τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες που θέλουν την Κendall Jenner με τον Harry Styles να είναι το νέο ζευγάρι της ξένης showbiz. 

Πρόκειται για τον διασημότερο και σαφέστατα πιο επιτυχημένο τραγουδιστή της γενιάς του παγκοσμίως και το διασημότερο νούμερο ένα commercial supermodel του πλανήτη.

 

 

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο με την 27χρονη καλλονή, η οποία βρέθηκε να διασκεδάζει σε συναυλία του Harry Styles, ενώ οι φούμες φούντωσαν όταν έγινε γνωστός πως οι δυο τους χώρισαν σχεδόν ταυτόχρονα από τις μακροχρόνιες σχέσεις τους.

 

 

 

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο Tik Tok, βλέπουμε την Κendall Jenner να χορεύει ξέφρενα σε μια πρόσφατη συναυλία του τραγουδιστή, πράγμα που έχει να κάνει από την περίοδο που ήταν μαζί.

Οι θαυμαστές του πρώην ζευγαριού έχουν ενθουσιαστεί με το ενδεχόμενο να είναι και πάλι μαζί, καθώς αυτή την περίοδο είναι και οι δύο ελεύθεροι.

Μάλιστα και οι δύο χώρισαν την ίδια στιγμή από τους πρώην συντρόφους τους, γεγονός που επιβεβαιώνει το ενδεχόμενο πως ίσως δεν πρόκειται για απλή σύμπτωση.

 

 

Ο 28χρονος τραγουδιστής χώρισε πριν από μερικές ημέρες την 38χρονη σκηνοθέτιδα, Οlivia Wild, με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ και η η 27χρονη Κendall Jenner χώρισε από τον σύντροφό της και σταρ του ΝΒΑ, Devin Booker, ισχυριζόμενη πως τα φορτωμένα τους προγράμματα δεν τους επέτρεπαν να βρίσκονται και να διατηρήσουν τη σχέση τους σε καλό επίπεδο.

 

 

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον της Κendall Jenner αναφέρει στη #Sun πως «ο Harry κι η Κendall έμειναν σε επαφή από το 2010, ποτέ δεν σταμάτησαν να μιλάνε». «Τώρα που είναι και οι δύο χωρισμένοι, έχουν την ευκαιρία να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλο. Η Κendall είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που κατανοούν το επίπεδο της φήμης του Harry και είναι η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει ακόμα και τις δύσκολες στιγμές».

To ζευγάρι είχε συνδεθεί για πρώτη φορά ερωτικά το 2013 και ήταν μαζί μέχρι το 2019, κάνοντας ωστόσο μερικά «διαλείμματα» στη σχέση τους. 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»