Ξεσηκώθηκαν οι ηθοποιοί μετά το περιστατικό με την Μαργαρίτα Ζαχαρίου

Η απάντηση του ΘΟΚ για το περιστατικό βιντεογράφησής, γυμνής σκηνής με την Μαργαρίτα Ζαχαρίου, στην θεατρική παράσταση «1984», από θεατή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Διαστάσεις έχει πάρει η δημόσια καταγγελία, της αγαπημένης ηθοποιού Μαργαρίτας Ζαχαρίου, για την απόλυτα κατακριτέα πράξη, γυναίκας θεατή της παράστασης της «1984» και την παράνομη, ανήθικη και αδιανόητη καταγραφή σε βίντεο, γυμνής σκηνής της ηθοποιού.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαργαρίτα Ζαχαρίου, μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματα της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, και παρακαλεί την θεατή, να διαγράψει το επίμαχο βίντεο.

«Πληροφορήθηκα ότι στην παράσταση του «1984» την Τετάρτη στον ΘΟΚ μια θεατής θεώρησε καλή ιδέα να βγάλει το κινητό της και να βιντεοσκοπήσει τη γυμνή σκηνή που έχω με τον συνάδελφο μου. Το σώμα μας ως ηθοποιοί είναι δικό μας, το κάνουμε ό,τι θέλουμε και το εκθέτουμε όπως και όποτε θέλουμε. Αυτή τη στιγμή επέλεξα να το εκθέσω στο θέατρο που είναι μια ζωντανή και εφήμερη τέχνη. Αν το κάνω στο σινεμά ή στην τηλεόραση έχεις δικαίωμα να το βλέπεις και να το αναπαράγεις όποτε θέλεις. Σε περίπτωση που διαβάζεις αυτό το ποστ θα ήθελα να σου πω ότι αυτό που έκανες είναι παράνομο και θα σε παρακαλούσα αν έχεις την παραμικρή ευθιξία να το διαγράψεις. Σ’ευχαριστώ πολύ.»

 

 

 

 

Η αποκάλυψη της, έφερε την αντίδραση των συναδέλφων της, όπου πολλοί έσπευσαν να δηλώσουν την αποστροφή τους στο απαράδεκτο συμβάν.

Ανάμεσα τους η Πόπη Αβραάμ, η Φανή Πέτσα, ο Κωσταντίνος Γαβριήλ, ο Θανάσης Δρακόπουλος και η Σοφία Καλλή.

 

 

 

  

 

 

Η ηθοποιός Νιόβη Χαράλαμπους μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι είναι ομοιοπαθούσα, καθώς το παρελθόν και η ίδια έχει βρεθεί στην ανάλογη θέση.

«Μαργαριταρενια μου αυτό έχει ξανασυμβεί σε παράσταση και μιλάω σαν ομοιοπαθούσα...αλλά και ως θεατής άλλων παραγωγών όπου ουδέποτε επίσης δεν έγινε καμία παρατήρηση και/ή μάλλον δεν ενημερώθηκε εγκαίρως κάποιος ηθοποιός για να κινηθεί αναλόγως οπως έκανες εσυ.

Κανείς πότε δεν εχει αναλάβει κάποια ευθύνη καθώς φαίνεται και ιδιαίτερα "ελκυστικό" να υπάρχει γυμνό σε παράσταση απο κάποιους που κανονικά θα έπρεπε εξ αρχής να "προστατεύουν" αναλόγως τους ηθοποιούς επι σκηνής ειδικά σε τέτοιες περιπτωσεις.

Αυτές οι αξίες που ο καθένας μας εκπροσωπεί επι σκηνής ουδέποτε θεωρήθηκαν ως Τέχνη παρά ως διαφήμιση καθώς θεωρούνται -όπως εχει ειπωθεί απο αρμόδιο -δικές μας επιλογές..(έιναι οταν βρίσκεται στα πλαίσια του έργου και της οποιαδήποτε δομής της παράστασης).»

Λέγοντας τα παραπάνω εύχομαι πραγματικά η όποια αρμόδια αρχή να λάβει τα μέτρα της καθώς είναι όχι μόνο απαράδεκτο και ασεβές απέναντι στον ηθοποιό αλλά και απέναντι στην Τέχνη όπως κι αν έχει διαμορφωθεί στις μέρες μας κυρίως οπως λες κι εσυ στη θεατρική της μορφή.

Πολυλογώ για αν τονίσω το ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ που τελικά δεν υπάρχει.

Λυπάμαι πολύ για το άτομο που διενήργησε με τέτοιο τρόπο.

Εύχομαι να βγει μια άκρη..»

 

 

Με την Μαργαρίτα Ζαχαρίου να της απαντά: «Αγαπημένη μου ο ΘΟΚ είδε πολύ ζεστά και με ευαισθησία ομολογώ το θέμα και θα προσπαθήσουν μέσω της θέσης που καθόταν να την εντοπίσουν και να επικοινωνήσουν μαζί της. Τα υπόλοιπα όπως είπες περί σεβασμού και Τέχνης θα έπρεπε να ήταν όντως αυτονόητα.. αλλά δυστυχώς δεν είναι..»

 

 

 

Πολλοι ήταν και οι φίλοι που μοιράστηκαν με το δικό τους κοινό, την ανάρτηση της Μαργαρίτας Ζαχαρίου, δηλώνοντας έτσι την συμπαράσταση τους στην ηθοποιό.

Ανάμεσα τους, η Χριστίνα Χριστόφια, η Μαρίνα Μαλένη, ο Ανδρέας Μακρής, η Μαρίνα Μανδρή, η Χριστίνα Κωνσταντίνου, ο Αλέξανδρος Παρίσης, η Ελένη Σιδερά, η Κυνθία Παυλίδου, ο Βαλεντίνος Κόκκινος, η Μαριάννα Γαλίδη και η Μαρία Μασούρα.

 

 

  

  

 

 

  

   

  

 

 

 

  

 

 

Ο ΘΟΚ με τη σειρά του τοποθετήθηκε δημόσια για το συμβάν αναφέροντας: 

«Σε σχέση με το περιστατικό που έλαβε χώρα στην παράσταση 1984 ο ΘΟΚ ενημερώνει τα εξής:

Όπως αναφέρεται ρητά, με ηχογραφημένη ανακοίνωση πριν την έναρξη κάθε παραστάσης στον ΘΟΚ, η φωτογράφιση και η οπτικόγράφησή, μέρους ή όλης της παράστασης, απαγορεύεται.

Για την αποφυγή τέτοιου είδους περιστατικών κατά τη διάρκεια της παράστασης, τα οποία ο ΘΟΚ καταδικάζει ανεπιφύλακτα, προβλέπονται συγκεκριμένες διαδικασίες.

Ο Οργανισμός έχει ήδη επικοινωνήσει με την ηθοποιό ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη σχετική διερεύνηση του θέματος η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»