Η Αφροδίτη Γραμμέλη τα αποκάλυψε όλα, on air, για τις αισθητικές της επεμβάσεις

Τσουνάμι αποκαλύψεων μετά τις δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη: Αφροδίτη Γραμμέλη, Μπέτυ Μαγγίρα, Δανάη Μπάρκα, Δέσποινα Καμπούρη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Αφροδίτη Γραμμέλη με αφορμή τις δηλώσεις της Σμαράγδα Καρύδη για την εμφάνιση και τις ανασφάλειες των γυναικών, παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» πως κάνει μπότοξ και νήματα στο πρόσωπό της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σμαράγδα Καρύδη αποδέχτηκε να εμφανιστεί για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό φακό, χωρίς μακιγιάζ - «Με έχουν αποκαλέσει άσχημη και αναρωτιόμουν γιατί με έκραζαν»

 

«Μην βγάζουμε τους εαυτούς μας απ’ έξω. Και εγώ είμαι μια γυναίκα που δεν θεωρούμαι bimbo, βγάζω πιο πολύ την προσωπικότητα αλλά έχω πάρα πολλές ανασφάλειες και επειδή τα κορίτσια που μας βλέπουν πρέπει να ξέρουν και την αλήθεια μας. Έχω κάνει τα μπότοξ μου και τα νήματά μου, έχω φροντίσει τα φρύδια μου. Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη διάθεσή μου, έχει να κάνει και με δική μου ανασφάλεια και είναι ωραίο να το παραδέχεσαι και αυτό. Ναι, έχω ανασφάλειες, καμιά φορά κοιτάζω και εγώ στον καθρέφτη και αναρωτιέμαι», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

 

 

Με αφορμή τις δηλώσεις της Σμαράγδα Καρύδη για την εμφάνιση και τις ανασφάλειες των γυναικών και η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για τα σχόλια που έχει ακούσει η ίδια τυχαία για την εμφάνισή της.

«Συντάσσομαι με τη Σμαράγδα Καρύδη. Τα έχω ακούσει όλα αυτά κι εγώ. Το τακτ δεν υπάρχει στον κόσμο. Μιλάνε μπροστά σου λες και δεν είσαι εκεί. Δεν έχουν το τακτ ούτε να πουν κάτι, αφού αποχωρήσεις από την εικόνα μπροστά. Είναι ωραίο να ακούς το πώς γέρασε έτσι ή πόσο άσχημη είναι;

Εγώ έχω ακούσει το “καλά κρατιέσαι”, σαν να είσαι γηραιά κυρία. Είμαι με τον πατέρα μου σε ένα πολυκατάστημα άβαφη, εγώ μπροστά κι εκείνος πίσω και περνάει μία κυρία και λέει “τι κάνει το μακιγιάζ στον άνθρωπο”. Είναι λίγο μαχαιριά στην καρδιά» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Μπράβο στη Σμαράγδα Καρύδη που βγήκε αμακιγιάριστη. Κούκλα. Μ’ αρέσει η Σμαράγδα όπως και να είναι γιατί είναι ωραίος άνθρωπος» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

 

Η Δανάη Μπάρκα και η Δέσποινα Καμπούρη επηρεασμένες από τις γνωστές Ελληνίδες αποφάσισαν μέσα από την εκπομπή #ΠάμεΔανάη να ξεβαφτούν live! 

«Και η κάμερα βοηθάει και τα φώτα. Η λάμψη αυτή και όλα αυτά τα δέρματα που βλέπουμε στην τηλεόραση… Η ωραιότερη χαρά για μένα είναι αυτή, όταν ξεβάφομαι. Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από έναν άνθρωπο που αγαπά και τις ατέλειές του και την τελειότητά του», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor