Ο Στέφανος Κοκολογιάννης και ο έρωτας με την 38χρονη βιτριολίστρια στο Ηράκλειο

O νικητής του ριάλιτι #Mission:«Κατηγορήθηκα και εγώ από την συγκεκριμένη στο παρελθόν ότι την ξυλοκοπούσα και την κακοποιούσα, εννοείται πως δεν της έχω κάνει τίποτα. Γι’ αυτό και αθωώθηκα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Για το κοινό παρελθόν με την 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον σύντροφό της μίλησε ο Στέφανος Κοκολογιάννης στην κάμερα της εκπομπής #TLive και στην δημοσιογράφο, Ρένα Κουβελιώτη.

«Αυτά που ακούστηκαν ότι η 38χρονη είχε ξυλοκοπηθεί από τα αδέρφια του συντρόφου της είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας», ανέφερε ο νικητής του ριάλιτι #Mission ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με την 38χρονη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο νικητής του #Mission, Στέφανος Κοκολογιάννης μιλάει για τον ξαφνικό χαμό του παιδιού του & το διπλό φονικό που τον οδήγησε στη φυλακή

 

Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για τις σχέσεις του Στέφανου Κοκολογιάννη με την 38χρονη, ο ίδιος ξεκαθάρισε στην κάμερα του #TLive: «Ουδέποτε υπήρξα παντρεμένος με την συγκεκριμένη κοπέλα, ουδέποτε υπήρξα αρραβωνιασμένος, όπως και δεν αποκτήσαμε παιδί μαζί, το ξεκαθαρίζουμε αυτό.

Είχαμε μία σύντομη ερωτική σχέση. Θεωρώ άκρως απαράδεχτο και αδιανόητο αυτό που γίνεται από τα Μέσα, όλες αυτές τις ημέρες. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι θύμα και κινδυνεύει με τη ζωή του και κάποιοι προσπαθούν να δικάσουν το παρελθόν αυτού του ανθρώπου που έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη για πράξεις που έκανε στο παρελθόν κι έχει εκτίσει την ποινή του. Είναι λάθος».

Για τον χωρισμό του από την 38χρονη, ο Στέφανος Κοκολογιάννης επεσήμανε: «Ασυμφωνία χαρακτήρων! Κατηγορήθηκα και εγώ από την συγκεκριμένη στο παρελθόν ότι την ξυλοκοπούσα και την κακοποιούσα, εννοείται πως δεν της έχω κάνει τίποτα. Γι’ αυτό και αθωώθηκα», ανέφερε ο Στέφανος Κοκολογιάννης.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κοκολογιάννης τόνισε πως το θύμα της επίθεσης με καυστικό υγρό είναι πολύ καλός του φίλος και «από όλες τις πλευρές αρσενικός», και εξέφρασε τη συμπαράστασή του.

Η 38χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε 36χρονο άνδρα στο Ηράκλειο της Κρήτης είχε φιλοξενηθεί, όχι μία, αλλά δύο φορές στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου κατά το παρελθόν.

Ήταν η περίοδος που μιλούσε για τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον νικητή του reality, Mission, Στέφανο Κοκολογιάννη, καταγγέλλοντάς τον για ξυλοδαρμό και κακοποιητική συμπεριφορά.

«Ο άνθρωπος αυτός μου έχει καταστρέψει τη ζωή. Με έχει χτυπήσει πάρα πολλές φορές κι επειδή αυτό το πράγμα δεν σταματάει πουθενά, αποφάσισα να τον καταγγείλω. Το έχω ξανακάνει στο παρελθόν, αλλά το έχω αποσύρει γιατί μου υποσχόταν ότι θα σταματήσει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι, δεν καταλαβαίνουν από όμορφο τρόπο. Συνεχίζουν και απειλούν, με χτυπούν, με εξυβρίζουν, φοβάμαι για τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα» είχε καταγγείλει το 2009 στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τι έλεγε στην πρώτη εμφάνιση στο στούντιο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star – Ιούνιος 2009

«Αποσύρομαι γιατί δεν μου άρεσε να είμαι το τρίτο πρόσωπο. Πλέον συνειδητά. Αυτό το πράγμα, δεν το άντεχα. Και επέστρεψα στον πρώην σύζυγό μου. Αυτό το πράγμα, δεν το δέχτηκε ποτέ. Διαρκώς με πολύ όμορφο τρόπο, όμως, δε μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, ερχόταν στο σπίτι μου, με παρακαλούσε…

Θα με σκότωνε. Με χτυπούσε αλύπητα. Με χτυπούσε με το όπλο στο κεφάλι για να μου αφήσει σημάδι. Με έριξαν κάτω, με έσερναν κάτω. Συνέβησαν στο κέντρο του Ηρακλείου κι αυτά κατήγγειλα στην αστυνομία» έλεγε τότε η 38χρονη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Μ έβγαλε από τα καλλιστεία. Προσπαθούσε να με διαβάλλει μέσω της παραγωγής. Είχε μία γνωστή στην παραγωγή. Με ξυλοκόπησε γι’ ακόμα μία φορά. Και με ανάγκασε να παραιτηθώ» υποστήριζε η νεαρή τότε γυναίκα που είχε πει .

Τι έλεγε στη δεύτερη εμφάνιση στο στούντιο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star – Δεκέμβριος 2010

«Εγώ έχω προχωρήσει στη ζωή μου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν για μένα ό,τι πιο σκοτεινό έχω ζήσει. Τώρα η ζωή μου είναι φωτεινή και όμορφη. Έχουν μπει σε αυτήν άνθρωποι που την έχουν αλλάξει. Ήθελα να δώσω ένα τέλος. Για μένα ήθελα να τελειώσει. Μπήκα στην αίθουσα του δικαστηρίου και ζήτησα από την Πρόεδρο «απαλλάξτε με» και ζητήστε του να παραδεχτεί την πράξη του, ώστε κι εγώ να είμαι καλυμμένη και ασφαλής. Να μου ζητήσει συγγνώμη, να παραδεχτεί την πράξη και τελειώσαμε. Τι να θέλω;

Είχε πει τότε ότι η κοπέλα (σ.σ. εγώ) τον είχα εγκαταλείψει, πάνω στον πανικό μου δεν ήξερα με ποιον τρόπο να τη φέρω πίσω και παρακάλεσα τα αδέλφια μου να κάνουν αυτό κι αυτό. Οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται να διεκδικούν την ηρεμία τους. Δηλαδή πλέον βασικά πράγματα από τη ζωή σου, όταν έχεις έναν άνθρωπο να σε κακοποιεί. Οι γυναίκες πρέπει να μιλάνε.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου -κυρίως από τον πατέρα μου- για την επιλογή μου αυτή. Αυτό το πράγμα έχει τελειώσει, ανήκει στο παρελθόν. Το θυμάμαι σαν κάτι μελανό που πραγματικά έχω πάρει πράγματα από αυτό».

 

 

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση και στην #SuperΚατερίνα για την υπόθεση της 38χρονης που έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της.

Ο πρώην παίκτης του #Mission μίλησε με αρκετό εκνευρισμό για την εν λόγω γυναίκα.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι η 38χρονη ήταν η αιτία που χώρισε με την σύζυγό του.

«Πριν από 15 χρόνια ήμουν για λίγους μήνες μαζί της. Ήταν η χειρότερη σελίδα στη ζωή μου.

Δημιουργούσε πολλά προβλήματα σε εμένα και την οικογένειά μου όπως κάνει και τώρα στο θύμα.

Αν το έκανε άντρας αυτό, θα μιλούσαμε για γυναικοκτονία και μισογυνισμό.

Μιλάμε για τον πιο διαστροφικό άνθρωπο δίχως ηθικούς φραγμούς.

Σε εμένα έστελνε πάνω από 450 ροζ βίντεο με άλλους συντρόφους για να μου σπάσει τα νεύρα.

Σκοπός της είναι να βάλει τα αδέρφια να σκοτωθούν όπως έκανε και σε εμένα με τα δικά μου αδέρφια».

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης, ο νικητής του ριάλιτι #Mission, ήρθε σήμερα, 25/10 σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή #SuperΚατερίνα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, και μετά από συνεχείς ερωτήσεις, ο Στέφανος Κοκολογιάννης είπε χαρακτηριστικά στην Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορώ να κουβεντιάζω μαζί σου…».

«Γιατί; Αν δεν μπορείς να κουβεντιάσεις μαζί μου, γεια σου! Καλημέρα. Ευχαριστούμε! Αν δεν μπορείς να κουβεντιάσεις μαζί μου, γιατί εγώ παρουσιάζω την εκπομπή, θα κλείσουμε! Σου μιλάω πολύ όμορφα κι ευγενικά. Θες να κουβεντιάσεις μαζί μου ή όχι;» απάντησε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργου.

«Θα με αφήσεις να μιλήσω; Μιλάτε όλοι μαζί» ανταπάντησε ο Στέφανος Κοκολογιάννης και συνέχισε αναφερόμενος στην σύντομη σχέση του με την 38χρονη αλλά και στη γνωριμία του με το θύμα. «Δεν με τιμάει αυτό που λέω αλλά χώρισα από τη γυναίκα μου για μία ερωμένη. Το γνωρίζω το θύμα, είναι από τη δυνατότερη οικογένεια».

 

 

 

 

Ποιος είναι ο Στέφανος Κοκολογιάννης;

Τον γνωρίσαμε μέσα από το reality #Mission του ΑΝΤ1 το μακρινό 2003, όμως απασχόλησε πριν μερικά χρόνια τα media όταν βρέθηκε να εμπλέκεται σε μια διπλή δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε τον πρώην νικητή του reality, Στέφανο Κοκολογιάννη σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη με τον ίδιο να περιγράφει μεταξύ άλλων, το πώς βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα ως ένοχος για ανθρωποκτονία, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στον χαμό του μόλις 10 ημερών παιδιού του από ιατρικό λάθος.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»