«Έχω ξοδέψει γύρω στα 9 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να απεξαρτηθώ»

O Matthew Perry μίλησε ανοιχτά για τον του εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ και αποκαλύπτει ότι χώρισε την Julia Roberts με.. fax και τον έρωτα του με την Jennifer Aniston

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πρόσφατα ο Matthew Perry μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. 

Σε συνέχεια των προσωπικών του αποκαλύψεων για τον αγώνα του με τους εθισμούς, ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στους New York Times και παραδέχθηκε μεταξύ άλλων πως έχει ξοδέψει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, προκειμένου να απεξαρτηθεί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Matthew Perry: «Παραλίγο να πεθάνω, έμεινα δύο εβδομάδες σε κώμα από τα οπιοειδή. Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου ότι είχα 2% πιθανότητες να ζήσω»

 

«Έχω ξοδέψει γύρω στα 9 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να αποθεραπευτώ», δήλωσε χαρακτηριστικά και είναι λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως οι καταχρήσεις ξεκίνησαν για εκείνον πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα, από την ηλικία των 14. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι ξεκίνησε το ποτό και στην συνέχεια, τα χάπια σε ηλικία 14 ετών και οδηγήθηκε σε πολλαπλές νοσηλείες και στα επείγοντα περιστατικά. Παραδέχεται ότι είναι νηφάλιος από τις αρχές του 2021, λίγο πριν γυρίσει το πολυδιαφημισμένο reunion των «Friends» το οποίο προβλήθηκε τον Μάιο του 2021.

Σε μία ακόμη συνέντευξή του στην Νταϊάν Σόϊερ του τηλεοπτικού δικτύου #ΑΒC, που θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ στις 28 Οκτωβρίου, αποκάλυψε πώς η Jennifer Aniston τον πλησίασε μια μέρα στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς και του είπε ότι εκείνη και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνει».

«Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή», είπε, σημειώνοντας ότι «ήταν εκείνη που με βοήθησε περισσότερο. Της είμαι πραγματικά ευγνώμων γι' αυτό».

 

 

Ο πρωταγωνιστής των #Friends, Μatthew Perry, είπε πώς φλέρταρε την Julia Roberts με εκατοντάδες μηνύματα φαξ, πριν την παρατήσει επειδή φοβόταν ότι θα τον άφηνε.

Ο 53χρονος Perry αποκάλυψε ότι το ειδύλλιό τους ξεκίνησε αφού η ηθοποιός του #PrettyWoman προσεγγίστηκε για να εμφανιστεί στην κωμική σειρά το 1995.

Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο

Οι παραγωγοί τον παρότρυναν να επικοινωνήσει με τη Julia Roberts αφού εκείνη έβαλε όρο, ότι θα αναλάμβανε έναν guest ρόλο, μόνο αν μπορούσε να συμμετάσχει σε μια ιστορία με τον χαρακτήρα του, τον Τσάντλερ Μπινγκ.

«Της έστειλα τρεις δωδεκάδες κόκκινα τριαντάφυλλα και η κάρτα έγραφε: «Το μόνο πράγμα που είναι πιο συναρπαστικό από την προοπτική να κάνεις τη σειρά είναι ότι επιτέλους έχω μια δικαιολογία για να σου στείλω λουλούδια»», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μatthew Perry.

«Η Julia όχι μόνο συμφώνησε να κάνει τη σειρά, αλλά μου έστειλε και ένα δώρο – κουλούρια, πάρα πολλά κουλούρια», λέει στους #Times.

Η συμφωνία της να πρωταγωνιστήσει σε ένα ειδικό επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς «Τα Φιλαράκια» προκάλεσε αυτό που ο Perry περιγράφει τώρα ως ένα «τρίμηνο φλερτ» μέσω καθημερινών φαξ, ενώ εκείνη δούλευε σε μια ταινία στη Γαλλία. Μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το επεισόδιο, ήταν ζευγάρι.

Γράφοντας στην επερχόμενη αυτοβιογραφία του με τίτλο «Friends, Lovers And The Big Terrible Thing», ο Μatthew Perry αποκαλύπτει ότι αντάλλαξαν εκατοντάδες μηνύματα τις ημέρες που το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν ήταν συνηθισμένο.

«Τρεις ή τέσσερις φορές την ημέρα καθόμουν δίπλα στο φαξ μου και παρακολουθούσα το κομμάτι χαρτί να αποκαλύπτει σιγά σιγά το επόμενο γράμμα της. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που κάποιες νύχτες έβρισκα τον εαυτό μου έξω σε κάποιο πάρτι να μοιράζομαι μια ανταλλαγή φλερτ με μια ελκυστική γυναίκα και διέκοπτα τη συζήτηση για να τρέξω σπίτι και να δω αν είχε φτάσει νέο φαξ. Εννέα φορές στις δέκα, είχε έρθει», γράφει στο βιβλίο του.

Ο ίδιος και η Julia Roberts, η οποία κλείνει τα 55 της χρόνια αυτή την εβδομάδα, ξεκίνησαν τελικά σχέση, αλλά ο Μatthew Perry την παράτησε δύο μήνες μετά την εμφάνισή της στη σειρά.

 

Γιατί ο Μatthew Perry χώρισε την Julia Roberts

«Το να βγαίνω με την Julia Roberts, ήταν πάρα πολύ για μένα. Ήμουν συνεχώς βέβαιος ότι θα με χώριζε. Γιατί να μην το κάνει; Δεν ήμουν αρκετός- δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός- ήμουν ελλιπής, τρελάρας, μη αγαπητός. Έτσι, αντί να αντιμετωπίσω την αναπόφευκτη αγωνία της απώλειάς της, χώρισα με την όμορφη και εξαιρετική Julia Roberts», παραδέχεται.

«Μπορεί να θεωρούσε ότι έριχνε το επίπεδο της που ήταν μαζί με έναν τύπο της τηλεόρασης, και ο τύπος της τηλεόρασης τώρα την χώριζε. Δεν μπορώ να περιγράψω την έκφραση σύγχυσης στο πρόσωπό της».

Στο βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου, ο Μatthew αποκαλύπτει επίσης την παραλίγο θανατηφόρα εμπειρία του με τα οπιοειδή. Και εξομολογείται ότι πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό του από τη Julia Roberts, την είδε να παίρνει το Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία #ErinBrockovich, ενώ εκείνος «ίδρωνε και σπαρταρούσε» στην αποτοξίνωση, περιτριγυρισμένος από άλλους ασθενείς.

Ο Perry γράφει: «Καθώς έβγαζε την ομιλία της, μια φωνή υψώθηκε σε εκείνο το δωμάτιο σε εκείνη την αποτοξίνωση, επείγουσα, λυπημένη, απαλή, θυμωμένη, ικετευτική, γεμάτη λαχτάρα και δάκρυα. Έκανα ένα αστείο. «Θα σε πάω πίσω», είπα. «Θα σε πάρω πίσω». Όλο το δωμάτιο γέλασε, αν και αυτή δεν ήταν μια αστεία ατάκα σε κωμική σειρά. Αυτή ήταν η πραγματική ζωή τώρα. Αυτοί οι άνθρωποι στην τηλεόραση δεν ήταν πια δικοί μου άνθρωποι. Όχι, οι άνθρωποι που ήμουν ξαπλωμένος μπροστά τους, τρέμοντας, σκεπασμένος με κουβέρτες, ήταν τώρα οι δικοί μου άνθρωποι».

 

 

Ο Μatthew Perry  ήταν ερωτευμένος με την Jennifer Aniston

Ο Μatthew Perry αποκαλύπτει επίσης ότι ήταν ξετρελαμένος με την Jennifer Aniston, την οποία γνώρισε μέσω κοινών γνωστών τρία χρόνια πριν πρωταγωνιστήσουν μαζί στα Φιλαράκια.

«Μου άρεσε αμέσως (πώς να μην μου άρεσε;). Και είχα την αίσθηση ότι και εκείνη ήταν γοητευμένη – ίσως θα γινόταν κάτι. Τότε έκανα δύο δουλειές σε μια μέρα… μια εκπομπή τύπου funniest home videos και μια κωμική σειρά. Τηλεφώνησα λοιπόν στην Jennifer Aniston και της είπα: «Είσαι το πρώτο άτομο στο οποίο ήθελα να το πω αυτό». Κακή ιδέα. Ένιωθα να σχηματίζεται πάγος στο τηλέφωνο».

«Κοιτάζοντας πίσω, ήταν ξεκάθαρο ότι αυτό την έκανε να πιστέψει ότι μου άρεσε υπερβολικά ή με λάθος τρόπο… και το μόνο που έκανα ήταν να επιτείνω το λάθος με το να της ζητήσω στη συνέχεια να βγούμε. Εκείνη αρνήθηκε (πράγμα που έκανε πολύ δύσκολο το να βγω πραγματικά μαζί της), αλλά είπε ότι θα ήθελε πολύ να είμαστε φίλοι. Εγώ επιδείνωσα την κατάσταση με το να ξεσπάσω, «Δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι!»».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Λένα Δροσάκη: «Όταν είπαμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα»
Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο κόσμος με σιχαίνεται, με λυπάται ή κάνει εμετό πάνω μου»
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Η αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά: «Κάποιοι τύποι με πιστόλια τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό»
O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο