«Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη διασυρμός ενός κακοποιημένου παιδιού;»

Σμαράγδα Καρύδη για Κολωνό: «Γραμματείς και φαρισαίοι και παντός τύπου ανεύθυνοι-υπεύθυνοι θα το συνεχίσετε για πολύ αυτό;» - Ξεσπά η Νικολέττα Καρρά: «Δεν είναι πελάτες, είναι βιαστές»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οργισμένη φαίνεται πως είναι η Σμαράγδα Καρύδη με τις εξελίξεις στην υπόθεση με τους βιασμούς της 12χρονης στον Κολωνό, για αυτό προχώρησε σε μια ανάρτηση εκφράζοντας τον θυμό της για όσα συμβαίνουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φώτης Σπύρος - Κολωνός: «Γνώριζα την οικογένεια, ήταν να βαφτίσω κοριτσάκι τους»

 

Πιο συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία ζητά από δημοσιογράφους να σταματήσουν τον διασυρμό ενός κακοποιημένου παιδιού, ενώ τονίζει πως για όλα αυτά ευθυνόμαστε όλοι μαζί.

 

 

Αναλυτικά η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη:

«Τι θα γίνει τώρα;

Θα ακούσουμε κι άλλους διαλόγους, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, φωτογραφίες και μηνύματα; Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα ο διασυρμός ενός κακοποιημένου παιδιού με το πρόσχημα του ρεπορτάζ; Δημοσιογράφοι, καναλάρχες, site, ανακριτές, αστυνομία, ΕΣΡ, υπουργοί, πρωθυπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι και παντός τύπου ανεύθυνοι-υπεύθυνοι θα το συνεχίσετε για πολύ αυτό;

Θα πάρει κάποιος την ευθύνη να το σταματήσει; Κι αν δεν γίνει μήπως η ευθύνη πια είναι και σε μας; Εμείς που παρακολουθούμε όλο αυτό, κουνάμε αγανακτισμένοι τα κεφάλια και σεις από την οθόνη και μεις από το σπίτι και μετά πάμε ανακουφισμένοι για ύπνο στα κρεβατάκια μας» έγραψε η Καρύδη χαρακτηριστικά.

 

 

Την αποστροφή και τον θυμό της για όσα έχουν έρθει στο φως το τελευταίο διάστημα με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό εξέφρασε η Νικολέττα Καρρά σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό #Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου.

«Το τελευταίο γεγονός με το 12χρονο κοριτσάκι και τους βιαστές είναι θλιβερό, τραγικό, ντροπή για την κοινωνία μας. Πιστεύω ότι στην επαρχία τα παλιά χρόνια γίνονταν ανάλογα εγκλήματα, αλλά θάβονταν. Τώρα με το metoo, και να ένα καλό που έκανε το κίνημα αυτό, βγαίνουν όλες αυτές οι βρομιές στη φόρα. Καταγγέλλεται η βία και τιμωρείται ο ένοχος. Για μένα, αν η τιμωρία είναι βαριά, κανείς δεν θα άγγιζε τον αδύναμο, γυναίκα, παιδί. Βαριά και παραδειγματική.

Επειδή έχουν ξεφύγει τα πράγματα, η δικαιοσύνη πρέπει να είναι αυστηρή. Πλέον έχουμε αρρωστήσει όλοι με όσα νοσηρά μαθαίνουμε. Τόση ασχήμια… 213 τέρατα ασέλγησαν σε ένα παιδί; Αυτοί είναι βιαστές. Δεν είναι πελάτες. Πελάτες είναι αυτοί που πάνε με ενήλικη σε νόμιμο οίκο ανοχής. Εδώ μιλάμε για βιαστές. Κυκλοφορούν αυτοί οι άνθρωποι δίπλα μας, ανάμεσά μας; 213 άτομα πήγαν με ένα παιδί με ποια συνείδηση;

Μια κοινωνία που δεν προστατεύει τα παιδιά νοσεί βαθιά. Πώς αγαπάμε τα παιδιά; Λοιπόν, όλα στο φως, μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και έμπρακτη συμμετοχή για μια καλύτερη κοινωνία. Φτάνει έως εδώ με τη συγκάλυψη εγκλημάτων. Ας ταρακουνηθούν τα πάντα. Φτάσαμε στον πάτο», είπε η Νικολέττα Καρρά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision