«Μην πείτε στον Γιάννη ότι ανέβασα φώτο μας. Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει»

Την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον πρώην σύζυγο και νυν σύντροφό της δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον λογαριασμό της στο instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το μοντέλο και παρουσιάστρια εδώ και λίγους μήνες είναι και πάλι σε σχέση με τον Γιάννη Καραβασάνη με τον οποίο είχε παντρευτεί στο παρελθόν και απ’ ότι φαίνεται είναι τρελά ερωτευμένη.

 

 Σε ένα Q&A που έκανε χθες, θέλοντας να απαντήσει σε ερώτηση διαδικτυακού της φίλου για το πως είναι η επανασύνδεση με έναν πρώην η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία φρόντισε να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του αγαπημένου της αφήνοντας όμως να φαίνεται το πόσο “λιώνουν” ο ένας για τον άλλο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

«Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στον Γιάννη ότι ανέβασα φώτο μας. Θα είναι το μυστικό μας. Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει» σημείωσε πάνω στη φωτογραφία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

  

 «Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

 

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε εκπομπή ενός podcast, αναφερόμενη για πρώτη φορά στο άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και τις συνθήκες στο #GNTMGR, όπου συμμετείχε για 2 σεζόν στην κριτική επιτροπή.

Η παρουσιάστρια του #LoveIslandGR μίλησε στο #Outsiders για την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα αποκαλύπτοντας πως βίωνε μπούλινγκ και «ζούσε έναν εφιάλτη» στον χώρο εργασίας της.

Ακόμα, ανέφερε πως έχασε τη δουλειά της στο ριάλιτι μοντέλων λέγοντας πως δεν μπορεί να φανερώσει ακόμα τους λόγους, ενώ σχολίασε και όσα γράφονται κατά καιρούς για τα κιλά της μέχρι και σήμερα στα social media.

«Μεγάλωνα ηλικιακά και ήμουν στη Νέα Υόρκη που ή θα τα κατάφερνα στο μόντελιγνκ ή όχι, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Ξεκίνησα να έχω άγχος λόγω αυτού, δε συνέβη κάτι άλλο απλά ήταν στο μυαλό μου. Αρρώστησα περισσότερο στην Ελλάδα. ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα να την κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Μετά βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά.

Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του #GNTMgr ήταν εφιάλτης αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη.

Τελειώσαμε τη δεύτερη σεζόν και εγώ έμεινα εκτός του σόου για λόγους που δε μπορώ να πω και μετά ήρθε η πανδημία. Τα κιλά μου επέστρεψαν στο κανονικό τους και εγώ δεν ξανά ένιωσα άγχος γιατί έβαλα σε προτεραιότητα τον εαυτό μου. Τα κιλά μου ήταν τεράστιο θέμα στην Ελλάδα, υπήρχαν σχόλια στα social media όπως ότι έχασα κιλά και είμαι άρρωστη. Δεν είμαι άρρωστη, ήμουν όμως. Τώρα είμαι ξανά υγιής και δε νιώθω άγχος…. Να είστε ευγενικοί γιατί ήμουν στην άλλη πλευρά και πέρασα δύσκολα» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο