Aυτό το ζευγάρι αποχώρησε στο #J2US! Ιλάειρα & Μαυρίκιος «Νεράϊδα & το παλικάρι»

Η δεύτερη αποχώρηση της σεζόν για το #J2USείναι γεγονός! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με μία αποχώρηση ολοκληρώθηκε ακόμα ένα εντυπωσιακό και γέματο τραγούδια και χορό #J2US!

Στην εξάδα του bottom βρέθηκαν: ο Άγγελος Μπράτης με τη Σαμπρίνα, η Νάνσυ Παραδεισάνου με τον Σώτη Βολάνη, ο Dj Pitsi με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, ο Σπύρος Νικολαΐδης με τη Θέλξη, η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη και ο Παύλος Σταματόπουλος με την Άντζελα Δημητρίου.

«Τρέμουν τα χέρια μου να ανοίξω αυτόν τον φάκελο. Είναι άβολο και για εμένα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Ματίνα με τον Βασίλη πέρασαν πρώτοι, ενώ τους ακολούθησαν στα παρασκήνια ο Παύλος με την Άντζελα. Οι «Pitsi» παρέμειναν στον διαγωνισμό, όπως και η Νάνσυ με τον Σώτη.  

 

 

 

Από το #J2US αποχώρησαν τελικά ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Θέλξη.

 

 

 

Αυτά είναι τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν τα ζευγάρια το Σάββατο:

Dj Pitsi – Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Όλα στα καταλογίζω

Βαλεντίνο – Τζένη Κατσίγιαννη: Το Κατερινάκι σου

Ναταλί Κάκκαβα – Κώστας Αγέρης: Σου μιλώ και κοκκινίζεις

Σπύρος Νικολαΐδης – Θέλξη: Κάνε μας τη χάρη

Νάνσυ Παραδεισανού – Σώτης Βολάνης: Αυτή η αγάπη

Μπέσυ Αργυράκη – Τόλης Παπαδημητρίου: Του αγοριού απέναντι

Λευτέρης Μητσόπουλος – Λόλα: Φεύγεις τώρα και μου λες goodbye

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή – Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Boom Boom

Ιλάειρα Ζήση – Μαυρίκιος Μαυρικίου: Δαίμονες

Ιωάννης Μελισσανίδης – Μελίνα Μακρή: Λάβα μου

Παναγιώτης Τριανταφύλλου- Φωτεινή Δάρρα: Το μηδέν

Άγγελος Μπράτης – Σαμπρίνα: Sara’ Perche’ Ti Amo

Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Θα προχωράμε μαζί

Βίκυ Κουλιανού – Άρις Πετράκης: As it was

Παύλος Σταματόπουλος – Άντζελα Δημητρίου: Δυο ψέμματα

 

Τα ζευγάρια:

Θέλξη & Σπύρος Νικολαίδης - Η Καρδιά μου

«Η καρδιά μου χτυπά» του Σάκη Ρουβά ερμήνευσαν στη σκηνή του #J2US ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Θέλξη, με τους κριτές να συμφωνούν ότι ο διαγωνιζόμενος εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένος!

«Είναι λίγο καλύτερο το ακρόαμα από ότι ήταν πριν. Ένα τραγούδι θέλει κι άλλα πράγματα. Ο Σάκης χορεύει κι όταν είναι ακίνητος. Αυτό μπορούσες να το έχεις, το νεύρο. Έχουμε κακομάθει με τον Σάκη και τα τραγούδια του και μπορεί να είμαστε άδικοι. Αν πιστέψεις σε αυτό που κάνεις και δώσεις δωρικότητα θα είσαι καλύτερος», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

 

 

 

Μαυρίκιος Μαυρικίου & Ιλάειρα Ζήση - Ήτανε κάποιος άνθρωπος

Τη «Νεράιδα και το παλικάρι» αναβίωσαν η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου!

Το ζευγάρι εμφανίστηκε ντυμένο κρητικά, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και κέρδισε τις εντυπώσεις, με την ερμηνεία του στο «Ήταν κάποιος άνθρωπος».

«Εντυπωσιάστηκα μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό!», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήταν πολύ καλύτερο από ότι περίμενα», τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής!

«Ήταν αξιοπρεπέστατο το κορίτσι σου, το είπα πάρα πολύ ωραία», επεσήμανε η Καίτη Γαρμπή.

«Έχετε πολύ φάση εσείς οι δύο», έμεινε να πει η Δέσποινα Βανδή!

 

 

Κώστας Αγέρης & Ναταλί Κάκκαβα - Το παλιό μου παλτό

«Το παλιό μου παλτό» τραγούδησαν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης στη σκηνή του #J2US και στο κοινό βρισκόταν ο Χρήστος Δάντης για να τους υποστηρίξει, όπως και έκανε όλη την εβδομάδα προσφέροντας τις συμβουλές του στη διαγωνιζόμενη.

«Έχω ακούσει τραγουδιστές να τους καταπίνει αυτό το τραγούδι. Ναταλί δεν συνέβη αυτό. Στο είπα και στο τηλέφωνο, αυτό είναι ένα μεγάλο καράβι που σε παρασύρει και πρέπει να σε οδηγήσει και να μην πέσεις στα βράχια. Εσύ δεν έπεσες. Ήσουν εξαιρετική, με συγκίνησες», είπε ο Χρήστος Δάντης.

«Έχει πολύ μεγάλη εξέλιξη η Ναταλί. Τρομοκρατήθηκα όταν άκουσα το τραγούδι που θα πουν. Η Ναταλί  ήταν άνετη και ένιωθε αυτό που έλεγε», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Πολύ καλύτερη από την τελευταία φορά. Ο Χρήστος Δάντης είναι σπουδαίος καλλιτέχνης. Είσαι τυχερή Ναταλί γιατί έχεις έναν εξαιρετικό κόουτς. Στάθηκες με μεγάλη αξιοπρέπεια στο τραγούδι», τόνισε η Δέσποινα Βανδή.

«Μπράβο παιδιά, είπατε μια τραγουδάρα και η δυσκολία ήταν μεγάλη. Τα πήγατε υπέροχα», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Είστε εξαιρετικοί. Τα έχασα με τον κόουτς σου όταν άλλαζε φωνές κι εσύ ήσουν σταθερή. Η διαφορά σου από την προηγούμενη φορά τεράστια, νόμιζα ότι έφερες τη δίδυμη αδερφή σου», τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

 

 

 

Τζένη Κατσίγιαννη & Βαλεντίνο - Θέλω να πεθάνω

«Θέλεις να πεθάνω;» τραγούδησε ο Βαλεντίνο στη σκηνή του #J2US μαζί με την Τζένη Κατσίγιαννη και η κριτική επιτροπή του το… έδωσε!

Οι κριτές του έδωσαν συγχαρητήρια για τη εξέλιξή του και για το γεγονός ότι έχει βρει τον τρόπο να φέρνει τα τραγούδια στα μέτρα του.

«Πόσο ωραία φωνή έχει αυτή η γυναίκα;», δήλωσε η Καίτη Γαρμπή και συνέχισε: «Έχεις βρει έναν τρόπο να φέρνεις το τραγούδι στα μέτρα σου. Πολύ καλύτερος από την προηγούμενη φορά, μπράβο».

«Είστε πολύ καλοί. Τζένη η έναρξή σου ήταν όνειρο. Βαλεντίνο θεωρώ μεγάλο προσόν που βρίσκεις έναν προσωπικό δρόμο. Είναι μεγάλο προχώρημα αυτό που έχεις κάνει», τόνισε η Σταμάτης Φασουλής.

«Μου αρέσατε πάρα πολύ. Τι ωραίο είναι να βλέπουμε εξέλιξη. Ο Βαλεντίνο νιώθω ότι το πήρε επιτέλους απόφαση. Έξω καρδιά που λέμε», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου, με τη Δέσποινα Βανδή να συμφωνεί με όλους.

 

 

 

Σώτης Βολάνης & Νάνσυ Παραδεισανού - Στόμα με στόμα

Το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, «Στόμα με στόμα», κλήθηκαν να ερμηνεύσουν η Νάνσυ Παραδεισάνου και ο Σώτης Βολάνης στη σκηνή

Η δημοσιογράφος ήταν καλύτερη από την προηγούμενη εβδομάδα, γεγονός για το οποίο συμφώνησαν όλοι οι κριτές.

«Όταν ο επαγγελματίας σας αφήνει μόνους σας, είσαι εκτεθημένοι. Πήγες πολύ καλύτερα από την προηγούμενη φορά» είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Καλύτερη από ποτέ», συμφώνησε η Δέσποινα Βανδή, αλλά και ο Σταμάτης Φασουλής.

 

 

Παναγιώτης Ραφαηλίδης & Didi - Ya Habibi

Με το τραγούδι Ya Habibi εμφανίστηκαν στη σκηνή του #J2US η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης!

Το ζευγάρι εντυπωσίασε για ακόμα ένα Σάββατο κριτές και κοινό και τους ξεσήκωσαν με το τραγούδι τους αλλά και τον χορό τους!

«Κάθε φορά είσαι και καλύτερη», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Με ενθουσιάσατε. Συγχαρητήρια», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου, ωστόσο ο Σταμάτης Φασουλής δεν έβαλε το απόλυτο 10 γιατί περίμενε περισσότερο χορό από την Didi, την οποία θέλει να δει φλογισμένη!

 

 

Άντζελα Δημητρίου & Παύλος Σταματόπουλος - Τατουάζ

Τατουάζ το ψευδώνυμο της Άντζελας Δημητρίου στο χέρι του έκανε ο Παύλος Σταματόπουλος για το live του!

Το ζευγάρι τραγούδησε το κομμάτι του Πέτρου Ιακωβίδη, με τον Παύλο να είναι καλύτερος από την περασμένη φορά και την Άντζελα να αποθεώνεται για την εμφάνισή της!

«Είσαι καλύτερος από την προηγούμενη φορά», είπε ο Σταμάτης Φασουλής, με την Άντζελα Δημητρίου να τονίζει ότι άλλαξε τόνο για να τον βοηθήσει.

«Στο κουπλέ εκτίθεσαι», του είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Είσαι ωραιότερη από ποτέ. Φταίει ο έρωτας;», ρώτησε η Δέσποινα Βανδή την Άντζελα Δημητρίου. «Η καλύτερη Άντζελα που έχουμε δει. Παύλο κάτι πρέπει να σε χαλαρώσει. Είσαι πάνω στη σκηνη και ψάχνεις το βλέμμα της Άντζελας να κρατηθείς. Καλύτερος από την προηγούμενη φορά, αλλά εγώ θέλω να δω τη χαρά σου».

 

 

Μπέσσυ Αργυράκη & Τόλης Παπαδημητρίου - Bella Ciao

Bella Ciao ερμήνευσαν στη σκηνή ο Τόλης Παπαδημητρίου και η Μπέσσυ Αργυράκη!

Η σκηνή μετατράπησε σε La Casa De Papel και η Μπέσυ έκλεψε τις εντυπώσεις, αφήνοντας άφωνη την κριτική επιτροπή!

«Μαγεύτηκα με την Μπέσσυ , αλλά δεν δέσατε αρκετά. Στο ρεφρέν τα πήγατε πάρα πολύ ωραία», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Μου αρέσει σε αυτό το ζευγάρι που το αντιμετωπίζουν σαν σόου, πιο θεατρικά. Ο τρόπος που μπήκες Μπέσσυ ήταν συγκλονιστικός. Είμαι πολύ ευχαριστημένη», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Η φωνή σου είναι τόσο φωτεινή και σταθερή Μπέσυ. Χάρηκα τόσο πολύ, αυτό πραγματικά ήταν πολύ πιο πάνω από το αναμενόμενο. Ήταν άψογο», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Σε παρέσυρε η Μπέσσυ και σου έχω βάλει μεγάλο βαθμό», τόνισε η Καίτη Γαρμπή η οποία έβαλε 10!

 

 

Φωτεινή Δάρρα & Πάνος Τριανταφύλλου - Αυτή η νύχτα μένει

Το τραγούδι «Αυτή η νύχτα μένει» ερμήνευσαν, ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου και η Φωτεινή Δάρρα και για ακόμα μια φορά κέρδισαν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του!

Το ζευγάρι έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τους βλέπεις να φτάνουν μέχρι τον τελικό!

Η Δέσποινα Βανδή δεν ένιωσε τόσο πολύ την ψυχή που θα ήθελε να πάρει από το τραγούδι. «Χάθηκε η ψυχή που έχει αυτό το τραγούδι. Δεν έφτασε σε εμένα», τόνισε, με την Καίτη Γαρμπή να συμφωνεί απόλυτα.

«Περίμενα πολύ περισσότερα γιατί σας πήγαινε τόσο πολύ το τραγούδι. Ήταν μεγαλύτερες οι απαιτήσεις μου», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

 

 

Μελίνα Μακρή & Ιωάννης Μελισσανίδης - Κάτσε καλά

Έλενα Παπαρίζου και «Κάτσε καλά» κλήθηκαν να ερμηνεύσουν ο Ιωάννης Μελισσανίδης με τη Μελίνα Μακρή.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής αν και με φαρυγγίτιδα κατάφερε να φέρεις εις πέρας την αποστολή του και για ακόμα ένα live άκουσε εξαιρετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

«Στο θέατρο δεν σε ρωτάει κανείς αν είσαι άρρωστος. Πρέπει να παίξεις. Φάνηκε ότι είχες πρόβλημα στον λαιμό», είπε ο Σταμάτης Φασουλής..

Από την άλλη, η Καίτη Γαρμπή εντυπωσιάστηκε με την προσπάθειά του. «Σκέψου να μην ήταν και άρρωστος, γι αυτό του δίνω έναν παραπάνω βαθμό».

Η Δέσποινα Βανδή σχολίασε το στυλιστικό κομμάτι του διαγωνιζόμενου, ενώ την ξένισε η μουσική απόσταση του ζευγαριού. «Ό,τι βγάζεις πάνω στη σκηνή είναι πολύ ιδιαίτερο. Με κάνεις να καρφώνομαι πάνω σου».

«Μας έχετε κακομάθει. Είστε υπέροχοι έτσι κι αλλιώς. Ιωάννα φαίνεται ότι φέρεις τον πρωταθλητισμό ό,τι και να κάνεις», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου.

 

 

Λευτέρης Μητσόπουλος & Λόλα - Απαπα 

«Α πα πα» και Δέσποινα Βανδή  κλήθηκαν να ερμηνεύσουν ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα!

Έχοντας απέναντί τους την τραγουδίστρια του κομματιού, το ζευγάρι τα έδωσε όλα και αποθεώθηκε! Η Λόλα τον παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας και έφυγε με μια βέσπα!

«Κάθε φορά και καλύτερος ο Λευτέρης», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε το backstage του τραγουδιού και χαρακτήρισε ως «επαγγελματία» τον Λευτέρη Μητσόπουλο, τον οποίο αποθέωσε. Το ζευγάρι πήρε και τα φιλάκια του, τα οποία είχε τάξει η τραγουδίστρια!

Εξαιρετικά σχόλια και από τη Βίκυ Σταυροπούλου και από τον Σταμάτη Φασουλή. «Που τα ξέρεις εσύ αυτά τα γυρίσματα;», ρώτησε τον Λευτέρη ο Σταμάτης.

 

 

Στέφανος Πιτσίνιαγκας & DJ Pitsi - Για δυο

«Για δυο» τραγούδησαν ο Dj Pitsi και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Ο γνωστός Dj ανέλαβε τον ρόλο του ράπερ, με τον Στέφανο να τον πλαισιώνει!

«Θα μπορούσαν να πω εδώ ένα ρεσιτάλ ερμηνείας», είπε ο Νίκος Κοκλώνης αλλά άφησε τους κριτές να μιλήσουν.

«Προσπαθεί το παλικάρι, αλλά πάλι δεν βγήκε σήμερα. Στέφανε εγώ σε βλέπω σαν μαθητή και έχεις απίστευτη εξέλιξη. Εγώ βαθμολογώ τον μαθητή και σήμερα δεν πατάγαμε καλά», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

«Μου βγήκε η Παναγία για να το μάθω. Το έχω πει πάνω από 300 φορές», είπε ο Pitsi.

«Περίμενα κάτι καλύτερο. Δεν ήταν όπως έπρεπε, παρόλο που προσπάθησε, εγώ δεν θα μπορούσα να τα μάθω ποτέ τα λόγια», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Το μυαλό σου το είχες στα λόγια, αλλά δεν το ένιωθες», επεσήμανε η Δέσποινα Βανδή η οποία αποκάλυψε ότι η Βίκυ Σταυροπούλου προσπαθούσε να την πείσει ότι ήταν καλός. «Δεν είναι αντικειμενική, έχει ξεφύγει φέτος!».

 

 

Σαμπρίνα & Άγγελος Μπράτης - Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Ένα ντουέτο νοσταλγικό ήταν αυτό για τον Άγγελο Μπράτη και τη Σαμπρίνα!

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα» τραγούδησαν στη σκηνή του φαντασμαγορικού σόου ο σχεδιαστής και η τραγουδίστρια, ωστόσο δεν άφησαν ευχαριστημένους τους κριτές!

Σε ένα σκηνικό που θα ζήλευαν πολύ, ο Άγγελος δεν μπήκε στο κομμάτι και αυτό βγήκε προς τα έξω.

«Περίμενα κάτι καλύτερο. Μουσικά δεν πήγαμε πολύ καλά, θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα», είπε ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ από την πλευρά της η Καίτη Γαρμπή έδωσε λεπτομέρειες για το τραγούδι, για να μαθαίνει το κοινό.

Άπαντες παραδέχτηκαν ότι δεν ήταν μια καλή στιγμή για το ζευγάρι, το οποίο πήρε έξάρια από την κριτική επιτροπή.

 

 

 

Βίκυ Κουλιανού & Άρης Πετράκης - Take you dancing

Με δυναμική και πολύ χαρά εμφανίστηκαν στο πλατό, η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρις Πετράκης, ερμηνεύοντας το Take you dancing.

Το ζευγάρι όργωσε τη σκηνή με τον χορό του και άρεσε με την ερμηνεία του!

«Τι αποκάλυψη είσαι εσύ ρε Βίκυ», είπε ο Νίκος Κοκλώνης, «Κι εγώ μπορώ να το πω, μου πάει», πρόσθεσε κι άρχισε να χορεύει και να τραγουδάει.

«Πάρα πολύ μου αρέσατε», τόνισε η Δέσποινα Βανδή και συνέχισε λέγοντας: «Μην ξανάρθεις με αυτά τα πόδια σε αυτό το σόου, μας κομπλάρεις».

«Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες», της απάντησε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Το ζήλεψε και ο Νίκος Κοκλώνης και είναι λαϊκός, μην τον αποπλανάτε», είπε ο Σταμάτης Φασουλής!

 

 

Βασίλης Πορφυράκης & Ματίνα Νικολάου - Πιο έρωτας πεθαίνεις

Με ένα πιο ανεβαστικό τραγούδι εμφανίστηκαν στο 3ο live, η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης, οι οποίοι ερμήνευσαν «Πιο έρωτας πεθαίνεις» της Ελένης Φουρέιρα!

Το ζευγάρι εντυπωσίασε το κοινό και τους κριτές, με τη Βίκυ Σταυροπούλου να βλέπει στην αρχή ένα κομπλάρισμα στην ηθοποιό, η οποία ωστόσο το βρήκε στην πορεία. «Μου άρεσε που είπες κάτι πιο χαρούμενο. Ήλπιζα να βγει ο Μουτσινάς και να κάνει τον Μαχαραγιά», είπε η κριτής.

«Έλα, έλα σου έχουμε εκπλήξεις», φώναξε ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ και οι υπόλοιποι κριτές είχαν μια καλή κουβέντα για το ζευγάρι που συγκέντρωσε 32 βαθμούς!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»