O Bourdain μισούσε τους fan του, έπαιρνε ναρκωτικά & είχε εμμονή με την Αrgento

Βιβλίο σκιαγραφεί το πορτρέτο του διάσημου σεφ Anthony Bourdain - Ήταν εθισμένος και κοιμόταν με πόρνες - Τα τελευταία μηνύματα που έστειλε στη σύντροφό του πριν δώσει τέλος στη ζωή του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Anthony Bourdain είχε παραπονεθεί στην πρώην σύζυγό του ότι «μισούσε» τους θαυμαστές του και ότι δεν ήθελε πλέον να είναι διάσημος λίγους μήνες πριν αποφασίσει να τερματίσει τη ζωή του το 2018.

Ο διάσημος σεφ και τηλεοπτικός αστέρας έβαλε τέλος στη ζωή του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Γαλλία τον Ιούνιο του 2018, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της εκπομπής του #CNN, #PartsUnknown.

Ο θάνατός του είχε συγκλονίσει τους φίλους και την οικογένειά του. Ο ίδιος είχε μιλήσει ανοιχτά για τις μάχες που έδινε με κάθε είδους εθισμό, αλλά φαινόταν να έχει ξεπεράσει τους περισσότερους από τους δαίμονές του. Ο σεφ είχε μια κόρη στην οποία είχε τεράστια αδυναμία.

Στην προσωπική του ζωή, την εποχή που τερμάτισε τη ζωή του, ο Anthony Bourdain ήταν ερωτευμένος με την ηθοποιό Asia Argento, η οποία όμως τον είχε παρατήσει για έναν Γάλλο δημοσιογράφο στη Ρώμη.

 

 

Πάλευε με το αλκοόλ, τα στεροειδή και κοιμόταν με πόρνες

Μια νέα βιογραφία έρχεται να ρίξει φως στον σκοτεινό του βίο υποστηρίζοντας ότι ο διάσημος σεφ πάλευε με το αλκοόλ και τα στεροειδή και του άρεσε να κοιμάται με πόρνες.

Το βιβλίο με τίτλο «Down and Out in Paradise: The Life of Anthony Bourdain» θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου. Η συγγραφέας του Τσάρλς Λίρχσεν είναι η πρώην αρχισυντάκτρια του #SportsIllustrated, πρώην συγγραφέας του #RollingStone και γνωστή βιογράφος. Το βιβλίο αυτό όμως έρχεται «χαλάσει» τη δημόσια εικόνα του Bourdain.

 

 

Είμαι μόνος, ζω σε συνεχή αβεβαιότητα

Σε ένα κείμενο προς την πρώην σύζυγό του, Ottavia Busia-Bourdain, ο σεφ παραπονιέται έντονα: «Μισώ και εγώ τους θαυμαστές μου. Μισώ το να είμαι διάσημος. Μισώ τη δουλειά μου. Είμαι μόνος και ζω σε συνεχή αβεβαιότητα».

Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης μηνύματα κειμένου, emails και αρχεία από τον υπολογιστή του Bourdain, τα οποία μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν την οδυνηρή σχέση που είχε με την Asia Argento.

Εκείνη τον είχε χωρίσει, καθώς δεν άντεχε το πόσο «κτητικός» ήταν απέναντί της.

Ο Anthony Bourdain είχε πέσει κυριολεκτικά στα πατώματα μετά από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και έδειχαν την Ιταλίδα ηθοποιό να χορεύει με τον δημοσιογράφο Ούγκο Κλέμεντ σε λόμπι ξενοδοχείου στη Ρώμη. Σε εκείνο το ξενοδοχείο ο Anthony Bourdain και η Asia Argento είχαν μοιραστεί ιδιαίτερες στιγμές.

Το βιβλίο αποκαλύπτει ακόμα ότι ο σεφ μετά από αυτό αναζήτησε το όνομά της στο διαδίκτυο «εκατοντάδες» φορές.

 

Ο νέος της σύντροφος 

Η Asia Argento έχει αφήσει πίσω της το παρεθλόν και έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του αθλητή πολεμικών τεχνών Michael Martignoni,  ο οποίος είναι 20 χρόνια νεότερός της. Εκείνος είναι 26 και εκείνη 46.

 

 

Ανέβαζε φωτογραφίες στο Instagram

Στον λογαριασμό του στο Instagram o Anthony Bourdain ανέβαζε συχνά φωτογραφίες με την Asia Argento. Μάλιστα στις λεζάντες που συνόδευε τις φωτογραφίες δεν δίσταζε να εκφράζει δημοσίως τον έρωτά του. «Απλά μια τέλεια μέρα που με έκανες να ξεχάσω τον εαυτό μου», είχε γράψει τον Απρίλιο του 2018, μόλις δύο μήνες πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

  

 

 

 Τα τελευταία μηνύματα Anthony Bourdain - Asia Argento

Στην τελευταία ανταλλαγή μηνυμάτων που είχαν οι δυο τους ο Anthony Bourdain τη ρώτησε: «Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;». Με εκείνη να του απαντά: «Σταμάτα να με πρήζεις». Η συνέχεια τραγική καθώς εκείνος της απάντησε ένα ξερό: «Εντάξει», και μετά από λίγες ώρες αυτοκτόνησε.

Η οικογένεια του Anthony Bourdain και η Asia Argento έχουν ήδη αμφισβητήσει το βιβλίο, κατηγορώντας τη συγγραφέα του για πολλές ανακρίβειες. Η εκδοτική εταιρεία «Simon and Schuster» ωστόσο υποστηρίζει σθεναρά το βιβλίο.

«Κάθε τι που γράφει για τις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις μέσα στην οικογένειά μας ως παιδιά και ως ενήλικες το κατασκεύασε ή το γράφει εντελώς λάθος», δήλωσε στους #Times ο Κρίστοφερ, αδελφός του Anthony Bourdain για τη συγγραφέα του βιβλίου.

Η Asia Argento από την πλευρά της αρνήθηκε να σχολιάσει το βιβλίο. Σε ένα email προς τη βιογράφοςλέει ότι της απαγορεύει να δημοσιεύσει το οτιδήποτε γράφοντάς της: «Πάντα ο Ιούδας είναι αυτός που γράφει τη βιογραφία».

Οι προσπάθειες του αδελφού του Bourdain να μπλοκάρει το βιβλίο έπεσαν στο κενό και το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου.

Η πρώην σύζυγός του Ottavia Busia-Bourdain δεν μάχεται κατά της έκδοσής του.

Η συγγραφέας Τσαρλς Λίρχσεν ισχυρίζεται ότι είχε γίνει έμπιστή του και έχει την κατοχή της κείμενα και emails του εκλιπόντα σεφ.

Σε ένα από αυτά, ο Anthony Bourdain είπε στην πρώην γυναίκα του ότι είχε περάσει δύο χρόνια «απελπιστικά ερωτευμένος» με την Asia Argento.

Οι πιέσεις που δεχόταν από την πρώην και τη νυν

Η βιογραφία ισχυρίζεται ότι η Αrgento ζήλευε πολύ και «έγινε τόσο ελεγκτική που εξέταζε τους λογαριασμούς του Anthony Bourdain και της συζύγου του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεσπώντας όταν έβλεπε εικόνες με την οικογένειά του».

«Δεν ήθελες να βάλω μια φωτογραφία που είχες εσύ μέσα γιατί η Asia Argento θα φρίκαρε και έχω την αίσθηση ότι αυτό δεν θα αλλάξει σύντομα. Έχω κουραστεί να προσποιούμαι ότι δεν σε ξέρω. Ή ότι δεν βρισκόμαστε ποτέ στο ίδιο μέρος», του είχε πει η Ottavia Busia-Bourdain που είχε καταλάβει τις πιέσεις που δεχόταν από την ερωμένη του.

Εκείνος απάντησε: «Σε καταλαβαίνω. Αλλά ήμουν ειλικρινής. Η κατάσταση με τους παπαράτσι είναι φρικτή. Από τότε που σας άφησα, όμως, έχει φρικάρει».

Την υπερασπίστηκε δημοσίως και ιδιωτικά, πληρώνοντας αθόρυβα τον Τζίμι Μπένετ, έναν νεαρό ηθοποιό που είχε απαιτήσει 3,5 εκατομμύρια δολάρια από την Αrgento, ισχυριζόμενος ότι τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά όταν εκείνος ήταν 17 ετών και εκείνη 37.

Ο Anthony Bourdain υπερασπίστηκε την Asia Argento όταν εκείνη μίλησε δημόσια και αποκάλυψε ότι ήταν ένα από τα θύματα του Χάρβεϊ Γουάνστιν. Η Λίρχσεν ισχυρίζεται ότι το βιβλίο της προκαλεί έντονες αντιδράσεις  επειδή το πορτρέτο που σκιαγραφεί για τον Μπουρντέν δεν είναι κολακευτικό.

«Πολλοί άνθρωποι ήταν πρόθυμοι να μου μιλήσουν επειδή τους άφησε πίσω ο Τόνι», είπε η συγγραφέας.

Η θλίψη της Αrgento

Η Αrgento έχει μιλήσει δημόσια για τη θλίψη της. Τον Σεπτέμβριο του 2018, έσπασε τη σιωπή της σε αποκλειστική συνέντευξη στην #DailyMail. Με λυγμούς είπε ότι ο κόσμος την κατηγορούσε ότι τον δολοφόνησε, επειδή έκανε δημόσια παρέα με τον Κλέμεντ στη Ρώμη τις ημέρες πριν από τον θάνατο του Bourdain.

«Με απάτησε κι εκείνος. Δεν ήταν πρόβλημα για εμάς. Αλλά καταλαβαίνω ότι ο κόσμος πρέπει να βρει έναν λόγο. Θα ήθελα κι εγώ να βρω έναν λόγο. Εγώ δεν τον έχω. Ίσως θα ένιωθα κάποια παρηγοριά αν σκεφτόμουν ότι κάτι συνέβη», είχε πει η ηθοποιός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων