Η Κλέλια Ρένεση πήρε την κόρη της στα Σκόπια για την συναυλία του Manu Chao

Βρέθηκαν στην πρόβα του, και το καθιερωμένο sound check του Manu Chao - Όταν η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το παιδί της, πολλοί έσπευσαν να θεωρήσουν τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή ως μπαμπά του μωρού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ήδη κοσμογυρισμένη είναι η μικρή Κοραλία, η 3,5 κόρη της Κλέλιας Ρένεση. Η γνωστή ηθοποιός που και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», παίρνει τη μικρή της όπου και αν πηγαίνει: Από τις διακοπές σε κάμπινγκ της Γαύδου μέχρι συναυλίες στο εξωτερικό.

Αυτή τη φορά, η ευτυχισμένη μαμά αποφάσισε να τιμήσει τον καλό της φίλο και πασίγνωστο καλλιτέχνη, Manu Chao, στη συναυλία που έδωσε στα Σκόπια. Έτσι, ξέκλεψε λίγο χρόνο από το βεβαρυμμένο της πρόγραμμα και βρέθηκε στον χώρο διεξαγωγής του μουσικού event, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της.

Μάλιστα, σαν πραγματικά δικοί του άνθρωποι, δεν πήγαν εκεί μόνο για να τον απολαύσουν εν ώρα δράσης, αλλά και για να τον υποστηρίξουν στην προετοιμασία του. Έτσι, βρέθηκαν και στην πρόβα του, στο καθιερωμένο sound check του Manu Chao. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου και ήταν φυσικά sold out.

 

 

Θυμίζουμε ότι όταν έγινε γνωστό, ότι η ηθοποιός θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, πολλοί ήταν όσοι έσπευσαν να θεωρήσουν τον διεθνούς φήμης τραγουδιστή ως μπαμπά του μωρού.

 

 Την αλήθεια είχε αποκαταστήσει η ίδια μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook όπου με δόσεις σαρκασμού, ειρωνείας και χιούμορ, διευκρίνισε:

«Λένε, έχω αρραβωνιαστεί καμία δεκαριά φορές, έχω μείνει έγκυος άλλες τόσες, ζω τον έρωτα της ζωής μου, ζω στο Παρίσι, μετά μαγικά στο ίδιο site γράφουν πως ζω στην Αθήνα, έχω κάνει μυστικούς γάμους (ούτε στη Δυναστεία να έπαιζα!!) κ έχω ένα παιδί με τον Manu Chao, τον «καρπό του έρωτα μας», όπως το αποκαλούν… χώρια ότι μου έχει αγοράσει κ μονόπετρο απ το Παρίσι… (ναι, άκουσες καλά, .. ο Manu, ο ακτιβιστής, ο αντικαπιταλιστής έτσι θέλησε, λέει, να μου εκφράσει την αγάπη του).

Κάνω, λέει, γυμνά βιντεοκλίπ για τα like κ άλλα τέτοια. Δεν μπορώ καν να θυμηθώ όλες τις ανακρίβειες κ τις συμπερασματολογίες. Κ παρόλο που διόλου δεν με νοιάζει πως με περιγράφει ο κόσμος κ τι ταινία θέλουν να δουν γιατί «πουλάει», αποφάσισα να σου συστηθώ αυτοπροσώπως μιας κ τώρα περιγράφουν κ τις συντεταγμένες του παιδιού που μεγαλώνω κ λίγο παραπάει…Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου. Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό