«Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη»

Η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού μιλούν για πρώτη φορά, για τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη- «Όχι τι να μετανιώσω;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

   

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στο #ΠρωινόMας και με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη», στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε με τη Φαίη Σκορδά για όλα. Ο Γιώργος Κιμούλης και η δικαστική διαμάχη που έχουν μετά τη δημόσια καταγγελία της για άσκηση λεκτικής και σωματικής βίας, δεν θα μπορούσε να λείπει από την κουβέντα τους.

«Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει το σωστό. 

Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη, δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω.

Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας», είπε η Ζέτα Δούκα.

«Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέχεια η Ζέτα Δούκα.

«Όχι τι να μετανιώσω; Kοίτα πόσο σπουδαία πράγματα έχουνε γίνει, πόσοι άνθρωποι βρήκαν το θάρρος να πούνε τις δικές τους ιστορίες ζωής. Αυτά που τους βασάνιζαν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με άλλους ανθρώπους, που δεν έβρισκαν το θάρρος να ομολογήσουν τις δικές τους. Τι να μετανιώσω; Aυτό είναι από τα πιο σπουδαία πράγματα που έχουνε γίνει!»

 

 

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής #MegaΚαλημέρα ήταν σήμερα η Δώρα Χρυσικού, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την αγωγή που έχει δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη.

«Έχουμε λάβει η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς κι εγώ μία αγωγή, με την οποία μας ζητά κάποια υπέρογκα ποσά επειδή, υποτίθεται, ότι τον έχουμε συκοφαντήσει. Αυτή η αγωγή έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δηλαδή και οι δύο πλευρές έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους και αυτό το πράγμα προχωράει έτσι. Κι επίσης εγώ έχω λάβει δύο μηνύσεις, η μία υποτίθεται ότι είναι για ψευδομαρτυρία. Την άλλη την έμαθα από τα Μέσα, δεν έχω λάβει καμία από τις δύο», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.

Η Δώρα Χρυσικού είπε στη συνέχεια: «Από τη δική μου την πλευρά δεν υπάρχει πρόθεση για εξωδικαστικό συμβιβασμό. Εγώ θα πάω στο δικαστήριο και θα τα καταθέσω όλα. Εγώ ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη μπροστά μου και οφείλω να καταθέσω την αλήθεια και αυτό θα κάνω».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη