Συντετριμμένη η Margot Robbie με την άθλια κατάσταση της Cara Delevingne από τα ναρκωτικά

To supermodel εθεάθη ξανά σε άσχημη κατάσταση - Τα βίντεο που πυροδότησαν ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Έντονη είναι η ανησυχία τον τελευταίο καιρό για την υγεία της Cara Delevingne, που πυροδοτήθηκε από τις εικόνες και τα βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και την παρουσίαζαν σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η στενή φίλη του μοντέλου, Margot Robbie, απαθανατίστηκε συντετριμμένη να φεύγει από το σπίτι της Cara Delevingne. Στις εικόνες, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη #DailyMail, η ηθοποιός φάνηκε να σκουπίζει τα δάκρυά της, αφού έβγαινε από το σπίτι του μοντέλου.

 

 

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αδελφή της Cara Delevingne, Poppy, έφτασε επίσης στο σημείο, επισκέφτηκε την αδερφή της και έφυγε λίγες ώρες αργότερα.

Τα βίντεο που πυροδότησαν ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της 

Όλα ξεκίνησαν όταν βίντεο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και έδειχναν το διάσημο μοντέλο εξαθλιωμένο, χωρίς παπούτσια και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Η Cara Delevingne εθεάθη νευρική και εμφανώς ανίκανη να ελέγξει τις κινήσεις της.

Η ίδια βρισκόταν σε μεγάλη υπερένταση, περπατούσε ασταμάτητα, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο. Κάποια στιγμή μάλιστα, της έπεσε το κινητό από τα χέρια, το έπιασε, αλλά της έφυγε πολύ γρήγορα ξανά.

Τα εν λόγω βίντεο ενίσχυσαν την ανησυχία του κοινού των social media, που έσπευσε να σχολιάσει την εικόνα και τη συμπεριφορά της. Μεταξύ άλλων αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν: «Είναι εθισμένη στα ναρκωτικά - Γιατί δεν τη βοηθά κάποιος;».

 

 

Ένα νέο ρεπορτάζ της #MailOnline, υποστηρίζει ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για την ψυχική υγεία του διεθνούς φήμης μοντέλου. Μεταξύ άλλων νέες φωτογραφίες της από ένα πάρκινγκ σάρωσαν το διαδίκτυο, και την παρουσίαζαν για μία ακόμη φορά σε εξαθλιωμένη κατάσταση, να καπνίζει μία πίπα. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν, αφού η Cara Delevingne είχε βρεθεί στο Φεστιβάλ «Burning Man» στη Νεβάδα και δεν είχε προλάβει να συνέλθει από την...ψυχεδελική ατμόσφαιρα. 

Μάλιστα μία από τις φίλες του μοντέλου τόνισε στο ρεπορτάζ, πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του και ανέφερε πως όλα είναι υπό έλεγχο, παρόλο που οι εικόνες μαρτυρούν το αντίθετο: «Μόλις είχε περάσει τόσες ημέρες στην έρημο, χωρίς να τρέφεται σωστά. Φαινόταν ατιμέλητη στις φωτογραφίες, γιατί δεν είχε προλάβει να σουλουπωθεί ακόμα. Οι διαδικτυακοί της φίλοι μπορεί να ανησυχούν για εκείνη, όμως υπάρχει μία ομάδα που την προσέχει. Επίσης η αδελφή της, Poppy, ήταν μαζί της στο φεστιβάλ».

Για την ώρα η κατάσταση της υγείας της παραμένει για το κοινό ένα μεγάλο μυστήριο, καθώς κανείς δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα και δεν έχει αναφερθεί στην αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο