Ματαιώθηκε επ' αόριστον το σχήμα Μαζωνάκη-Σχοινά - Πρόβλημα με αφίσα & πρόγραμμα

Ακύρωσαν την πρεμιέρα τους για δεύτερη φορά λίγες ώρες πριν - Τι απαντά ο Διονύσης Σχοινάς για τη ρήξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.  

Οι δυο καλλιτέχνες ήταν προγραμματισμένο να κάνουν αρχικά πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου ωστόσο αυτή ακυρώθηκε λόγω κάποιων λεπτομερειών που έπρεπε να διευθετηθούν. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε η ανακοίνωση για την αναβολή της πρεμιέρας. 

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ανέφερε σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο λόγος της πρώτης αναβολής ήταν η γραμματοσειρά που είχε χρησιμοποιηθεί στο όνομα του Διονύση Σχοινά. Όταν ο καλλιτέχνης είδε την αφίσα όπου το όνομά του ήταν γραμμένο με μικρότερη γραμματοσειρά δυσαρεστήθηκε καθώς θεώρησε ότι εμφανίζεται ως υποδεέστερο όνομα στο σχήμα. Εξέφρασε λοιπόν τις αντιρρήσεις του, το αίτημά του έγινε αποδεκτό και η αφίσα διορθώθηκε με τη γραμματοσειρά πλέον στο όνομά του να είναι ίδια με εκείνη στο όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη.

 

 

Χθες λοιπόν, 15/9 ήταν προγραμματισμένο να γίνει η δεύτερη πρεμιέρα του σχήματος η οποία όμως αναβλήθηκε και δεύτερη φορά καθώς στην πρόβα τζενεράλε διαπιστώθηκε από την πλευρά του Διονύση Σχοινά ότι ο χρόνος που είχε στο πρόγραμμα ήταν πολύ μικρότερος από εκείνον του Γιώργου Μαζωνάκη. Αυτό προκάλεσε και πάλι την έντονη δυσαρέσκειά του με αποτέλεσμα να αναβληθεί εκ νέου η πρεμιέρα τους και ο κόσμος που είχε κάνει κρατήσεις να ενημερώνεται μόλις λίγες ώρες πριν.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σήμερα έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση των δυο πλευρών προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

 

 

Ένα τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν από το πρωί για τους λόγους που αναβλήθηκε και η δεύτερη πρεμιέρα του με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την οριστική ματαίωση της συνεργασίας τους θέλησε να δώσει ο Διονύσης Σχοινάς μέσα από ανάρτηση που έκανε πριν λίγη ώρα στον λογαριασμό του στο instagram.

«Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο. Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό και έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε, θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων