«Ο Κουσουλός είναι πολύ ώριμος άνθρωπος που έβαλε μπροστά το καλό των παιδιών»

Η δικηγόρος της πρώην συζύγου του Πέτρου Κουσουλoύ, Όλγας Ζαριφοπούλου, αποκαλύπτει το παρασκήνιο του διαζυγίου τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Διαζύγιο έχουν πάρει εδώ και λίγους μήνες ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαριφοπούλου. Η είδηση ωστόσο του χωρισμού τους έγινε γνωστή μόλις μερικές ημέρες πριν με τον δημοσιογράφο μιλώντας σε τηλεοπτικές κάμερες να κάνει λόγο για ένα βελούδινο χωρισμό.

 

 

Σήμερα, η δικηγόρος της πρώην συζύγου του Όλγας Ζαριφοπούλου μιλώντας στο #HappyDay επιβεβαίωσε πως το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού ήταν συναινετικό και πως προτεραιότητα και των δυο παραμένουν τα παιδιά τους.

«Υπήρχαν κάποια σύννεφα, κάποια προβλήματα που δεν γεφυρώθηκαν και οδηγήθηκε το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Το διαζύγιο. Είναι ένα συναινετικό διαζύγιο και οφείλω να πω ότι είναι χρέος όλων των παραγόντων να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Η θέση της κυρίας Ζαριφοπούλου ήταν εξ αρχής ότι η επιμέλεια πρέπει να ανατεθεί στη μητέρα.

Ο κύριος Κουσουλός είναι ένας πάρα πολύ ώριμος σε τέτοια ζητήματα άνθρωπος που έβαλε μπροστά το καλό των παιδιών του αναγνωρίζοντας την ικανότητα της κυρίας Ζαριφοπούλου ως μητέρα και ως ανθρώπου. Από τη στιγμή που επιλύθηκε αυτό το ζήτημα νομίζω ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο που να μην μπορεί να γεφυρωθεί. Έχουν μια πολύ καλή και αξιοπρεπή σχέση. Δεν υπήρχε καμία διαφορά που να μην έχει γεφυρωθεί από τη στιγμή που μιλάμε για συναινετικό διαζύγιο» είπε η δικηγόρος της Όλγας Ζαριφοπούλου. 

 

Η κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα και η Μαρία Βλάχου συνάντησαν τον Πέτρο Κουσουλό, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πήρε διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του.

«Όλα είναι τέλεια, όλα είναι καλά. Είμαστε ήρεμοι και αυτό που προέχει είναι το γεγονός ότι τα παιδιά είναι πολύ καλά. Έχουμε υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. Είναι συναινετικό διαζύγιο γιατί είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και έχουμε και δύο παιδιά. Το επόμενο βήμα είναι αφιερωμένο στη δουλειά και τα παιδιά μου» τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός.

 

 

Και η κάμερα του #OpenWeekend συνάντησε τον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος έκανε νέες δηλώσεις για τον χωρισμό του, τονίζοντας πως αυτό που προέχει είναι η ψυχική ηρεμία των παιδιών του.

«Έχω χωρίσει εδώ και καιρό με την γυναίκα μου. Όλα είναι καλά. Αυτό που προέχει είναι η ψυχική ηρεμία η δική μας και των παιδιών μας και η ζωή συνεχίζεται. Μια χαρά το πήραν τα παιδιά, είναι μικρά σε ηλικία. Τους εξηγήσαμε και το καλό είναι ότι έχουμε πολύ καλή σχέση σε ό,τι αφορά το μεγάλωμά τους. Συναινετικά ήταν όλα» τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός.

    

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε