Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε, στο ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου εναντίον του

«Aκόμη και το παραμικρό νεύμα μου, το παραμικρό κούνημα των ματιών μου, θα σχολιαστεί αρνητικά»  Μίλησε για τη Φαίη Σκορδά, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τη Δούκισσα Νομικού

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πρεμιέρα χθες για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη νέα του ομάδα.

Μετά το τέλος της πρώτης εκπομπής, οι συντελεστές βρέθηκαν όλοι μαζί και μίλησαν για τη νέα εκπομπή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέρα πρεμιέρας για την ψυχαγωγία: Τσιμτσιλή, Μελέτη, Χατζίδου - Παύλου, Καινούργιου, Λιάγκας - Νομικού, Μπάρκα, Μενεγάκη, Αριστοτέλους

 

«Στην τηλεόραση νόμιζα ότι ο νικητής είναι ένας, αλλά έκανα λάθος. Είμαι από τους τελευταίους που έμαθα για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η Δούκισσα Νομικού δεν έχει λόγο να εμπλακεί στο δημοσιογραφικό κομμάτι, θα μπαίνει στο κομμάτι μετά πιο ανάλαφρα».

Αναφερόμενος στη Φαίη Σκορδά είπε: 

«Τα πρόσωπα παίζουν ρόλο σε μια εκπομπή και η Φαίη είναι εξαιρετική παρουσιάστρια».

Ο Γιώργος Λιάγκας δε δίστασε να δώσει την απάντηση για τη συμπεριφορά του μπροστά στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου:

«Σήμερα μιλάω γιατί σας έχουμε καλέσει εμείς, θα ήταν αγένεια να μη μιλήσω. Είμαι από τους ανθρώπους που συνήθως μιλάω. Αλλά όταν ας πούμε περπατάω και ακούω τις ερωτήσεις -και επειδή είμαι παλιός στο χώρο αυτό- και οποιαδήποτε απάντηση να δώσεις σε μια συγκεκριμένη ερώτηση, το παραμικρό νεύμα μου, το παραμικρό κούνημα των ματιών μου, θα σχολιαστεί είτε θετικά είτε αρνητικά και επειδή συνήθως σχολιάζουν αρνητικά, το ξέρετε τόσα χρόνια, επέλεξα να αποχωρήσω και να μη μιλήσω, διότι άκουγα τις ερωτήσεις που μου διατυπώνονταν, αλλιώς θα μιλούσα, δεν είμαι αγενής»

Από τη μεριά της, η Δούκισσα Νομικού είπε:

«Η πρώτη μέρα ήταν καλυτέρα από ό,τι περίμενα. Το σκέφτηκα πολύ και αφού το αποφάσισα, είπα να το ευχαριστηθώ. Δε έχω μιλήσει με τη Φαίη Σκορδά».

Με την παρουσιάστρια μίλησε ωστόσο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Είχαμε μιλήσει με τη Φαίη για να πάω στην εκπομπή της. Όμως ήταν εύκολη απόφαση να πάω στον ΑΝΤ1».

 

 

 

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα ήρθε μετά από το ξέσπασμα της παρουσιάστριας στην πρεμιέρα της εκπομπής της

Ένα από τα θέματα που παρουσίασε η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα της ήταν η στάση που είχε ο Γιώργος Λιάγκας όταν δημοσιογράφοι της εκπομπής της πήγαν στα γυρίσματα του τρέιλερ για το «Πρωινό».

Ο παρουσιαστής όπως είπε η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να μιλήσει στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν έξω από το στούντιο, σε σύγκριση με τη Δούκισσα Νομικού, τη Λίτσα Πατέρα, την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον Τάσο Τεργιάκη οι οποίοι χαιρέτησαν ευγενικά και απέφυγαν να αποφύγουν σε κάποιες ερωτήσεις.

«Δεν μίλησε και δικαίωμά του φυσικά να μην μιλήσει. Δεν μας κάλεσε εκεί, εμείς πήγαμε με το ζόρι, όπως και οι υπόλοιπες εκπομπές. Έχει συμβεί σε όλους μας. Όμως ο Γιώργος, όταν αυτό συμβαίνει στην εκπομπή του, τον έχω δει πάρα πολλές φορές να το υπογραμμίζει και να λέει «εντάξει, έχουν κάτσει τα παιδιά εκεί τόσες ώρες για να τους κάνεις μία δήλωση». Οπότε περίμενα, ότι θα μπορούσες να πεις κάτι και να μην είσαι αγενής και να φύγεις», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Οπότε, όταν σαν παρουσιαστής κάνεις αυτό το σχόλιο συχνά σε ανθρώπους που δεν μιλάνε στη δική σου κάμερα, θα περίμενα να πει ένα «καλησπέρα παιδιά, είστε καλά; Θέλετε κάτι;». Ας μην κάτσεις να κάνεις δηλώσεις. Όπως η Δούκισσα Νομικού είπε δύο λόγια. Υπάρχει τρόπος να μην απαντήσεις στις ερωτήσεις. Όλοι οι υπόλοιποι δεν απάντησαν. Δηλαδή, κάνεις μία στάση στα μικρόφωνα και λες «παιδιά καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ που ήρθατε να μου ευχηθείτε. Καλή συνέχεια» και φεύγεις. Αυτό εννοώ.

Ούτε κατηγορώ το να προσπεράσεις τις κάμερες. Είναι μία αντίδραση και ο καθένας επιλέγει τη δική του. Απλά επειδή το υπογραμμίζει συχνά στην εκπομπή του, γι’ αυτό το λέω κι εγώ. Δεν περίμενα να το κάνει μετά κι εκείνος» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»