Η Γερονικολού απαντά πρώτη φορά για τη συνεργασία του Τσιμιτσέλη με τη Λασκαράκη

Όσα είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την νέα τους συνεργασία με την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη και οι δηλώσεις της Κατερίνας Γερονικολού  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Ποδαρικό» στην Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή «Ελένη» έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, o οποίος μίλησε για το «Fishy», την ταξιδιωτική εκπομπή που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στον αέρα του MEGA αλλά και τα γυρίσματα που έκαναν από κοινού με την Ελένη Μενεγάκη, αφού συναντήθηκαν στην Άνδρο.

«Πήγα έναν μήνα διακοπές, χαλάρωσα, το ευχαριστήθηκα. Άντε πάλι να μπω στους ρυθμούς τώρα», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός και μίλησε για τα γυρίσματα της εκπομπής με καλεσμένη την Ελένη Μενεγάκη.

«Πεθαίνω για το ψάρεμα, μπορώ να κάθομαι μέρες. Φοβήθηκα για το γύρισμα, έλεγα ‘θα τα πάρει στο κρανίο η Ελένη’», με την παρουσιάστρια να λέει από την πλευρά της: «εγώ ανησυχούσα για τον καιρό αλλά το απόλαυσα, αφού δεν ήθελα να φύγεις», ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και το τρομοκρατικό μήνυμα που της έστειλε ο Γιάννης.

Όπως είπαν οι δυο τους, το γύρισμα ήταν εξαιρετικά δύσκολο καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες.

«Εσύ ήσουν γενναία, δεν το περίμενα, περίμενα ότι θα είσαι χαλαρή. Ήταν οι πιο δύσκολες συνθήκες που έχουν υπάρξει σε καλεσμένο, δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο χάλια η θάλασσα», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Τα γυρίσματα για την εκπομπή, η οποία θα προβληθεί στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, συνεχίζονται κανονικά.

«Δεν έχω τελειώσει ακόμα τα γυρίσματα, την άλλη βδομάδα φεύγω για Κρήτη».

Ο διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την αγάπη του για τα ταξίδια.

Το καλοκαίρι, μαζί με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι στο Μπαλί, το οποίο όμως τους επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη.

«Χάσαμε τις βαλίτσες μας, δεν είχα βρακί να βάλω 5 μέρες, ήμασταν δύο μέρες με τη ρόμπα».

Κατά τα άλλα: «πολύ ωραίο το Μπαλί αλλά πολύ ρύζι».

Εκτός από το «Fishy», ο ηθοποιός φέτος θα είναι και στη νέα σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και μίλησε και για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

    

 

Σημερα λίγο μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την περιπέτειά τους στο Μπαλί αλλά και το γεγονός ότι ο σύντροφός της θα πρωταγωνιστήσει στην ίδια σειρά με την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη.

«Είχα 12 μέρες κενό και το πήρα απόφαση τελευταία στιγμή. 12 μέρες κενό σημαίνει ένα μεγάλο ταξίδι. Πήγα κάπου που ήθελα πολύ καιρό να πάω και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Νιώθεις γυμνός όταν χάνεις τις βαλίτσες και συναισθηματικά αλλά και από θέμα υλικών πραγμάτων. Το μάθημά για μένα φέτος είναι ότι δεν πρέπει να δίνουμε αξία στα αντικείμενα και να μη δενόμαστε με αυτά. Την πρώτη μέρα ήμασταν με ένα μπουρνούζι περιμένοντας να μας πάρουν τηλέφωνο. Μετά το πήραμε απόφαση και πήγαμε για ψώνια στο εξωτικό Μπαλί. Κάποια στιγμή μας πήραν και μας είπαν ότι βρέθηκαν οι βαλίτσες. Τέλος καλό, όλα καλά» ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

Όσον αφορά στη συνεργασία του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», η ηθοποιός απάντησε: «Έχουν ένα παιδί και το μεγαλώνουν μαζί. Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγαλύτερη η επαφή και η συνεργασία σε κάτι τέτοιο, παρά σε μια σειρά. Οφείλουν να έχουν μια καλή σχέση και συνεργασία και απλά τώρα προέκυψε και κάτι επαγγελματικό. Δεν συζητήσαμε κάτι. Η πρώην γυναίκα του είναι μέσα στη ζωή του, έχουν ένα παιδάκι».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»