Η κατάρα των 25... κυνηγά τον DiCaprio με τον χωρισμό του από την Camila Morrone

Στενός του φίλος του Leonardo DiCaprio εξηγει στην #Post γιατί χωρίζει τις συντρόφους του πριν τα 26

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η «κατάρα των 25» που... κυνηγά τον Leonardo DiCaprio έχει γίνει το θέμα των ημερών, με τον χωρισμό του από την Camila Morrone να πρωταγωνιστεί στα media.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός είναι γνωστός για την αδυναμία του στις νεαρές γυναίκες και ειδικότερα, στα μοντέλα, όμως το ενδιαφέρον του παύει να υπάρχει, μόλις κλείσουν το 25ο έτος της ηλικίας τους. 

 

 

Η Camila Morrone ήταν η περίπτωση που επιβεβαίωσε το γεγονός, καθώς όλοι περίμεναν πως εκείνη θα «έσπαγε» το μοτίβο των συντρόφων του, με πηγές από το περιβάλλον τους να αναφέρουν πως οι δυο τους το βλέπουν σοβαρά και σκέφτονται το ενδεχόμενο ενός αρραβώνα.

 

 

Ωστόσο, η είδηση του χωρισμού τους κάνει εδώ και λίγα 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου, με στενό φίλο του Leonardo DiCaprio να έρχεται να «δώσει εξηγήσεις» για τη συνήθεια του σταρ να χωρίζει τις συντρόφους του, λίγο πριν μπουν στα 26.

 

 

 

«Όταν τα κορίτσια φτάσουν στα 25, αναζητούν περισσότερα. Ψάχνουν να παντρευτούν και να ζήσουν με κάποιον. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλει ο Leo. Δεν θέλει να κάνει οικογένεια και σίγουρα, δεν θέλει να βρίσκεται με γυναίκες που τον πιέζουν για κάτι τέτοιο», αναφέρει στην #Post ο φίλος του ηθοποιού.

«Τη στιγμή που τον συναντά ένα κορίτσι, τότε αυτόματα ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση. Αν "γεράσει", ξέρει ότι θα φύγει. Επίσης, αν τον "πλησιάσει" πολύ, ξέρει πάλι ότι θα φύγει. Μπορεί ο φίλος μου να έχει μεγαλώσει, αλλά το γούστο του δεν μεγαλώνει ποτέ», συμπλήρωσεστη συνέχεια.

 

 

 

 

Ο Leonardo DiCaprio και η Camila Morrone ήταν μαζί τα τελευταία 5 χρόνια. Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε το 2017, όταν εκείνη ήταν μόλις 20 ετών.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσε στη #Sun πως εκείνος και η 25χρονη Camila Morrone τερμάτισαν «ήσυχα και πολιτισμένα» τη σχέση τους νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

«Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. Απλώς το έληξαν», ανέφερε η πηγή, εξηγώντας πως τα φορτωμένα τους προγράμματα ήταν η βασική αιτία του χωρισμού τους. «Μόλις εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν χρόνο χώρια».

Μάλιστα, η ίδια πηγή ισχυρίζεται πως ο Leonardo DiCaprio «δεν αγάπησε ποτέ κανένα από τα κορίτσια του σαν τη Camila Morrone», παρά τη μεγάλη διαφορά των 23 χρόνων που τους χωρίζει. «Συζητούσαν ακόμα και για αρραβώνα». Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζαν.

 

 

Σε συνέντευξή της στους #LosAngelesTimes το 2019 η Camila Morrone είχε δηλώσει: «Υπάρχουν πολλές σχέσεις στο Χόλιγουντ -και στην ιστορία του κόσμου- όπου οι άνθρωποι έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να βγαίνει με αυτόν που θέλει εκείνος, χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα».

 

 

 

Σε συνέντευξή του στο #MarieClaire, ο Οσκαρικός ηθοποιός είχε αφήσει αιχμές ότι επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια. «Εννοείτε αν θέλω να φέρω παιδιά σε έναν κόσμο σαν κι αυτόν; Αν συμβεί, συνέβη. Θα προτιμούσα να μην επεκταθώ σε λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν», είχε δηλώσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας