Αυτό θα είναι το τέλος Μαθιού και Καλλιόπης! Μητέρα και γιος πέφτουν νεκροί!

#Sasmos: Το φρικτό έγκλημα του Παύλου Βρουλάκη και η δίψα για εκδίκηση - Οι νέοι ρόλοι του Στέλιου Μάινα, Γιώργου Γεροντιδάκη, Δημήτρη Αλεξανδρή, Μάνου Πετούση, Γιώτας Φέστα και οι αιμοτοβαμμένες εξελίξεις

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι περισσότερες εξελίξεις από αυτές που θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν, στον β' κύκλο της αγαπημένης σειράς, μάλλον δεν θα αρέσουν στους φαν. 

Και αυτό γιατί αργά ή γρήγορα θα ζήσουν την απώλεια τους Μαθιού ο οποίος αν και δολοφόνος, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των γυναικών που παρακολουθούν τον «Σασμό».

Και δεν θα είναι ο μόνος που θα πέσει νεκρός. Η μητέρα του, η Καλλιόπη, ή αν προτιμάτε η αγαπημένη Μαρία Τζομπανάκη θα δώσει τέλος στη ζωή της, μην μπορώντας να αντέξει άλλο τα τραγικά χτυπήματα της μοίρας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Ο τηλεοπτικός Μαθιός, κατά κόσμον Δημήτρης Λάλος, σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη είπε για τον ρόλο του: «Ο Μαθιός με έχει σημαδέψει, με σημαδεύει και θα με σημαδεύει για πολλά χρόνια ακόμα, είμαι σίγουρος και γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω μια ερμηνεία την καλύτερη που μπορώ. Είναι ένας χαρακτήρας τραγικός, σίγουρα είναι ένας χαρακτήρας που περνά μια διαδρομή, όπου στο τέλος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ολοκληρωθεί, θα πρέπει να καθαρθεί. Αυτό είναι το βέβαιο. Η κάθαρση μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους. Αυτό από παλαιότερα, αντί για spoiler λέγεται προοικονομία. Υπάρχουν προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο χαρακτήρας, όμως αυτό το αφήνουμε ανοιχτό γιατί η μυθοπλασία έτσι θέλει να κινείται, με έναν ανοιχτό ορίζοντα».

Με αυτά τα λόγια ουσιαστικά ο Μαθιός έδωσε μία μικρή ιδέα... spoiler για το τηλεοπτικό μέλλον του. Εμείς μάθαμε πάντως πως ο Σταματάκης θα δώσει τέλος τη ζωή του επειδή θα μάθει πως η μοναδική γυναίκα που αγάπησε ποτέ, η Βασιλική, έπεσε νεκρή. Δεν θα αντέξει τον πόνο και βυθισμένος όπως θα είναι στο απόλυτο πένθος μέσα στη φυλακή όπου κατηγορείται για τον θάνατο του Άγγελου Βρουλάκη, θα δώσει τέλος στη ζωή του.

 

Η Καλλιόπη δεν αντέχει δίνοντας τέλος στη ζωή της.

Το ίδιο τέλος όμως θα έχει και η μητέρα του Μαθιού που όταν θα μάθει πως ο μεγαλύτερος γιος της έβαλε τέλος στη ζωή του θα κάνει το ίδιο καθώς θέλει να ζει ζωή με νεκρό ένα από τα παιδιά της. Ο τρόπος που θα πεθάνει η Καλλιόπη θα είναι πραγματικά πολύ διαφορετικός από ό,τι θα περιμέναμε. Η Καλλιόπη η οποία έδωσε όλη της τη ζωή για να εκδικηθεί τους Βρουλάκηδες και ευθύνεται για πάρα πολλούς θανάτους στην ενδιαφέρουσα ιστορία, τελικά θα διαπιστώσει ότι όλα είναι πλέον μάταια μετά τον θάνατο του Μαθιού.

Όσο και αν προσπαθήσει να κατευνάσει τον πόνο της δεν θα τα καταφέρει και μία μέρα θα πέσει από τον γκρεμό, δίνοντας τέλος στη ζωή της.

 

Ο Παύλος Βρουλάκης θα είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας που θα παρακολουθήσουμε να εκτυλίσσεται από την επόμενη σεζόν στην αγαπημένη σειρά του Alpha. 

Ο Στέλιος Μάινας αναλαμβάνει δράση και μάλιστα έχει ήδη κάνει τα πρώτα γυρίσματα για τη σειρά την οποία αναμένουν με ανυπομονησία οι τηλεοπτικοί φαν.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον ανιψιό της κυρά Ρηνιώς, ξάδελφο δηλαδή του Μάρκου Βρουλάκη που έφυγε από τα χέρια του Βασίλη Σταματάκη. Κάτι που ο Παύλος δεν συγχώρεσε ποτέ. Γι' αυτό και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να πάρει εκδίκηση για αυτό τον φόνο.

Όπως μαθαίνουμε, αυτό ήταν και το φρικτό έγκλημα που έκανε ο Παύλος Βρουλάκης. Ήταν ο άνθρωπος που έδωσε εντολή να δολοφονηθεί στο κελί του ο Βασίλης Σταματάκης, κάτι που γνωρίζουν ο παπά Μιχάλης, η Καλλιόπη και ο Μαθιός.

Γι' αυτό και ο Παύλος Βρουλάκης εξαφανίστηκε πριν από 20 χρόνια και δεν πάτησε ποτέ ξανά το πόδι του στην Κρήτη. Μετά τον θάνατο του Πετρή αλλά και του Άγγελου -όπως φαίνεται από χέρι Σταματάκη- ο Παύλος δεν μπορεί να μένει στην αφάνεια. Και έτσι επιστρέφει...

Ο σκοπός της εμφάνισης του Παύλου Βρουλάκη δεν είναι άλλος από το να πάρει εκδίκηση για τους δύο ανιψιούς του που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή. Ο χαμός του Πετρή που παραμένει ατιμώρητος αφού ο Αστέρης βγήκε από τη φυλακή αλλά και το μυστήριο γύρω από τον φόνο του Άγγελου που βρέθηκε δολοφονημένος στο ιατρείο του στο τέλος της α' σεζόν της σειράς, αναγκάζουν τον Παύλο Βρουλάκη να αναλάβει δράση και να πάρει το αίμα της οικογένειάς του πίσω για τόσες απώλειες. Μόνο που άλλος ένας κύκλος αίματος ξεκινάει, με τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ρηνιώ να μην μπορούν να τον συγκρατήσουν για να μην κάνει κάτι σε μέλος της οικογένειας Σταματάκη.

 

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής που μας έχει συνηθίσει σε σπουδαίους ρόλους εισβάλλει στη σειρά ως Ευθύμης Φαρμάκης.

Πρόκειται για έναν νέο και αδίστακτο χαρακτήρα που θα απασχολήσει αρκετά στα νέα επεισόδια της σειράς του Alpha, «Σασμός».

Είναι ένας άνθρωπος της νύχτας, με απώτερο στόχο το κέρδος. Ο Ευθύμης Φαρμάκης θα αλλάξει τα δεδομένα και όσα ξέραμε. Είναι μπλεγμένος με τον υπόκοσμο και δρα παράνομα κι επικίνδυνα.

Ο χαρακτήρας αυτός συνδέεται με τους Βρουλάκηδες. Σταδιακά θα τους φέρει αντιμέτωπους με τους Σταματάκηδες.

Όπως αναφέρει το «My tv», o Ευθύμης είναι ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας με πολλά μυστικά. Είναι καλός φίλος του Παύλου Βρουλάκη. Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμά του.

Μπήκε στη φυλακή για πολλά χρόνια. Εκεί έκανε κι άλλες γνωριμίες, οι οποίες του άλλαξαν τη ζωή. Αποφυλακίστηκε και προσπαθεί να χτίσει από το μηδέν τη ζωή του.

Γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο και μπαίνει για τα καλά στον χώρο της νύχτας, βουλιάζει όλο και περισσότερο στον υπόκοσμο ενώ το σκοτεινό παρελθόν του τον καταδιώκει ακόμα. Ο νέος αστυνόμος που μπαίνει στη σειρά, ετοιμάζεται για το μεγάλο του χτύπημα και μένει να δούμε αν ο Ευθύμης θα καταφέρει να επιβιώσει.

 

Ξεχάστε τον «Μελέτη» των Άγριων Μελισσών που μας είχε συγκλονίσει τα τελευταία τρία χρόνια με τα καμώματά του και τις ραδιουργίες του. Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε έναν άλλον ήρωα μέσα από τα μάτια του Γιώργου Γεροντιδάκη, αυτή τη φορά στον «Σασμό». 

Ο ηθοποιός θα υποδύεται από τη νέα σεζόν τον υπαστυνόμο που παίρνει τη θέση του Γεράσιμου, ρόλο που βλέπαμε να υποδύεται μέχρι πρότινος ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ο νέος υπαστυνόμος, θα έχει για προϊστάμενό του τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ή αν προτιμάτε, τον Δημήτρη Ήμελλο που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του στον «Σασμό».

Ο Λευτέρης Ορφανός είναι ένας αστυνομικός με πολλές προδιαγραφές για να διαγράψει μία πολύ καλή πορεία στο επάγγελμα που διάλεξε να κάνει. Αυτή είναι όμως μόνο η «βιτρίνα» για τον νεοφερμένο αστυνομικό αφού ο άντρας που αναλαμβάνει καθήκοντα στην Αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου κρύβει ακόμα και το πραγματικό του όνομα που είναι Γιώργος Βιδάλης!

Όπως θα διαπιστώσουμε σύντομα μέσα από τα επεισόδια του β' κύκλου που θα παρακολουθήσουμε, ο Λευτέρης Ορφανός, όπως συστήνεται σε όλους βρίσκεται σε μυστική αποστολή τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, δίπλα στον Ευθύμη (Δημήτρη Αλεξανδρή).

Ως γνωστόν ο Δημήτρης Αλεξανδρής θα υποδύεται έναν έμπορο όπλων και ο Λευτέρης έχει ως στόχο να ξεσκεπάσει το κύκλωμα. Έτσι, ο νέος αστυνομικός παρακολουθεί τις κινήσεις του εγκληματία κι ενημερώνει τους ανωτέρους του. Στόχος του δεν είναι να ξεσκεπάσει μόνο τον Ευθύμη, αλλά και τον συνεργάτη του, με τον οποίο διακινεί εμπόριο όπλων.

 

Ο σκοτεινός ρόλος και το ένοχο παρελθόν

Έχοντας διαβάσει καλά το αρχείο της δολοφονίας του Στεφανή και γνωρίζοντας την βεντέτα χρόνων ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, παίρνει προσωπικά την υπόθεση και ξεκινά έρευνες. Όπως θα διαπιστώσουμε σύντομα, ο Λευτέρης ασχολείται τόσο έντονα με την υπόθεση για να ξεχάσει το δικό του παρελθόν. Μόνο τυχαία μάλιστα δεν θα είναι τελικά η εμπλοκή του στην υπόθεση της βεντέτας των δύο οικογενειών, όπως θα δούμε στα επεισόδια της νέας σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα spoilers που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ο Λευτέρης θα «στριμώξει» πολύ τον Μανώλη καθώς γνωρίζει πως είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Στεφανή και κάπου εκεί θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί την αδελφή του, τη Θοδώρα η οποία μετά από πολλές πίκρες στην προσωπική της ζωή και τον θάνατο του μεγάλου της έρωτα, του Πετρή, θα ερωτευτεί ξανά τον Λευτέρη. Μένει να δούμε τι θα γίνει στις οθόνες μας.

 

Η Γιώτα Φέστα στο ρόλο της εισαγγελέα

Η Αιμιλία είναι εισαγγελέας με μία σπουδαία καριέρα. Είναι, η πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη. Όταν ο Παύλος θεωρήθηκε νεκρός, η Αιμιλία κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της, να ανακτήσει δυνάμεις και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Τότε, παντρεύτηκε τον Δημήτρη Μαραθάκη (Μάνος Πετούσης), ενώ είναι στενή φίλη της Σοφίας (Νεκταρία Γιαννουδάκη). Παρ' όλο που ο γάμος της με το Δημήτρη είναι ήρεμος κι ευτυχισμένος, όταν ενημερώνεται πως ο Παύλος επέστρεψε τον συναντά και όλα αλλάζουν. Η Αιμιλία μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν και οι παλιές πληγές ανοίγουν ξανά.

 

Ο Μάνος Πετούσης στο ρόλο του Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής

Ο Δημήτρης είναι Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και αφοσιωμένος στη δουλειά και την οικογένειά του. Είναι ο σύζυγος της Αιμιλίας (Γιώτα Φέστα). Ο Δημήτρης ήταν καλός φίλος του Παύλου Βρουλάκη και από τουςπρώτους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της Αιμιλίας όταν έμαθαν πως ο άντρας πνίγηκε. Οι δυο τους εκείνη την περίοδο ήρθαν πολύ κοντά και η απώλεια του Παύλου τους ένωσε. Κάποια στιγμή η αγάπη αναμεταξύ τους, ένωσε τους δρόμους τους για πάντα και αποφάσισαν να παντρευτούν. Η επιστροφή του Παύλου θα αναστατώσει τη ζωή του και όσα μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένα.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης...

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»