Ο «Σασμός» ανάμεσα στις 6 κορυφαίες ευρωπαϊκές τηλεοπτικές καμπάνιες

Ο Alpha είναι το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, με υποψηφιότητα για την περσινή του καμπάνια για την σειρά «Σασμός» (Μυστικός Δείπνος) στα Ευρωπαϊκά Βραβεία PROMAX/BDA (Promotion & Marketing Executives / Broadcast Design Association). 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τα βραβεία Promax αποτελούν τα κορυφαία βραβεία παγκοσμίως για εξαιρετικά επιτεύγματα στο τηλεοπτικό marketing και design. 

Η καμπάνια του «Σασμού» συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 6 κορυφαίες ευρωπαϊκές τηλεοπτικές καμπάνιες στην κατηγορία «Καλύτερη τηλεοπτική καμπάνια για δραματική σειρά». Ο Alpha είναι το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, φέτος, με υποψηφιότητα στα βραβεία.

Tα φετινά βραβεία που θα απονεμηθούν διαδικτυακά, στις 8 Σεπτέμβριου 2022, και περιλαμβάνουν καμπάνιες από δεκάδες κορυφαία Ευρωπαϊκά κανάλια και εταιρείες παραγωγής και design.

Η Promax BDA (Promotion & Marketing Executives / Broadcast Design Association) ιδρύθηκε το 1956 ως μια μη κερδοσκοπική ένωση με σκοπό την προώθηση των επιτευγμάτων στο τομέα του τηλεοπτικού design και marketing.

Σε αυτήν συμμετέχουν χιλιάδες επιχειρήσεις και εταιρίες από εκατοντάδες χώρες.

Κρυμμένα μυστικά κι ανομολόγητα πάθη σε slow motion

Το trailer του «Σασμού» (Μυστικός δείπνος), σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπέκου, με υψηλή αισθητική, σκηνοθετημένο με κινηματογραφικούς όρους, γυρισμένο με αργή κίνηση (slow motion) διαστέλλει τον χρόνο και τον «εγκλωβίζει» σε ένα μόνο καρέ που χρονικά καλύπτει από παρελθόν έως το σήμερα. Ένα καρέ πυκνής ζωής δύο δεκαετιών και πλέον. Μέσα σε αυτό το καρέ οι ζωές των ηρώων της σειράς συνδέονται με αίμα, πάθος, έρωτα, φιλία, αγάπη. Με γάμους και κηδείες. Με αγαπημένα πρόσωπα πίσω από ραγισμένες κορνίζες. Ανάμικτα τα συναισθήματα μπερδεύονται περισσότερο, γίνονται ένα κουβάρι, όταν οι δύο οικογένειες βρίσκονται αντιμέτωπες, σε σύγκρουση. Μία διελκυστίνδα που μοιάζει δίχως τέλος.

Το trailer: Ένα τραπέζι. Ξύλινο. Βαρύ. Πάνω του κηροπήγια, πιάτα γεμάτα, κανάτες με κρασί. Τα αγαθά ξεχειλίζουν, σαν σε γιορταστικό δείπνο. Οι συνδαιτημόνες έρχονται, χαιρετούν με χαμόγελο, αλλά κρατούν κρυφά μυστικά μέσα στα οποία ζει η μνήμη. Κάθονται μετωπικά, σε παράταξη, ο ένας δίπλα στον άλλον. Σαν να θέλουν να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία. Διάφανο φως μπαίνει από την οροφή. Στο βάθος ο σκοτεινός καθρέφτης , με πατίνα από την φθορά του χρόνου. Κυριακάτικο (;) τραπέζι; Η στοχαστική ώρα του αυστηρού δείπνου; Η ώρα της χαράς; Η ώρα όπου η πληγή θα ανοίξει; Ή θα γιατρευτεί;

Σαν σε ένα «δείπνο μυστικό» οι ήρωες τσουγκρίζουν τα ποτήρια, πίνουν κρασί, κοιτάζονται στα μάτια, αγκαλιάζονται, αλλά δεν αποκαλύπτουν τις κρυφές τους σκέψεις. Η επιβλητική μορφή μιας γυναίκας, κυριαρχεί, στο κέντρο της «μάζωξης». Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Κι ένα μαχαίρι περιμένει, σιωπηλά, το χέρι που θα το σηκώσει…. Ο γρίφος δεν θα αργήσει να λυθεί. Οι προβλέψεις δεν θα αργήσουν να βρουν το δρόμο τους…. Ένα κρητικό μοιρολόϊ, ο ήχος μιας λύρας κι ύστερα….

Concept: JOB Athens/ Alpha

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μπέκος

 

 

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» έχουν ξεκινήσει με τους πρωταγωνιστές να κάνουν σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Ο μήνας Αύγουστος τους βρήκε εκεί ακριβώς που τους είχαμε αφήσει στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, την στιγμή που ο Μαθιός ενημερώνεται για τη σύλληψή του, όσο η Βασιλική καταφτάνει ντυμένη νύφη για τον γάμο τους.

 

 

  

Νέος πόλεμος ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και στους Σταματάκηδες 

Οι Βρουλάκηδες δεν θα αφήσουν έναν ακόμη θάνατο, αυτόν του Άγγελου, ασυγχώρητο και η Καλλιόπη δίνει μάχη προκειμένου να καταφέρει να αποδείξει πως ο Μαθιός είναι αθώος πριν συμβεί κάτι κακό σε εκείνον μέσα στη φυλακή, όπως συνέβη με τον άνδρα της.

Την ίδια ώρα, θα παρακολουθήσουμε την είσοδο ενός νέου προσώπου. Ο ανιψιός της γιαγιάς ειρήνης, ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει έπειτα από χρόνια. Ο Παύλος θεωρούνταν από πολλούς νεκρός και όλοι πίστευαν πως έχει χαθεί στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό «My Tv», εκείνος γυρίζει πίσω τώρα πιο αποφασισμένος και αδίστακτος από ποτέ για να πάρει εκδίκηση για τους θανάτους του Πετρή και Άγγελου. Κανείς δεν ξέρει ότι ζει και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως παρακολουθεί τη ζωή όλων.

  

 

 Σασμός – Νέα πρόσωπα

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Σασμός» κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στον Alpha, με τον Στέλιο Μάινα και τον Γιώργο Γεροντιδάκη να μπαίνουν στην πετυχημένη σειρά. 

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο Στέλιος Μάινας μπαίνει στον «Σασμό» ως Παύλος Βρουλάκης, συγγενής της οικογένειας Βρουλάκη, ο οποίος ζητά εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή

 

 Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV24», ο Γιώργος Γεροντιδάκης έρχεται στη σειρά «Σασμός για να αναστατώσει τη ζωή μιας ηρωίδας. Αυτή θα είναι είτε η Θοδώρα (Δανάη Παππά), είτε η Στέλλα (Ευγενία Σαμαρά).

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:    

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!