Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη και η ευχή για τα γενέθλιά της

«Θεούλη μου σε παρακαλώ να είμαι λίγο καλύτερα» «Με πρόχειρους υπολογισμούς, πότε λέτε να πάω ξανά διακοπές, με φλατ κοιλιά, πίνοντας αλκοόλ;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, οι οποίοι δεν είναι τόσο εύκολοι. Η instagramer και επιχειρηματίας περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι της, ξαπλωμένη, νιώθοντας κάπως άρρωστη, καθώς ό,τι τρώει της προκαλεί αναγούλα.

Η Ιωάννα Τούνη, η οποία θα περάσει ένα αλλιώτικο, αλλά συνάμα ξεχωριστό καλοκαίρι, γυρνά πίσω τον χρόνο με τις τελευταίες αναρτήσεις της. Όπως θα δεις στο post που ανέβασε το βράδυ της Τρίτης 2/8 στο Instagram, ανέβασε μία εντυπωσιακή φωτογραφία της με μαγιό από τη Μύκονο.

«Εγώ κάποτε… Με πρόχειρους υπολογισμούς, πότε λέτε να πάω ξανά διακοπές, με φλατ κοιλιά, πίνοντας αλκοόλ;» έγραψε με χιούμορ.

Δες τη φωτογραφία που ανήρτησε η Ιωάννα Τούνη και συγκέντρωσε περισσότερα από 100.000 likes:

 

 

Η γνωστή instagramer, η οποία διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ανέβασε σε στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, μέσω του οποίου μοιράστηκε στα social media τις σκέψεις της σχετικά με τον τρόπο που θα ήθελε γιορτάσει φέτος τα γενέθλιά της.

«Καλό μήνα, καλή εβδομάδα, τι κάνετε; Αυτόν τον μήνα έχω γενέθλια στις 10 Αυγούστου, Λέων είμαι και κάθομαι και σκέφτομαι, Θεούλη μου σε παρακαλώ, μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα, να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα…

Οπότε σας παρακαλώ, φτύστε το κι εσείς να μην το ματιάσουμε. Να κάνω κάτι στα γενέθλιά μου», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη, η οποία βιώνει μια δύσκολη εγκυμοσύνη.

 

 

 

 

Όπως έχει αποκαλύψει η 29χρονη περνάει αρκετά δύσκολα τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και χρειάζεται ξεκούραση. Για αυτό τον λόγο δεν βγαίνει σχεδόν καθόλου από το σπίτι και είναι ξαπλωμένη συνεχώς για το καλό του μωρού της.

Όπως τόνισε σήμερα η Ιωάννα Τούνη νιώθει συνέχεια άρρωστη και ό,τι τρώει δυστυχώς την ενοχλεί, με συνέπεια να κάνει εμετό.

«Καλημέρα, κάθομαι σπίτι και τρώω φρυγανιές και λαπά εδώ και κάποιες μέρες, γιατί το στομάχι μου είναι χάλια. Απλά καταλήγω στο ότι ποιο είναι το νόημα να τρώω φρυγανιές και λαπά και να κάνω πάλι εμετό; Και να έχω ένα τσουρέκι με σοκολάτα που με περιμένει εκεί πέρα και μπορώ να το ζεστάνω λίγο στον φούρνο μικροκυμάτων και να το φάω! Κι ας το κάνω ρε παιδί μου και αυτό εμετό. Αλλά τουλάχιστον θα το έχω φάει» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη στα Instagram Stories της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:    

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά