«Αγαπάω τόσο πολύ την Αλεξάνδρα που δεν με νοιάζει να το μάθει όλη η Ελλάδα»

Ο Στάθης Σχίζας επέστρεψε στα social media - Οι πρώτες αναρτήσεις μετά τη νίκη στο #SurvivorGR και η πρώτη συνέντευξη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Στάθης Σχίζας αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 2022 και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ! Ο 30χρονος επιχειρηματίας κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για 4μιση μήνες και χθες το βράδυ οι κόποι του ανταμείφθηκαν. 

Μία ημέρα μετά τον μεγάλο τελικό, ο Στάθης Σχίζας πήρε το τρόπαιό του και κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Love It» όπου παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου. Ο νικητής του Survivor μίλησε για το έπαθλο, τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά και τα δημοσιεύματα που τον ενόχλησαν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Νομίζω συνέβη σε κάποιον άλλον, ακόμη δεν έχω πιστέψει ότι νίκησα. Είναι τεράστιο το συναίσθημα! Είχα πολύ άγχος στον τελικό, έπαθα πολιτισμικό σοκ. Είναι συγκλονιστικό να σε αγαπάνε τόσο πολύ. Απομακρυνθήκαμε με τον Άρη μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε κάποιον μεγάλο τσακωμό. Ο ανταγωνισμός μας ήταν θεμιτός και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μέσα στο Survivor δεν με ενδιέφερε να κάνω ίντριγκα ούτε reality» ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

 

 

«Είχα πει πως μόνο αν κατακτήσω το έπαθλο θα βγω να πω στον κόσμο τι θα κάνω τα χρήματα. Είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος στο κομμάτι με τα παιδάκια. Είχα βρεθεί μια φορά που έκανε η μητέρα μου χημειοθεραπείες στον Άγιο Σάββα και κατά λάθος βρέθηκα στην πτέρυγα με τα παιδάκια… Αυτά τα παιδάκια είναι οι πραγματικοί ήρωες, εμείς είμαστε απλά παίκτες reality, τελεία. Αυτά θέλουν τη στήριξή μας. Θέλω να τα στηρίξω και με την παρουσία μου» εξομολογήθηκε ο νικητής του Survivor και συγκίνησε όλους στο πλατό.

 

 

 

«Όπως μπήκα στο παιχνίδι έτσι βγήκα και είμαι περήφανος για αυτό. Δεν άλλαξε ο χαρακτήρας μου. Τα σχόλια “Δάντης εναντίον Αλεξάνδρας” προσβάλλει λίγο εμάς. Αυτό η αλήθεια είναι ότι λίγο με πείραξε. Εννοείται ότι θα έχουμε στήριξη από τους ανθρώπους μας, αλλά πέντε μήνες εμείς εκεί τι κάναμε; Με την Αλεξάνδρα ήταν όλο τόσο αυθόρμητο, είχαμε πει μόνο αν θα βγει στην επικοινωνία… Στο πρώτο έπαθλο είχε βγει ως φίλη. Μόλις την είδα σε βίντεο κλήση ήταν αυθόρμητο. Φαντάσου πόσο πολύ την αγαπάω που δεν με νοιάζει να το μάθει όλη η Ελλάδα» αποκάλυψε επίσης ο Στάθης Σχίζας.

 

 

 

Το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιουλίου ο Στάθης Σχίζας επέστρεψε στα social media, κάνοντας τις πρώτες του αναρτήσεις μέσα από τα stories στο instagram.

«Μόλις πήρα το κινητό στα χέρια μου, από χθες το βράδυ γινόταν ένας χαμός, η αγάπη σας ήταν τεράστια. Έχω ανατριχιάσει ολόκληρος με την τόση αγάπη που εισέπραξα από εσάς και στον τελικό που μου δώσατε αυτό εδώ (το έπαθλο) εσείς μου το δώσατε.

Είναι μια συνολική δουλειά δική μου και δική σας. Σας υπερευχαριστώ, έχω ανατριχιάσει από τόση αγάπη που έχω πάρει», ήταν τα πρώτα λόγια του Στάθη Σχίζα στο instagram.   

Τέλος, ο νικητής του Survivor υποσχέθηκε πως θα απαντήσει σε όλα τα μηνύματα που έλαβε στα social media, ευχαριστώντας με αυτόν τον τρόπο όσους τον στήριξαν στον μεγάλο τελικό. 

 

 

«6/7/2022

Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του …

Μια ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Έφτασα στον τελικό και τα κατάφερα 🏆 Αυτό το έπαθλο κρύβει μέσα του πολλές δυσκολίες,προσπάθειες,πείνα και κακουχίες.. Αλλά δεν θα έφτανα ως εδώ χωρίς εσάς… θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλη την υποστήριξη όλον αυτόν τον καιρό και πάνω απ όλα την βραδιά του τελικού που σας είχα ζωντανά δίπλα μου να με στηρίζετε … Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους, γιατί για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό έπαθλο..

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα της παραγωγής που δούλευαν σκληρά πίσω απ τις κάμερες , στους φίλους μου που πίστεψαν σ εμένα και στον @soiledis11 που φτάσαμε μαζί στο τέλος!»

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
Συγκίνησε o Κωνσταντίνος Αρτσίτας με την on air εξομολόγησή του: «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της