Η αγαπημένη του κοινού πάει τελικό & κάνει την έκπληξη! Η τελευταία αποχώρηση

 

 

 

#MasterChefGR: Η εξομολόγηση του Πάνου: «Τίποτα δεν έρχεται εύκολα, στα 18 μου έχασα τον πάτέρα μου...» - Η αποχώρηση του ημιτελικού και οι τρεις φιναλίστ!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο από το MasterChef παρακολουθήσαμε την δεύτερη ημέρα των ημιτελικών, από την οποία και προκύπτει η τελική τριάδα του μεγάλου τελικού. Μετά από την αποχώρηση του Γιάννου, η τελική τετράδα διαμορφώθηκε με τον Νικήτα, τον Πάνο, την Ελπίδα και την Καλλιόπη. Οι παίκτες δήλωσαν εξ αρχής πανέτοιμοι να διεκδικήσουν την θέση τους στην τελική τριάδα, ενώ παράλληλα δήλωσαν ότι θα βάλουν τα δυνατά τους.

Σύμφωνα με όλα όσα ανακοίνωσαν οι κριτές, η τελική κατάταξη έχει διαμορφωθεί από την πρώτη ημέρα των ημιτελικών ως εξής:

  1. Παναγιώτης με 37.5 βαθμούς
  2. Ελπίδα με 37 βαθμούς
  3. Καλλιόπη με 32.5 βαθμούς
  4. Νικήτας με 27 βαθμούς

Οι δοκιμασίες θα ήταν στο σύνολο δυο και θα είχαν να κάνουν με πιστή αντιγραφή πιάτων από διακεκριμένους σεφ, με τους τέσσερις παίκτες να είχαν την δυνατότητα να συγκεντρώσουν ακόμα 50 βαθμούς. Μετά το τέλος της ημέρας, ο παίκτης που θα έχει συνολικά την χαμηλότερη βαθμολογία θα είναι και εκείνος που θα αποχωρήσει.

 

 

 

Στο επεισόδιο του MasterChef, ο Πάνος, ο ένας από τους τέσσερις φιναλίστ προχώρησε σε μια εξομολόγηση, μιας και ήθελε να τονίσει το πόσο σημαντικό είναι στη ζωή να προσπαθείς για το καλύτερο και να κάνεις τα πάντα, για να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Ο παίκτης είπε ότι όταν ήταν 18 ετών, ο πατέρας του έφυγε από την ζωή, ένα γεγονός που τον συγκλόνισε και σίγουρα τον έκανε πιο δυνατό και έτοιμο να αντιμετωπίσει διαφορετικά την ζωή.

Ξέρω να παλεύω και έχω φτάσει μέχρι εδώ γιατί έχω προσπαθήσει πάρα πολύ. Θυμάμαι όλες μου τις μέρες και τις κακές και τις πολύ καλές. Γιατί υπήρχαν και οι κακιές μέρες μαγειρικά. Γενικά έχω μάθει να παλεύω. Μου αξίζει να προχωρήσω γιατί τίποτα στη ζωή μου δεν έχει έρθει εύκολα, δεν ήταν εκατό τα εκατό ρόδινα. Όταν ήμουν 18 χρονών έχασα τον πατέρα μου και ο αδερφός μου τότε ήταν μόνο 14 ετών. Η μητέρα μου έπρεπε να μας μεγαλώσει μόνη της. Ήταν πολύ ζόρικα τα πράγματα και η αλήθεια είναι ότι πόνεσα πάρα πολύ, αλλά έμαθα να προσπαθώ περισσότερο για εμένα και για την οικογένειά μου.

 

 

Μετά και από την ολοκλήρωση της τελευταίας δοκιμασίας που είχε να κάνει με την πιστή αντιγραφή των τριών πιάτου διάσημου σεφ, η βαθμολογία άλλαξε και ήταν και εκείνη που κατέληξε στην αποχώρηση του ημιτελικού.

Οι βαθμολογίες άλλαξαν ως εξής:

  • Καλλιόπη: 70.5 βαθμοί συνολικά
  • Ελπίδα: 72 βαθμοί συνολικά
  • Πάνος: 73.5 βαθμοί συνολικά
  • Νικήτας: 65 βαθμοί συνολικά

Αυτός που είχε την χαμηλότερη βαθμολογία και τελικά αποχώρησε από τον διαγωνισμό ήταν ο Νικήτας, ο οποίος και ενώ τα πήγε φανταστικά, είχε κάποιες μικρές αστοχίες, οι οποίες και έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος που κατάφερε να καταλήξει τέταρτος σε αυτό το μεγάλο ταξίδι, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους κριτές για όλα εκείνα τα μαθήματα που του έδωσαν.

Η τρεις φιναλίστ του τελικού είναι ο Πάνος, η Ελπίδα και η Καλλιόπη.

Το trailer 89ου επεισοδίου - Τρίτη 31.5.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη