Σφάχτηκαν Βρισηίδα - Μαρτίκας! «Είσαι παλιοψεύτης και δεν έχεις παντελόνια»

 

 

«Ο Εμμανουήλ αποστήθιζε το κινητό του Χρήστου Δάντη» - Έξαλλη η Ασημίνα μετά την αποκάλυψη - Ο πρώτος υποψήφιος και η αλλαγή στους κανόνες του #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ξέσπασε ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα και σχολιάζοντας τα όσα έγιναν με την πρώην αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι την εκμεταλλεύτηκαν και θέλουν να την πετάξουν έξω από το παιχνίδι.

«Ο Άρης έχει τρομερό θέμα ότι στηρίζω νέα παιδιά και ακόμα παραμένω στο παιχνίδι. Τρομάζει με την παρουσία μου στο Survivor. Εννιά φορές υποψήφιος και η εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό μου είναι εγγυημένη θα έλεγα, κάτι που τον τρομάζει. Έχει κάνει πάρα πολλά και θα κάνει και χειρότερα. Πατά επί πτωμάτων, έχοντας σκοπό να φτάσει στον τελικό. Δεν του αξίζει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε:

«Στήσατε σχέδιο ενάντια στην Βρισηίδα. Πιαστήκατε με την Ασημίνα από ένα τυχαίο κι απλό γεγονός και το γεμίσατε με ψέμα κι ακραία υπερβολή. Μια απλή διαφωνία την οδηγήσατε σε ακραία εξέλιξη και ψέμα ότι την έσπρωξα κι άσκησα κάτι απρεπές σε μια κοπέλα που τη στηρίζω δυόμισι μήνες. Είχε ηρεμήσει κι είχε γίνει πιο φιλική με όλους. Την εκμεταλλευτήκατε στο έπακρο κι αφού το κάνατε, στην επόμενη ασυλία θα την πετάξετε. Θα τη βγάλετε προτεινόμενη και θα της πείτε δεν μας κάνεις άλλο να αποχωρήσεις από το παιχνίδι. Είναι η εύκολη λύση. Εκμεταλλευτήκατε τη σχέση μου μαζί και θέλατε να τη διαλύσετε. Το καταφέρατε… Δεν σε έσπρωξα Βρισηίδα μου και το ξέρεις».

 

 

Οι παίκτες βρέθηκαν με τον Γιώργο Λιανό και πριν ριχτούν στην μάχη για την ασυλία, ο παρουσιαστής τους είχε ετοιμάσει μια... έκπληξη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός, έχοντας απέναντί του τους παίκτες και των δύο ομάδων ανακοίνωσε την αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού.

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του Survivor. Γι’ αυτό το λόγο θα έχουμε κανονικά τους αγώνες ασυλίας, τους αγώνες ατομικής ασυλίας και πλέον οι μόνοι παίκτες που θα προστατεύονται θα είναι αυτοί που θα έχουν ατομική ασυλία.

Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να ψηφιστούν κανονικά. Άλλωστε υπάρχουν από 5 παίκτες σε κάθε ομάδα και άρα η απόλυτη ισορροπία», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι την προηγούμενη εβδομάδα οι κανονισμοί είχαν αλλάξει, καθώς η Kόκκινη ομάδα είχε αποδεκατιστεί εξαιτίας μιας ίωσης που ταλαιπωρούσε τους παίκτες.

 

 

 

Κόκκινοι και Μπλε να ρίχνονται στη μάχη για την πρώτη ασυλία της βδομάδας.

Αυτοί που κατάφεραν να φέρουν τη νίκη ήταν οι Μπλε.

 
 

 

Αγώνισμα Ατομικής Ασυλίας

Οι Κόκκινοι έπαιξαν για την ατομική ασυλία και αυτός που την κέρδισε και εξασφάλισε την παραμονή του στο Survivor 5 για μία εβδομάδα επιπλέον ήταν ο Τάλα.

 

 

Η φιλία του Άρη Σοϊλέδη και του Στάθη Σχίζα φαίνεται να φτάνει στο τέλος της και γενικά όλα αλλάζουν στο παιχνίδι.

«Ο Άρης έχει τρομερό θέμα ότι στηρίζω νέα παιδιά και ακόμα παραμένω στο παιχνίδι. Τρομάζει με την παρουσία μου στο Survivor. Εννιά φορές υποψήφιος και η εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό μου είναι εγγυημένη θα έλεγα, κάτι που τον τρομάζει. Έχει κάνει πάρα πολλά και θα κάνει και χειρότερα. Πατά επί πτωμάτων, έχοντας σκοπό να φτάσει στον τελικό. Δεν του αξίζει», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας που νιώθει δυνατός και πιστεύει ότι τον φοβούνται οι υπόλοιποι.

 

 

 

Έτσι λοιπόν όταν βρέθηκαν στο συμβούλιο υποψηφιοτήτων, οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για να τον βγάλουν υποψήφιο.

Αυτός που έλαβε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος είναι και ο πιο αδύναμος αγωνιστικά.

Ωστόσο, τα όσα είπε την ώρα που μιλούσε προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και δημιουργήθηκε μεγάλος καβγάς!

Οι εντάσεις δεν σταμάτησαν εκεί!

«Είσαι παλιοψεύτης και δεν έχεις παντελόνια», είπε λίγο αργότερα η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Σπύρο Μαρτίκα καθώς θυμήθηκαν στο συμβούλιο το περιστατικό που έγινε πριν από λίγες ημέρες και μετά... χώρισαν!

 

 
 

Έξω φρενών έγινε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τον Σπύρο Μαρτίκα. Άναψαν τα αίματα μπροστά στον Γιώργο Λιανό.

Και αυτό συνέβη καθώς ο παίκτης των Μπλε, που είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση, αποκάλυψε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πριν αποχωρήσει αποστήθιζε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του Χρήστου Δάντη. Το γεγονός αυτό έκανε την Ασημίνα να βγει εκτός ορίων.

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση το πώς ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να αποστηθίσει το κινητό τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη, το πώς προσπαθούσε να το αποστηθίσει σε αντάλλαγμα να πλέξει το εγκώμιο για την Ασημίνα. Η επική τούμπα που άφησε τον Άρη να λέει ότι "Άρη δεν σε βλέπω εσένα" και να εκθιάσει την Ασημίνα. Κωνσταντίνε μου εύχομαι να είσαι καλά στην Ελλάδα. Δέκα άνθρωποι στην τελική ευθεία και γίνονται τρομερές ανατροπές», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να απαντά σε έξαλλη κατάσταση:

«Έχεις λόγο να αναφέρεις ονόματα που δεν σε αφορούν; Δεν θα πιάνεις στο στόμα σου αυτό το όνομα. Ακούς; Με ακούς;».

Λίγο μετά η παίκτρια εξήγησε τι ζήτησε από τον Κωνσταντίνο και τι είχε πει και σε άλλους παίκτες για να μεταφέρουν στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

 
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»