«Στα κατεχόμενα δεν πήγα. Πήγα μέχρι τα ψευτοσύνορα και πίσω, αρνούμαι να πάω»

 

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά, στο πλατό της εκπομπής #AfterDark. «Εγκλωβίστηκε η αδελφή μου τις μέρες του πολέμου. Θυμάμαι μπήκα στο αυτοκίνητο με τον μπαμπά μου να πάμε, όταν οδηγώ και έχει καταιγίδα με μπουμπουνητά, αφήνω το τιμόνι και πιάνω τα αυτιά μου» - «Στο 18χρονο Γιώργο, θα έλεγα να βγάλει τους πράσινους φακούς! Με πράσινα μάτια είμαι σαν Πακιστανός γκόμενος...»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μέσα σε όλα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για την Κύπρο, τα ψυχολογικά τραύματα από τον πόλεμο ενώ αποκάλυψε πως ο πατέρας του δεν δέχθηκε ποτέ την ενασχόληση του με την μουσική, ενώ αποκάλυψε τη σχέση που είχε με την Αλέξια, τον έρωτα με την Άννα Βίσση. 

 Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, με την Αλέξια ήταν πάρα πολύ καλοί φίλοι και ήταν αυτή που του συμπλήρωσε τα χαρτιά που χρειαζόταν για να μπει στο Πανεπιστήμιο στην Αμερική.

 

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε στον Θέμη Γεωργαντά έναν άγνωστο «τσακωμό» που είχε με τον Νίκο Καρβέλα.

 

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον έρωτα που είχε με την Άννα Βίσση, ενώ αποκάλυψε πως μόλις παρέλαβε το αυτόγραφό της μία ολόκληρη μέρα δεν πήγε σχολείο και καθόταν και το κοίταζε.

Παράλληλα σχολίασε πως ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα πολύ παρεξηγημένο παιδί και πως θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του.

«Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να συνεργαστώ με τον Δημήτρη Μητροπάνο, και λυπάμαι που δεν κυκλοφορήσαμε κανέναν δίσκο με τον Γιάννη Πάριο», δήλωσε ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη Μαρινέλλα. Ακόμα, τόνισε πως θα ήθελε οι νέες γενιές να γνωρίζουν τους σημαντικούς σταθμούς του ελληνικού τραγουδιού.

 

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα παιδιά μου πηγαίνουν συνέχεια στην Κύπρο και έχουν επαφή. Χαίρονται πολύ που έχουν και τις δυο υπηκοότητες. Στα Κατεχόμενα δεν τα πήγα βέβαια γιατί αρνούμαι. Πήγαμε μέχρι τα ψευτοσύνορα και τα έφερα πίσω, αρνούμαι να τα πάω. Μου έχει μείνει πάρα πολύ μέσα μου ο πόλεμος, παρότι ήμουν στη νότια πλευρά όταν έγινε ο πόλεμος. Ίσως επειδή εγκλωβίστηκε η αδελφή μου στην άλλη πλευρά τις μέρες του πολέμου και έπρεπε να πάμε να την φέρουμε. Θυμάμαι πως μπήκα στο αυτοκίνητο με τον μπαμπά μου να πάμε και ήταν περίεργο το συναίσθημα. Δεν σου κρύβω ότι ακόμα, εάν οδηγώ και έχει καταιγίδα με μπουμπουνητά, αφήνω το τιμόνι και πιάνω τα αυτιά μου».

«Μου έχει μείνει αυτό από τους βομβαρδισμούς, δεν μπορώ καθόλου και δεν μου αρέσει καθόλου. Νιώθω πολύ περίεργα. Δεν μου έφυγε ποτέ ο πόλεμος. Ήμουν και στην ηλικία των έξι χρονών που τα θυμάσαι όλα πια» συμπλήρωσε ο Γιώργος Θεοφάνους στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

 

 

Σε ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά αποκάλυψε πως η Δέσποινα Βανδή με την οποία συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια είναι ο ιδανικός συνεργάτης.

«Με πράσινα μάτια είμαι σαν Πακιστανός γκόμενος, θα μπορούσα να δουλέψω άνετα στο X Factor India» ήταν η επική του ατάκα.

 

 

Ο Θάνος Παπανικολάου για την πολύχρονη σχέση του με τον Γιώργο Θεοφάνους

O καλός φίλος και συνεργάτης του Γιώργου Θεοφάνους, Θάνος Παπανικολάου βρέθηκε στην παρέα τους και μίλησε για τη φιλία του με τον συνθέτη.  

 

 

Όταν έφτασε η ώρα της εξομολόγησης, ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν αρκετά αποκαλυπτικός και ειλικρινής σε σημείο που συγκέντρωσε ποσοστό 99,99% στο αγιόμετρο της εκπομπής.

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
#SurvivorGR: Σοκάρει ο Χριστόφορος και η αδιανόητη αλλαγή στην απόφαση των Κόκκινων για την Δώρα
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!