Αυτός είναι ο νικητής του Green Award που κέρδισε τα 10.000€ στο #MasterChefGR

 

#MasterChefGR: Το πολυπόθητο Green Award των 10.000 ευρώ και η απαιτητική δοκιμασία για τον 3ο φιναλίστ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 Στο επεισόδιο παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία, από την οποία θα κρινόταν και ο τρίτος φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό του Green Award. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο ανά τα χρόνια, έχει αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές, οι οποίοι το παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 8 Απριλίου παρακολουθήσαμε τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να έχουν πολύ άγχος, αλλά περισσότερο δημιουργικό, μιας και αυτό που ήθελαν ήταν να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η δοκιμασία είχε να κάνει με την ανάδειξη του τρίτου φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό του Green Award, όπου ο νικητής θα κέρδιζε 10.000 ευρώ.

Ο πρώτος φιναλίστ, ήδη από τις προηγούμενες δοκιμασίες ήταν ο Νίκος, όπου τον υπέδειξε ο Γιάννος, για να πάει απευθείας στον μεγάλο τελικό και ο δεύτερος ο Παναγιώτης, όπου ο Σωτήρης Κοντιζάς παρομοίασε και πάλι με τον Άκη Πετρετζίκη.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε στους παίκτες την δοκιμασία, που ουσιαστικά ήταν ένα Mystery Box με υλικά έκπληξη. Μόλις οι διαγωνιζόμενοι άνοιξαν το κουτί, ο Πάνος Ιωαννίδης τους είπε ότι περιέχει όλα όσα πετάμε, όλα όσα είναι φαινομενικά άχρηστα στην μαγειρική. Μερικά από αυτά τα υλικά ήταν:

Τσόφλια από γαρίδες, πέτσα από κοτόπουλο, φλούδα από παρμεζάνα, φλούδες από κρεμμίδι, καρδιές ντομάτας, σπόρια από κολοκύθα, φλούδες πατάτας, μπαγιάτικο ψωμί και πολλά άλλα. Μαζί με τα υλικά που ήταν κρυμμένα στο Mystery Box, όλοι οι παίκτες θα είχαν διαθέσιμα και τα υλικά που θα βρίσκονταν στον πάγκο.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, μετά από την ανακοίνωση της δοκιμασίας μάλιστα, θέλησε να τρολάρει τους παίκτες, οι οποίοι έδειχναν τρομαγμένοι με τα υλικά που είχαν μπροστά τους, λέγοντάς τους: «Ωραία υλικά δεν έχουμε παιδιά;»

O διαθέσιμος χρόνος που είχαν οι παίκτες για να φτιάξουν το πιο δυνατό πιάτο ήταν 45 λεπτά.

 

 

Mετά το απαιτητικό mystery box, οι καλύτερες προσπάθειες, σύμφωνα με τους κριτές ήταν της Καλλιόπης και του Νικήτα.

Αυτός που τα κατάφερε εξαιρετικά ήταν ο Νικήτας, ο οποίος και θα μονομαχούσε με τον Νίκο και τον Παναγιώτη για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο Green Award, το οποίο και θα χάριζε στον νικητή της δοκιμασίας το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Η δοκιμασία που θα είχαν οι παίκτες να φέρουν σε πέρας θα ήταν μια δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και νικητής θα ήταν εκείνος, που θα κατάφερνε να αποσπάσει την μεγαλύτερη βαθμολογία όχι μόνο από τους τρεις κριτές, αλλά και από τον καλεσμένο σεφ.

Εκείνος, όπως είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, έχει κήπο στο Αλεποχώρι, όπου και παίρνει τις πρώτες του ύλες, έχει κατακτήσει ένα αστέρι Michellin και μαγειρεύει περισσότερα από 22 χρόνια. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Τάσο Μαντή. Μόλις οι παίκτες άκουσαν το όνομά του, ήταν σίγουροι ότι αυτό που θα είχαν να φέρουν σε πέρας δεν θα ήταν καθόλου εύκολο.

Ο σεφ τους παρουσίασε το πιάτο του και οι παίκτες πάγωσαν, καθώς ξεκίνησαν να λένε «Βοήθεια». Το πιάτο είχε ως βασική ύλη το χέλι σε όλες τις μορφές του: στα κόκκαλα, στα συκωτάκια, το νωπό και το καπνιστό χέλι. Αυτό που, σύμφωνα με τον σεφ, θα έπρεπε ιδιαίτερα να προσέξουν είναιι η συγκέντρωση, μιας και θα έπρεπε να ακολουθήσουν την συνταγή κατά γράμμα.

 

 

Μια δοκιμασία που απαιτούσε σε κάθε περίπτωση από τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής του STAR να δείξουν συγκέντρωση, στοχοπροσήλωση και ψυχραιμία. Ένα βήμα πριν το μεγάλο έπαθλο των 10.000 ευρώ στο Green Award του MasterChef βρέθηκαν ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Νίκος Παπαϊωάννου.

Έπειτα από την αξιολόγηση και την βαθμολογία του Σωτήρη Κοντιζά, του Πάνου Ιωαννίδη, του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του Τάσου Μαντή, ο μεγάλος νικητής του Green Award του MasterChef που πήρε τις 10.000 ευρώ είναι ο Νικήτας Μπατσικούρας που δεν το πίστευε!

 

 

To trailer 58ου επεισοδίου - Κυριακή 10.4.2022

 

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση: «Δυστυχώς ό,τι καίγεται χάνεται για πάντα»
Λένα Ζευγαρά: »Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου»
Ελεονώρα Μελέτη: «Είχα καταστραφεί οικονομικά στην Κύπρο, έπαθα μία πολύ μεγάλη ζημιά, την πάτησα»
Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, κάποιες γυναίκες του χώρου έκαναν ανήθικα σενάρια»
Παραλήρημα Ερντογάν για #Eurovision: «Να γιατί δεν πάμε, δεν βρίσκεις πια ούτε έναν φυσιολογικό εκεί»
Demy: «Δεν είμαι έγκυος. Δεν συζητάμε για εγκυμοσύνες γυναικών αν δεν έχει πει κάτι η ίδια»
Ο Γιώργος Μαζωνάκης διαψεύδει την είδηση για διάρρηξη στο σπίτι του με λεία, 50.000 ευρώ
#MasterChefGR: Ο νέος αρχηγός των μπορντό & ο παίκτης που έβγαλαν ομόφωνα υποψήφιο προς αποχώρηση
#SurvivorGR: Η σοκαριστική προδοσία που λύγισε την Δώρα και ο τραγικός Χριστόφορος δεύτερος μονομάχος
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»