Γιατί τραγουδάνε καλά οι Κύπριοι; Την απάντηση έδωσε ο Νικόλας Κωνσταντίνου!

 

 

Ο Κύπριος Νικόλας Κωνσταντίνου, πήγε στο #XFactorGR γιατί η κοπέλα του δήλωσε συμμετοχή για λογαριασμό του χωρίς εκείνος να το γνωρίζει - Η εμφάνιση της Δήμητρας Κατσαφάδου που… κούφανε τον διαγωνιζόμενο - Άλλη μια εξαιρετική πολύχρωμη οντισιόν, η πέμπτη κατά σειρά, στο ανανεωμένο και πολύ μοντέρνο #TheXFactorGR 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 

Ο 23χρονος διαγωνιζόμενος από τη Λευκωσία αγαπάει τα αρχαία ελληνικά και τη μουσική, και συμφωνεί με το ρητό του Ευριπίδη «Μη ζώην μετ΄ αμουσίας», δηλαδή ότι δεν αξίζει η ζωή χωρίς τη μουσική και τις τέχνες.

Όσο για την έφεση των Κυπρίων στο τραγούδι, την εξηγεί με ένα δικό του ρητό: «Το νερό στις πηγές μας είναι το καλύτερο!»

Η Νάταλι, η κοπέλα του, ήταν παρούσα στο Family Room και είπε στον Ηλία Μπόγδανο ότι πιστεύει πάρα πολύ στο φίλο της και ότι θα πάει στον τελικό.

Τα πρώτα δείγματα πάντως ήταν εξαιρετικά. Με την κιθάρα του, ο Νικόλας Κωνσταντίνου είπε το «Όπου φυσάει ο άνεμος» του Κώστα Τουρνά και κέρδισε ομόφωνα το εισιτήριο για τη φάση των bootcamp. «Τραγούδησες με ψυχή», σχολίασε ο Μιχάλης Κουινέλης. «Είσαι ερωτεύσιμος», του είπε η Μαρίζα Ρίζου, κάτι που δεν φάνηκε να… πτοεί διόλου τη Νάταλι στο backstage, που υποδέχτηκε τον φίλο της με μια σφιχτή αγκαλιά μετά την επιτυχία του.

 

  

 

Ο Ελληνο-ισπανός Τόνυ Βλάχος ήρθε να βάλει φωτιά στη σκηνή του X-Factor.

O 26χρονος, που έχει καταγωγή από την Ισπανία και την Ελλάδα και δηλώνει «muy loco» («πολύ τρελός»), τραγούδησε το «Sex Bomb» του Tom Jones και ξεσήκωσε τους κριτές.

Η Μαρίζα Ρίζου «υπέκυψε» στο ισπανικό του ταμπεραμέντο, τον πλησίασε για να φορέσει το καπέλο του και του μύρισε τα μαλλιά, ενώ ο Χρήστος Μάστορας του είπε χαριτολογώντας: «Τόνυ… την αναστατώνεις!»

Ο Μιχάλης Κουινέλης σχολίασε ότι η εμφάνισή του ήταν αξιοπρεπής και ο Στέλιος Ρόκκος πρόσθεσε ότι τραγούδησε πολύ ωραία. Πέρασε στην επόμενη φάση του bootcamp, με τον Μιχάλη Κουινέλη να του ζητάει να φορέσει το ίδιο άρωμα και στην επόμενη φάση  και τη Μαρίζα να απαντάει ότι «Το άρωμα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο».

 

 

Η 18χρονη από τη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε στις auditions του μουσικού talent show με το βιολοντσέλο της, ντυμένη στα μαύρα, που είναι το αγαπημένο της χρώμα. Όταν ανακοίνωσε ότι θα τραγουδήσει το «The Chain» των Fleetwood Mac, ο Στέλιος Ρόκκος είπε αμέσως ότι είναι αγαπημένο του συγκρότημα.

Μόλις ολοκληρώθηκε η εξαιρετική εμφάνιση της Αποστολίας Ανδρεάτου, ο ίδιος έσπευσε να της πει ένα μεγάλο μπράβο: «Πρέπει να ακούγονται αυτά τα τραγούδια. Αυτό που ακούσαμε μας ταξίδεψε και είναι πολύ σημαντικό τη μουσική όχι μόνο να την ακούς αλλά να τη βλέπεις κιόλας. Εγώ είδα εικόνες».

Ο Χρήστος Μάστορας χαρακτήρισε τη νεαρή υποψήφια «φωνάρα» και φάνηκε ενθουσιασμένος με την επιλογή του τραγουδιού: «Μου αρέσουν τα γούστα σου στη μουσική», της είπε.

Στα δύο «ναι» του Στέλιου Ρόκκου και του Χρήστου Μάστορα προστέθηκαν φυσικά και εκείνα του Μιχάλη Κουινέλη και της Μαρίζας Ρίζου. Εκείνη ρώτησε την Αποστολία Ανδρεάτου αν θα αποχωριζόταν κάποια στιγμή το τσέλο της. Η διαγωνιζόμενη απάντησε ότι «η σχέση που έχω με το τσέλο είναι όντως γάμος», κάνοντας τη Μαρίζα Ρίζου να αστειευτεί: «Α, μπορεί να το κερατώσεις και λίγο!»

 

 

 

Ο Κωνσταντίνος Ντάσιος μπορεί να προβλημάτισε με τη φωνή του τους κριτές του X-Factor, κάνοντας μάλιστα τον Στέλιο Ρόκκο να αντιδράσει έντονα.

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος τραγούδησε το «Όμορφη» και το «Beggin», καταφέρνοντας να πείσει τους υπόλοιπους τρεις κριτές, οι οποίοι του έδωσαν τα απαραίτητα «ναι» για να περάσει στην επόμενη φάση των auditions του X-Factor.

 

 

 

«Μα τι σταρούμπα είσαι εσύ», είπε ο Στέλιος Ρόκκος στη Μαρία Λυμπεράτου μόλις βγήκε στη σκηνή.

Με αέρα celebrity, ντυμένη με ένα ροζ φόρεμα, εμφανίστησε στο X-Factor η 19χρονη από τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης. Εξομολογήθηκε ότι θέλει να γίνει σταρ και ότι δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς τακούνια: «Μου αρέσει το τακούνι και δεν με αφορά τι θα πει ο άλλος. Μου αρέσει πάρα πολύ να είμαι έξτρα. Πάω στο περίπτερο, είμαι έξτρα, πάω στο μίνι μάρκετ, είμαι έξτρα».

Στους κριτές, η Μαρία Λυμπεράτου είπε ότι αποφάσισε να γίνει τραγουδίστρια στα 6 της, όταν είδε μια ταινία της Barbie. Για την audition της δεν διάλεξε όμως ένα τραγούδι της Barbie, αλλά το «Hallelujah» της Alexandra Burke.

Αν και οι κριτές την επαίνεσαν για τη θέληση, το μέταλλο της φωνής και την παρουσία της, η Μαρία Λυμπεράτου δεν κατάφερε να αποσπάσει και τα «ναι» τους, και, έτσι, το όνειρό της να γίνει σταρ πήρε μια μικρή αναβολή.

 

 

Έδωσε στον εαυτό του το χαρακτηρισμό του διασκεδαστή, ωστόσο βρέθηκε στη σκηνή του X-Factor για να δώσει τη δική του «παράσταση».

«Δεν ξέρω αν η φωνή μου κάνει για τραγουδιστής» σημείωσε ο Αντώνης Αναγνωστόπουλος ή αλλιώς «Άγνωστος Α», ο οποίος «παρουσίασε» το «Μαϊμούδες με λεφτά».

Οι κριτές αν και προβληματίστηκαν, του έδωσαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του X-Factor.

 

 

Η Ιόλη Πενταρά ξεσήκωσε κριτές και συν-διαγωνιζόμενούς της με ένα απαιτητικό ποπ τραγούδι.

Η 26χρονη από τη Θεσσαλονίκη, με σπουδές και μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία, έβαλε δύσκολα στον εαυτό της, επιλέγοντας να εμφανιστεί στις auditions του X-Factor με το «New Rules» της Dua Lipa.

Το διάλεξε γιατί έχει βάλει τον πήχη ψηλά: «Όσο πιο ψηλά μπορώ να πάω, θα προσπαθήσω να πάω», είπε όταν μας συστήθηκε. Άλλωστε, αισθάνεται ότι πρέπει να αποδείξει πολλά: «Έχω νιώσει ότι πρέπει να προσπαθήσω πολύ περισσότερο για να αποδείξω ποια είμαι και να μη μείνει κάποιος στο παρουσιαστικό, αλλά να δει και την ουσία μέσα μου».

Και αυτό ήρθε να μας το αποδείξει στο X-Factor, που δίνει μια πολύ καλή ευκαιρία στους νέους καλλιτέχνες: «Να δείξουν το ταλέντο τους, να τους αγαπήσει ο κόσμος και να αγαπήσουν και οι ίδιοι λίγο περισσότερο τον εαυτό τους», όπως εξήγησε.

Ο Χρήστος Μάστορας αναγνώρισε ότι η διαγωνιζόμενη επέλεξε ένα τραγούδι με πολύ μεγάλη δυσκολία, ενώ ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν πολύ ένθερμος: «Αυτό που βλέπω σε όλα τα επίπεδα, και στη φωνή και στην εμφάνιση και στην κίνηση, είναι πάρα πολύ ολοκληρωμένο».

Τελικά, έπειτα από αρκετό σασπένς, η Ιόλη Πενταρά πήρε τρία «ναι» από τους κριτές και προχώρησε στην επόμενη φάση.

 

 

Η Ιφιγένεια Σταμπούλη ασχολείται με το παιδικό θέατρο, γιατί την κάνει να μην ξεχνάει ποτέ το παιδί που κρύβει μέσα της.

Η 24χρονη από τη Βέροια επέλεξε το «Everybody’s Changing» των Keane και ενθουσίασε τους κριτές με την ερμηνεία της. «Ήταν πολύ γλυκό αυτό που ακούσαμε», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης, με τον Χρήστο Μάστορα να προσθέτει: «Μας έκανες όλους να χαμογελάμε και μας μετέδωσες τη θετική σου ενέργεια».

Η Μαρίζα Ρίζου της είπε ότι είναι μια γλύκα. «Όση ώρα τραγουδούσες εγώ ζωγράφιζα καρδούλες», παραδέχτηκε ο Στέλιος Ρόκκος.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν στο X-Factor και σε αυτή την audition περίμενε την υποψήφια και εμάς μία ακόμα. Ο Χρήστος Μάστορας ζήτησε από την Ιφιγένεια Σταμπούλη να κάνουν μαζί ένα ντουέτο και πήρε την κιθάρα του για να τη συνοδεύσει. Με το «Lovesong» των Cure απέσπασαν τα χειροκροτήματα των κριτών και όσων βρίσκονταν στο backstage.

Η Μαρίζα Ρίζου… ζήλεψε, της ζήτησε να κάνουν και μαζί ντουέτο. Όσο οι υπόλοιποι κριτές φώναζαν «Κι άλλο, κι άλλο!» μετά την εξαιρετική τους σύμπραξη, η Μαρίζα Ρίζου έκανε κίνηση ματ και είπε στην Ιφιγένεια ότι τη θέλει στην ομάδα της.

Φυσικά, η Ιφιγένεια πήρε τέσσερα «ναι» και πέρασε στη φάση του bootcamp.

 

 

Απίστευτες σκηνές στο X-Factor, όταν η Δήμητρα Κατσαφάδου εμφανίστηκε στα παρασκήνιο του αποψινού επεισοδίου για να συμπαρασταθεί στον Σπ. Γιαννακάκη.

Όχι δεν πήγε να… διαγωνιστεί, άλλωστε η κ. Κατσαφάδου είναι ήδη πολύ επιτυχημένη στον τομέα της. Ωστόσο, βρέθηκε στα παρασκήνια του σόου προκειμένου να υποστηρίξει τον υπάλληλό της.

Μάλιστα, είχε πάρει μαζί της και τα διαβασμένα κομποσκοίνια της για να του τα δώσει για καλή τύχη, όπως η ίδια δήλωσε.

Ο διαγωνιζόμενος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, τραγουδώντας το «Λυπήσου με» του Γιάννη Πάριου.

Εν τέλει ο διαγωνιζόμενος κατάφερε και πέρασε στην επόμενη φάση και η Δήμητρα Κατσαφάδου που ήταν αγχωμένη, ενθουσιάστηκε!

Τέλος, όταν ανέφερε στους κριτές πού εργάζεται έμειναν άφωνοι και όταν έμαθαν ότι η Δήμητρα Κατσαφάδου βρισκόταν στα παρασκήνια, ζήτησαν να τη δουν για να της μιλήσουν.

 

 

H Ισμαράεϊ Ερνάντες Κέσσα κέρδισε τους κριτές με τη φωνή της.

Η 35χρονη με καταγωγή από την Κούβα μένει στην Ελλάδα εδώ και έναν χρόνο, αφού παντρεύτηκε Έλληνα. Με την ερμηνεία της ήθελε να φέρει την κουβανέζικη ενέργειά της στη σκηνή του X-Factor. Και το κατάφερε!

Έβαλε όλη την ψυχή της στο «Never Enough» από το κινηματογραφικό μιούζικαλ «The Greatest Showman», κάνοντας τη Μαρίζα Ρίζου να παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να πει όχι σε μια τέτοια φωνή.

Τα δυο σημαντικά λάθη που της είπε ο Στέλιος Ρόκκος ότι έκανε στην ερμηνεία της, δεν της στέρησαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του X-Factor. Πήρε τέσσερα «ναι» και, φυσικά, ανέλαβε να μεταφέρει τα γνωστά χαιρετίσματα του Στέλιου Ρόκκου στην πατρίδα της, την Κούβα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»