Η μεγάλη έκπληξη του Λιανού! Ποιοι κέρδισαν τον αγώνα και το πανηγύρισαν;

 

#SurvivorGR: Έξαλλος ο Τάκης με τον Άρη: «Ας καταλάβει επιτέλους ότι το σχέδιο του δεν πέρασε» - «Τίτλοι τέλους» στη σχέση Ασημίνας- Σοφιάννας- «Μουδιασμένες» οι παίκτριες! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά την τελευταία αποχώρηση του Ανδρέα Ματθαιακάκη, είδαμε ότι στην παραλία των Μαχητών το κλίμα ήταν κάπως περίεργο, με κάποιους να χαίρονται λίγο παραπάνω με την παραμονή τους στο παιχνίδι. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Spoiler! Οι 4 νέοι παίκτες απόψε στο #SurvivorGR! Ανάμεσα τους ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ! Αυτή η ομάδα κερδίζει (27/03/22) την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

 

Από την στιγμή που οι ομάδες άλλαξαν, έχουμε δει ότι οι ισορροπίες μεταξύ των παικτών έχουν αλλάξει ριζικά και οι σχέσεις δοκιμάζονται καθημερινά, με τις εντάσεις να είναι πρωταγωνιστικές.

 

 

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (26-3) είδαμε ότι η Μέη δεν μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί την αποχώρηση του Ανδρέα Ματθαιακάκη, ο οποίος και ήταν ο μόνος της φίλος μέσα στο παιχνίδι, που τον εμπιστευόταν και από την αρχή είχαν μια ιδιαίτερη σχέση και ένα δέσιμο μεταξύ τους.

 

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας, από την άλλη μερία, ήταν εκείνος που αποκάλεσε τον εαυτό του Highlander, μιας και θεωρεί ότι μια πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου, οι οποίοι τον στηρίζουν απόλυτα και τον θέλουν μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή τους απέναντί τους, αλλά και απέναντι στην Μπλε ομάδα.

 

 

Οι εντάσεις ανέβηκαν όμως όταν πήρε τον λόγο ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος και κατηγόρησε ανοιχτά τον Άρη Σοϊλέδη ότι κανόνισε με τους Μαχητές να τον ψηφίσουν από την κάλπη, έτσι ώστε να μπορέσει εκείνος να ψηφίσει τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο Τάκης Καραγκούνιας μάλιστα, ρώτησε και όλους τους υπόλοιπους από την ομάδα των Μαχητών γιατί τον ψήφισαν και αν έχουν κάποιο παράπονο από την συμπεριφορά του ή από τις αγωνιστικές του ικανότητες.

 

 

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει ότι η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν είναι πλέον οι δυο κολλητές φίλες, που ήταν στο παρελθόν. 

Μετά από την αλλαγή των ομάδων, είδαμε ότι οι σχέσεις μεταξύ των παικτών έχουν δοκιμαστεί αρκετά και μάλιστα οι εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο δεν σταματούν ποτέ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός εαυτού ο Δάντης με τα επικριτικά σχόλια για τη σχέση του με την Ασημίνα

 

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και εκείνη της Σοφιάνας και της Ασημίνας, όπου όσο ήταν μαζί στην ομάδα των Μαχητών, ήταν κολλητές φίλες. Η Σοφιάννα ήταν εκείνη που εξ αρχής απόρησε με την συμπεριφορά της πρώην φίλης της, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να μην της μιλάει καθόλου, μόνο και μόνο επειδή άλλαξε ομάδα.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε και στο συμβούλιο, στο οποίο και οι εντάσεις είχαν ανέβει κάπως, με την Σοφιάννα να την κατηγορεί ότι ξεχνάει όλα αυτά που πέρασαν μαζί και το γεγονός ότι πολλές φορές την έβαλε πιο πάνω και από τον εαυτό της.

Στο σημερινό επεισόδιο, όλο αυτό το κλίμα συνεχίστηκε, με τις δυο τους να ξεκαθαρίζουν ότι η σχέση τους οδεύει προς το τέλος.

Μάλιστα, η Σοφιάννα είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι κουρασμένη ψυχολογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, με όλη αυτή τη σαπουνόπερα που βλέπω να εξελίσσεται γύρω από το θέμα της φιλίας μου με την Ασημίνα. Προσωπικά έχω αφήσει τέτοιου είδους ιστορίες χρόνια πίσω. Γενικά όταν θέλω να λύσω κάτι, το κάνω τετ α τετ με τον άλλον όπως κάνω και με αυτά που λέω. Ακούστηκαν διάφορα πράγματα στο τελευταίο συμβούλιο... Έρχομαι να επιβεβαιώσω ότι δεν είμαι εγώ, Ασημίνα μου, Κατσαούνη μου και όποιος άλλος υποστηρίζει την άποψη ότι επηρεάζομαι από άλλους, αλλά μάλλον εσύ επηρεάζεσαι από άτομα που ήδη σου έχουν προκαλέσει κακό στο παιχνίδι! Σκέψου το»

 

 

Στο επεισόδιο και λίγο πριν από τον αγώνα επάθλου της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη σε Διάσημους και Μαχητές. 

Αυτό που έχουν ανάγκη οι παίκτες, μετά από τόσο καιρό πίεσης και συμβίωσης στην παραλία είναι να κάνουν κάτι διαφορετικό και να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα.

Αυτό ακριβώς ήταν σαν να ακούστηκε και ο Γιώργος Λιανός τους είπε ότι θα το έκαναν και πράξη. Ακριβώς πριν από τον αγώνα επάθλου φαγητού της εβδομάδας, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, ενημέρωσε τους Διάσημους και τους Μαχητές ότι η ομάδα που θα κέρδιζε δεν θα είχε μόνο σαν προνόμιο το φαγητό, αλλά θα ήταν εκείνοι, που θα κατάφερναν να παρευρεθούν στο πάρτι ένωσης του Survivor της Τουρκίας, όπου θα πραγματοποιθεί εκεί και μια μεγάλη συναυλία ένος πολύ διάσημου Τούρκου ποπ τραγουδιστή.

Όλοι οι παίκτες δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη χαρά τους, μιας και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι θα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο από κοντά.

 

 

Στο επεισόδιο είδαμε έναν τρομερό αγώνα επάθλου, όπου και οι δυο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη. 

Μετά από τις ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού σχετικά με τα δυο πολύ σημαντικά έπαθλα, οι δυο ομάδες ρίχτηκαν στη μάχη, με σκοπό να τα καταφέρουν.

Οι γυναίκες των Διασήμων φάνηκε να ήταν σε καλύτερη φόρμα, μιας και κατάφεραν να κερδίσουν τις Mπλε.

 

 

Το ίδιο δεν ίσχυε για τους άνδρες των Μαχητών, οι οποίοι κατάφεραν να υπερισχύσουν έναντι των Κόκκινων και να οδηγήσουν το αγώνισμα σε ισοβαθμία. Έτσι, είδαμε οι δυο ομάδες να ματσάρουν και πάλι, μιας και θα βρίσκοταν στο αγώνισμα για ακόμα έξι πόντους.

Ενώ το σκορ είχε φτάσει στο 4-4, Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στη μάχη με τις βολές να είναι στα χέρια του Άρη Σοϊλέδη και της Σταυρούλας.

 

 
 
 
Μετά από έναν απαιτητικό αγώνα, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν τους Μπλε και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Αυτό σήμαινε αυτόματα για εκείνους ότι όχι μόνο θα απολάμαβαναν μια μεγάλη μερίδα φαγητού με μπιφτέκι και τηγανητές πατάτες, αλλά θα πήγαιναν και στο πάρτι της ένωσης του Τούρκικου Survivor.
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»