Πατέρας και γιος συγκίνησαν τους κριτές και πήραν το πρώτο Golden Buzzer

 

 

Δείτε όλα τα act στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» πριν προβληθούν απόψε στην κυπριακή τηλεόραση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Νέες εκπλήξεις είχε το επεισόδιο του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» (15/01), με αρκετά πρόσωπα να ανεβαίνουν στη σκηνή προκειμένου να παρουσιάσουν μπροστά στους τέσσερις κριτές Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τάκη Ζαχαράτο, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία τις δεξιότητές τους. 

 Έντονη συγκίνηση με εξαιρετικά act και στιγμές, που μας εντυπωσίασαν τόσο τους κριτές όσο και τους τηλεθεατές.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν εκείνη του Michael και του Matthew, όπου ήταν πατέρας και γιος. Πρώτος ανέβηκε στο stage ο μπαμπάς και μετά τον ακολουθήσε και ο γιος του, αφήνοντας τη μητέρα του με το στόμα ανοιχτό, καθώς γνώριζε πως μόνο ο σύζυγός της θα διαγωνιστεί στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Οι τέσσερις κριτές, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Κρυσταλλία, Έλενα Χριστοπούλου και Τάκης Ζαχαράτος, ενθουσιαστήκαν από τις ερμηνευτικές ικανότητες του Michael και του Matthew.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του και τότε έδωσε το Golden Buzzer στους δύο διαγωνιζόμενους, οι οποίοι πέρασαν με αυτόν τον τρόπο απευθείας στον ημιτελικό.

Μόλις ανακοινώθηκε αυτή η εξέλιξη, πατέρας και γιος δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους, αφού δεν μπόρεσαν να πιστέψουν με τίποτα αυτό που συνέβη.

 

 

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ανέβηκαν στη σκηνή του σόου ήταν ο 40χρονος Αντουάν, ο οποίος κάνει μαγικά κόλπα με τον κύβο του Ρούμπικ. Ο Αντουάν στάθηκε μπροστά στους τέσσερις κριτές και ξεκίνησε να κάνει τα μαγικά του, αφήνοντας την Έλενα Χριστοπούλου, άφωνη.

Ο Αντουάν κατάφερε να αποσπάσει 4 “Ναι” από την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και πέρασε στην επόμενη φάση του σόου.

 

Ο υποψήφιος διαγωνίστηκε στην ταχύτητά του στο να φτιάχνει σουβλάκια και οι κριτές ενθουσιάστηκαν, αν και δεν μπόρεσαν να του δώσουν τα τέσσερα ναι. 

Μάλιστα, οι ίδιοι, μαζί με τον Νικόλα Ράπτη και τον Σβήγκο, σηκώθηκαν στη σκηνή και όλοι μαζί πέρασαν φανταστικά.

Ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να φτιάξει 16 σουβλάκια σε δυο μόλις λεπτά και ο ίδιος είπε ότι κάθε φορά σπάει και το ρεκόρ του. Οι κριτές, αν και ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή του και πέρασαν πολύ ευχάριστα, παρ΄ όλα αυτά όμως δεν του έδωσαν τα τέσσερα ναι και δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ωστόσο δεν έχασε χρόνο και ανέβηκε στη σκηνή, αποσκοπώντας να πάρει τον δίσκο με τα υπόλοιπα σουβλάκια, για να τα καταναλώσει εκείνος.

 

Η 18χρονη κοπέλας, από την Αμερική, η οποία τραγούδησε και προσπάθησε να εντυπωσιάσει τους κριτές. Εκείνη, είχε δηλώσει από την αρχή ότι δεν είναι επαγγελματίας, αλλά είναι το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια και να μπορέσει να κάνει καριέρα.

H κοπέλα δε κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση αφού, αν και έχει πολύ ωραία φωνή, θέλει πολύ δουλειά ακόμα και χρειάζεται να κάνει κάποια μαθήματα, σύμφωνα και με την Κρυσταλλία, η οποία, λόγω επαγγέλματος, γνωρίζει πολύ καλά. Η διαγωνιζόμενη ξέσπασε σε κλάμματα, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μπόρεσε να την βλέπει έτσι και σηκώθηκε στη σκηνή, την έδωσε μια αγκαλιά και προσπάθησε να την ηρεμήσει.

 

Η ελληνική ακαδημία χορού Bollywood, σε ένα love story, όπου στο τέλος είχε και happy end.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν και καθ΄όλη τη διάρκεια του σόου, δεν μπορούσαν να σταματήσουν να χειροκροτούν, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου είπε χαρακτηριστικά στον Τάκη Ζαχαράτο: "Αυτό είναι Bollywood!". Οι διαγωνιζόμενοι κατέκτησαν τέσσερα ναι και πέρασαν στην επόμενη φάση, χωρίς να μπορούν να κρύψουν το χαμόγελό τους.

 

Δείτε όλα τα act:

Κωνσταντίνος Κουτούπης

 

Υο -Υο Γιώργος Αποστολίδης

 

Les Felines

 

SKT Kαλλισθενική

 

Γιώργος Σαρίτζογλου

 

Blueballs Βand

 

Tyrone Laner & Zulema Santana

 

Allegro

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες