Μπήκαν στο τρενάκι του τρόμου για ένα αγώνα επάθλου που έκοψε την ανάσα

 

 

Έσκασε βόμβα ο Κατσαούνης: Ο Μαρτίκας θέλει να εναντιωθούμε στα κορίτσια - Μετά την ήττα o Mπέλλοςζήτησε να αποχωρήσει και «μούδιασε» τους συμπαίκτες του στο #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

«Πάγωσαν» οι συμπαίκτες της Μυριέλλας Κουρεντή, όταν παραπάτησε και έπεσε στην καλύβα μέσα στο σκοτάδι! 

 Κατατρόμαξε όλους τους συμπαίκτες της μέσα στη νύχτα! H ηθοποιός δεν είδε το μπαούλο που ήταν ανοιχτό και έπεσε πάνω του!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανακοίνωση του Λιανού και οι ομαδική αποχώρηση στο #SurvivorGR - Η Μυριέλλα Κουρεντή δεν αντέχει άλλο και λυγίζει ξεσπώντας σε κλάματα

 

«Κάτσε λίγο γιατί χτύπησα τα δάχτυλα των ποδιών μου πάρα πολύ… Πονάω» ανέφερε στους συμπαίκτες της. Ενώ οι συμπαίκτες της αναφώνησαν «Παναγία μου… πήγαινε να ξαπλώσεις»!

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που πονάει είπε: «Δεν ξέρω που να πρωτοπώ ότι πονάω. Πω, πω, πω, πω! Πω, πω χτύπησα και το χέρι μου. Ρε, πονάει εδώ, κοίτα! Είμαι πολύ ανθεκτική στον πόνο, Λάμπρο»!

 

Ο Γιώργος Κατσαούνης ξέσπασε σε λυγμούς μετά το συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Κατσαούνης μετά το συμβούλιο και το ξέσπασμα των παικτών για τις δηλώσεις του περί στημένου αγώνα γύρισε στην καλύβα και θέλησε να ζητήσει συγνώμη από την ομάδα του.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα τα πηγαδάκια ήταν πολλά με αποτέλεσμα ο ίδιος να νιώσει αδικημένος και να δακρύσει.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Θεσσαλία με ακούει και με βλέπει και νιώθω πολύ περήφανος, τους λατρεύω όλους και συνεχίζω να παίζω για αυτούς πολύ δυναμικά και χωρίς να πουλάω κανένα παιχνίδι».

Και πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια: «Ξέρω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι δε λέω ψέματα και είναι άδικο 11 άτομα να είναι εναντίον μου».

 

Η Ευρυδίκη έριξε τα καρφιά της για το φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη.

Το φλερτ ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη έχει αναστάτωση στις δύο ομάδες και πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν φανερά τη δυσαρέσκειά τους.

Η Ευρυδίκη είναι ανάμεσα σε αυτούς και έριξε τα… βέλη της εναντίον της συμπαίκτριας της, κατηγορώντας την πως κάνει στρατηγική.

Συγκεκριμένα δήλωσε; «Η Μυριέλλα είναι έξυπνος άνθρωπος και πιστεύω ότι το να φλερτάρει με παίκτη της αντίπαλης ομάδας ήταν στρατηγικό. Πιστεύω ότι συνειδητοποίησε πως το να χτίζεις ένα love story μόνο και μόνο για να σε κρατήσει ο κόσμος είναι λάθος. Το κατάλαβε εχθές νομίζω».

 

Μια ακόμα δυσκολία είχε ο Ροδίτης παίκτης. Τον τσίμπησε σφήκα και άρχισε να τρέχει.

Αφού μίλησαν και έλυσαν τα θέματά τους οι Μαχητές, ξεκίνησαν το μάζεμα ξύλων αλλά και διάφορες εργασίες για την καλύβα τους.

Τότε μία σφήκα τσίμπησε τον Σταμάτη, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τρέχει προς τους γιατρούς, φωνάζοντας από τον πόνο.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά από λίγα λεπτά δήλωσε πως αυτό ήταν σημάδι πως πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

 

Ο Γιώργος Κατσαούνης αποκάλυψε στην Σοφιάννα το σχέδιο του Μαρτίκα.

Εκεί που έκανε τη γυμναστική της η Σοφιάννα, ο Γιώργος Κατσαούνης της αποκάλυψε την στρατηγική του Σπύρου Μαρτίκα, με αποτέλεσμα η Μαχήτρια να εκνευριστεί με τη στάση του.

Συγκεκριμένα δήλωσε ο Γιώργος Κατσαούνης: «Έχω δεχτεί πρόταση από τον Μαρτίκα να βγάλουμε από το παιχνίδι την Ασημίνα διότι χαλάει την καλύβα και κόντεψα να επηρεαστώ κάποια στιγμή».

Στη συνέχεια είπε στη Σοφιάννα: «Άκουσα εγώ το σχέδιο ολόκληρο πριν κάποιες μέρες και σκεφτόμουν από μέσα μου που απομακρύνθηκα απ’ όλους. Δεν μπορούσα να το πω. Αφού θα ερχόσασταν όλοι απέναντι, θα με πιστεύατε; Άμα δε στο έλεγα προσωπικά;».

Αυτά άκουσε η παίκτρια και έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

 

Στο επεισόδιο (15-1) είδαμε να εκτυλίσσεται αγώνισμα επάθλου, με τους Μαχητές και τους Διασήμους να αγωνίζονται με όλο τους το πάθος. 

Ο (15/1) στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, μιας και πρωταγωνιστούσαν οι πολλές και περίπλοκες κατασκευές. Ο στόχος ήθελε προσοχή και αντίληψη και κάποιοι κατάφεραν να το βρουν απόλυτα.

 

Οι δύο ομάδες ήταν και πάλι πανέτοιμες για νέες περιπέτειες στον στίβο μάχης και αναμετρήθηκαν για έπαθλο φαγητού που τόσο πολύ έχουν ανάγκη όλοι τους.

 

Τόσο η κούραση, όσο και η ένταση του παιχνιδιού έκαναν την Αθήνα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Η νίκη για το αγώνισμα επάθλου ήταν αρκετοί σημαντικοί για τους παίκτες καθώς τους εξασφάλιζε την τροφή τους. Όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τον αντίπαλο, άλλοι τα κατάφεραν, άλλοι όχι.

Η Αθήνα στην πρώτη της προσπάθεια δεν κατάφερε να κερδίσει την Πελαγία και την Σοφιάννα και αυτό την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Δεν μπορώ άλλο αυτό το πράγμα, Βαλάντη σε παρακαλώ τώρα, παίζουμε για την καλύβα μας δεν είναι όλα αστεία. Προσπαθώ να καταλάβω τα λάθη μου», είπε η ίδια και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άρχισε να δακρύζει.

Η Μυριέλλα Κουρεντή παρά την κόντρα τους, την παρηγόρησε.

Οι Διάσημοι σε αυτή τη συγκεκριμένη φάση ήταν πιο ισχυροποιημένοι σε σχέση με τους Μαχητές οι οποίοι έδειξαν να έχουν αποσυντονιστεί από τις εσωτερικές τριβές στην ομάδα τους.

Έβαλαν όλοι τα δυνατά τους για να κερδίσουν το έπαθλο και αυτοί που τα κατάφεραν ήταν οι Διάσημοι.

 

Σε αυτήν, τη νίκη κατόρθωσε να πάρει η ομάδα των Διασήμων με αποτέλεσμα οι Μαχητές να πρέπει να περιμένουν δύο τουλάχιστον εβδομάδες για να έχουν βοήθεια στο κατάλυμα τους. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ωστόσο, ο Θανάσης Μπέλλος θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση που «πάγωσε» τόσο τον παρουσιαστή όσο και τους συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αφορμή στάθηκε ο τραυματισμός του παίκτη για τον οποίο και οδηγήθηκε λίγο αργότερα στην κλινική. «Κάποια στιγμή είδα τον εαυτό μου πολύ καταβεβλημένο και τα δάκρυα ήταν για το γεγονός πως δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Έφτασα μέχρι το σημείο που δεν μπορούσα να παίξω, μόλις κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό μου».

«Εδώ και δυο μέρες το έχω καταλάβει. Νιώθω πολύ πεσμένος και επειδή όταν νιώθεις πεσμένος, είσαι πράγματι μαχητής και δεν μπορείς να δώσεις αυτό που θέλεις, νιώθεις ένας αδύναμος κρίκος. Σκίζονται τα πάντα μέσα μου. Νομίζω ότι από δω και πέρα θα είμαι σε φθήνουσα πορεία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Μπέλλος στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό. «Καλύτερα είναι κάποια στιγμή να αποχωρήσω γιατί βλέπω ότι τρόμαξα πάρα πολύ σήμερα με αυτό που ένιωσα. Πραγματικά θα ήθελα τις επόμενες ημέρες να αποχωρήσω. Πραγματικά το λέω».

Αμέσως μετά από αυτή την ανακοίνωση, ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως «αυτό που λες, Θανάση, είναι αρκετά σοβαρό και ελπίζω να το ξανασκεφτείς. Θα το συζητήσουμε σύντομα».

 

Παιχνίδι Ερωτήσεων - Ποια ομάδα κερδίζει; |

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»