«Kάνουμε PCR και βγαίνουμε όλοι θετικοί! Kαι τα παιδιά και οι γονείς μου»

 

Ο Μελέτης Ηλίας ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την κριτική στην ταινία «The Black Bachelor» και την απήχηση της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» - Θα εμβολιάσει τα παιδιά του;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στον αγαπημένο παρουσιαστή αναφερόμενος στην περιπέτειά τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του. Ο Μελέτης Ηλίας περιέγραψε με λεπτομέρειες την κατάσταση.

«Περάσαμε κορωνοϊό ναι. Σου την έχω πει αυτή την ιστορία; Είναι Τσικνοπέμπτη, έχουμε φάει όλοι μαζί στο σπίτι, τον Μάρτιο που τότε ήταν δύσκολα τα πράγματα πέρυσι. Μένουμε πάνω κάτω με τους γονείς οπότε κατεβήκαμε να φάμε. Την Παρασκευή κάνω μοριακό στο γύρισμα και βγαίνω θετικός χωρίς συμπτώματα, είχα ένα μπούκωμα. Έρχεται ο γιατρός και κάνει μοριακό σε όλη την οικογένεια, και βγαίνουν όλοι θετικοί, και τα παιδιά και οι γονείς μου. Ευτυχώς οι γονείς μου είχαν κανει την πρώτη δόση του εμβολίου και το πέρασαν ασυμπτωματικά. Εγώ και η γυναίκα μου είχαμε ελαφρά συμπτώματα που είχαν μία διάρκεια, και τα παιδιά ασυμπτωματικά» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Θα εμβολιάσει τα παιδιά του; Ο ίδιος απάντησε πάνω σε αυτό: «Πρέπει να γίνει μία κουβέντα σοβαρή μέσα στην οικογένεια για το τι θα κάνουμε. Οι μισοί λέμε ναι, οι άλλοι μισοί λένε όχι. Εμείς έχουμε κάνει κανονικά. Μας έχει βάλει σε σκέψεις υπάρχει ένα κράτημα που έχει και όλος ο κόσμος, λες ρε παιδί μου ότι για το παιδί μου θέλω να το εξαντλήσω, να δω τι γίνεται, να περάσει λίγος χρόνος».

«Εμπορικές κωμωδίες που να αρέσουν στους κριτικούς είναι λίγο οξύμωρη. Απλά αυτή η κριτική μας πείραξε γιατί δεν αναφερόταν μόνο στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα αλλά και στο ανθρώπινο.

Και η καλή και η κακή κριτική δεν πρέπει να αφορά τον καλλιτέχνη σε σημείο που να τον επηρεάζει» είπε αναφερόμενος σε μια σκληρή κριτική που δέχτηκε η ταινία.

Όπως είπε, στην καραντίνα πήγε σε πολλές παραστάσεις. «Από τη στιγμή που ανοίξανε τα θέατρα έχω πάει σε περίπου δέκα παραστάσεις. Θα μπορούσα να μπω με πρόσκληση. Πάντα πληρώνω. Το νιώθω ως ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε έναν κλάδο που έχει χτυπηθεί αρκετά» είπε.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στα «Καλύτερά μας χρόνια» της EΡΤ1 δεν απέκλεισε η σειρά να πάει και για τρίτη χρονιά. 

«Ακόμα δεν ξέρω. Θα ένιωθα ότι αν δεν έμπαινε αυτή η σειρά και σε τρίτη σεζόν και μάλιστα πανηγυρικά θα ήταν σαν να μην έγινε» είπε.

Μιλώντας για το «Σόι» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του είπε «μου λείπεις και από την ιδιωτική τηλεόραση. Δυστυχώς η συνήθεια να ξαναγυρίσουμε στην ΕΡΤ θα πάρει καιρό».

«Έχεις δίκιο που το λες. Ήταν ένας μεγάλος μου ενδοιασμός όταν πρωτοέκανα τη σειρά αν το 1 υπάρχει ακόμα στο τηλεκοντρόλ. Αλλά νιώθω ότι αυτή η αλλαγή έχει μπει σε ένα αυλάκι και πάει πολύ καλά.

Μου δίνει μεγάλη χαρά όταν ακούω να λέει ο κόσμος ότι “επιτέλους νιώθω ότι πιάνει τόπο να πληρώνω μέσω της ΔΕΗ την ΕΡΤ”»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου