Ο Κατσαούνης είπε την αλήθεια για τους Mαχητές... και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ

 

«Μαχητές» vs Κατσαούνης - Τον... απομόνωσαν και άρχισαν να τον «θάβουν» - Η απαίτηση του Γιωρίκα στην Μυριέλλα: «Θέλω να ακούει χωρίς να πει κάτι» - Η Σοφιάννα βρήκε μετά από 5 χρόνια το μαγιό του... Χρανιώτη! Με κλάματα αποχαιρέτησαν τον παίκτη που αποχώρησε! Ανακούφιση για τους Διάσημους στο #SurvivorGR!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Οι εντάσεις καλά κρατούν και οι Μαχητές ξεκίνησαν να δείχνουν στον Γιώργο Κατσαούνη την ενόχλησή τους για την συμπεριφορά του.  

Η στάση και η συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη είναι το θέμα συζήτησης στην παραλία των Μπλε. Ο τσακωμός του με τον Γιωρίκα Πηλίδη αλλά και η σπόντα του για στημένο παιχνίδι εκνεύρισε τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον απομόνωσαν και άρχισαν τα πηγαδάκια πίσω από την πλάτη του. Ο Γιώργος Κατσαούνης από την πλευρά του θεώρησε πως οι συμπαίκτες του εκδήλωσαν ζήλια απέναντί του και βρήκε κοινά σημεία με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μυριέλλα Κουρεντή στη δική της ομάδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Φταίει η Μυριέλλα; φταίει το θόλωμα με το φαΐ; Δεν ξέρω τι φταίει. Μπαίνει στο στίβο μάχης και νομίζει ότι μόνο οι νικές του θα φέρουν νίκη στην ομάδα, δεν είναι έτσι», δήλωσε η Ασημίνα.

 

Τα λεγόμενα του Γιώργου Κατσαούνη για… στημένο παιχνίδι στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, σχολίασε η Αθηνά Ευμορφιάδη στο Survivor.

«Ο Κατσαούνης αναφέρθηκε σε “στημένο αγώνα”, δεν ξέρω για ποιον… στημένο αγώνα αναφερόταν, εγώ σαν αθλήτρια που το ακούω όμως αυτό με θίγει πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Ενώ αργότερα μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους συμπαίκτες της: «Αυτό που είπε ο Γιώργος Κατσαούνης δεν μπορεί να περάσει έτσι, είναι πολύ σοβαρό αυτό που ακούστηκε πριν ότι ο αγώνας ήταν στημένος».

Η Αθηνά Ευμορφιάδη κατέληξε για την ατάκα του Γιώργου Κατσαούνη: «Απ’ ότι κατάλαβα εγώ και η ομάδα μου, ίσως το είπε με την έννοια ότι το είχαν συζητήσει με την ομάδα του προφανώς ή θέλανε να χάσουν και να βγάλουν κάποιον υποψήφιο ο οποίος ίσως να μην αντέχει άλλο τις συνθήκες στις οποίες ζούμε. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι πάνω εκεί το στήριξε. Δεν υπάρχει κανένας στημένος αγώνας», είπε η παίκτρια του Survivor.

 

Από την άλλη, οι Διάσημοι δεν μασούν τα λόγια τους καρφώνοντας ανοιχτά την Μυριέλλα Κουρεντή. Στο νέο επεισόδιο του Survivor η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Γιωρίκας Πηλίδης ξέσπασαν μιλώντας στην κάμερα.

«Πάνω στο τελευταίο αγώνισμα είχα μια διαμάχη με την Μυριέλλα γιατί δεν ακούει συνήθως. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και τους πόντους, πάνω απ΄όλα  θέλω να είμαστε άνθρωποι και για να είμαστε άνθρωποι θέλω να είμαστε μια ομάδα και για να είμαστε καλή ομάδα και να κερδίζουμε τα αγωνίσματα πρέπει να υπάρχει καλή συνεννόηση.

Αυτό που με ενοχλεί στην Μυριέλλα είναι πως της λέμε κάτι για να συνεργαστεί και δεν συνεργάζεται», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ενώ ο Γιωρίκας Πηλίδης πρόσθεσε φανερά ενοχλημένος: «Πραγματικά κουράζει όλη την ομάδα και δεν ξέρω, πρέπει να διακοπεί αυτό το πράγμα γιατί προσωπικά μου σπάει τα νεύρα και το ίδιο θεωρώ συμβαίνει και με τους υπόλοιπους της ομάδας», ανέφερε για την Μυριέλλα Κουρεντή.

 

Την ώρα που πλατσούριζε βρήκε ένα… μαγιό και αποκάλυψε στην κάμερα ότι είναι του Γιώργου Χρανιώτη.

Η Σοφιάννα μετά την νίκη της ομάδας της απόλαυσε το μπάνιο της στα καταγάλανα νερά του Άγιου Δομίνικου. Την ώρα που πλατσούριζε βρήκε ένα… μαγιό και αποκάλυψε στην κάμερα ότι είναι του Γιώργου Χρανιώτη. Να σας θυμίσουμε πως ο ηθοποιός, ο οποίος συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του 2017 είχε χάσει το μαγιό του προκαλώντας άφθονο γέλιο τόσο στους υπόλοιπους παίκτες όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Σοφιάννα με χιούμορ είπε: «Μετά από 5 survivor βρήκα το μαγιό του Χρανιώτη βρέθηκε στα χέρια μου, ήταν καρμικό»

 

Λίγα λεπτά πριν το αγώνισμα ο Γιωρίκας Πηλίδης παρακάλεσε την Μυριέλλα Κουρεντή να τους ακούει όταν της μιλάνε.

Άλλο ένα αγώνισμα επάθλου έφτασε και οι Διάσημοι και οι Μαχητές ήταν έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη για να κερδίσουν το αγώνισμα ώστε να φάνε και να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

Λίγο πριν ξεκίνησει ο αγώνας ο Γιωρίκας Πηλίδης παρακάλεσε την Μυριέλλα Κουρεντή να τους ακούει όταν την συμβουλεύουν για κάτι.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θέλω να ζητήσω μία χάρη από την Μυριέλλα να πάμε λίγο πιο ήρεμα σήμερα χωρίς εντάσεις. Όταν την συμβουλεύουμε κάτι την ώρα που παίζουμε να μας ακούει χωρίς να λέει κάτι».

Η Μυριέλλα με την σειρά της απάντησε: «Δεκτό, θα το κάνω, φέρνω νίκες και θα φέρνω για αυτή την ομάδα. Είμαι έτοιμη να ματώσω για αυτή τη φανέλα και θα το κάνω όσες φορές κι αν χρειαστεί».

 

Στο  επεισόδιο του Survivor, είδαμε τον δεύτερο αγώνα επάθλου της εβδομάδας, μια νίκη που οι Διάσημοι ήθελαν όσο τίποτε άλλο. Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και είχε αρκετές δυσκολίες, μιας και πρωταγωνιστούσαν οι πολλές και περίπλοκες κατασκευές, αλλά και το στοιχείο του νερού, που ζητούσε την απόλυτη ταχύτητα. Ο στόχος ήθελε προσοχή και αντίληψη και κάποιοι κατάφεραν να το βρουν απόλυτα.

 

Οι Μαχητές έδειξαν από την αρχή ότι δεν έχουν πολλές αντοχές, μιας και η πείνα έχουν στοιχήσει στην ενέργειά τους. Όσον αφορά την απόδοση των παικτών, είδαμε από την αρχή τους μαχητές να είναι καταβεβλημένοι, όμως έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν και οι Διάσημοι ήταν πιο ευδιάθετοι.

 

Παρ' όλο που οι Μαχητές κέρδισαν τον αγώνα επάθλου φαγητού, ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε τα νεύρα των συμπαικτών του... κρόσσια! 

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Κατσαούνης, λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος για τον παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι έριξε... βόμβα στην ομάδα του αποκαλύπτοντας on camera ότι οι Μαχητές την ημέρα του δεύτερου αγώνα ασυλίας κατά την οποία βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση η Παρασκευή, όλοι είχαν συμφωνήσει να χάσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι προκειμένου η συμπαίκτριά τους, η οποία ήταν σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση, να επιστρέψει στο σπίτι της.

Κάτι που βρήκε τη σθεναρή αντίδραση των Μαχητών οι οποίοι εξερράγησαν εναντίον του. Όλοι στράφηκαν εναντίον του καθώς υποστήριξαν πως το μοναδικό "στήσιμο" στο όλο παιχνίδι ήταν ότι όταν τελικά έχασαν τον αγώνα, απλά συμφώνησαν να ψηφίσουν προς αποχώρηση την Παρασκευή που είχε εκδηλώσει την επιθυμία να είναι εκείνη που θα αποχωρήσει από το Survivor.

Τόσο η Ασημίνα, όσο και ο Σάββας αλλά και ο Σπύρος έγιναν έξαλλοι μαζί του λέγοντας πως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ό,τι λέει ο Κατσαούνης.

Τα... αίματα άναψαν, με τους Μαχητές για πρώτη φορά να διανύουν μία πολύ κρίσιμη στιγμή στην ομάδα τους.

 

 

Από της ομάδα με τους Διάσημους παίκτες η Μυριέλλα Κουρεντή έδειξε να στριμώχνεται με τα όσα ακούστηκαν στο συμβούλιο, έχοντας ζήσει ένα έντονο φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη η θέση μου αυτή την στιγμή σαν Μυριέλλα. Δεν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο κανονικά, δεν έχουμε ανταλλάξει πάνω από τρεις προτάσεις συνεχόμενες ποτέ, στην δεύτερη πρόταση που θα πούμε, πάντα μας διακόπτουν για να μας χωρίσουν, έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού», ανέφερε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

Και πρόσθεσε για τον Γιώργο Κατσαούνη: «Εγώ έναν άλλον Γιώργο γνώρισα, έναν άλλον Γιώργο έζησα και ένας άλλος Γιώργος εμένα με γοήτευσε και με έκανε να χαμογελάω και να νιώθω όμορφα. Σε αυτό που λένε τα παιδιά συμφωνώ στο ότι ο τρόπος του και το να «δώσει» την ομάδα του, δεν είναι σωστός, δεν έπρεπε να το κάνει».

Μουδιασμένη η Μυριέλλα Κουρεντή ανέφερε για τις τελευταίες εξελίξεις: «Αυτή τη στιγμή δικαίως η ομάδα στέκεται εναντίον του εξαιτίας της δήλωσης που έκανε, αλλά από την άλλη άκουσα αυτό που είπε ο Γιάννης, ότι μπορεί να έμεινε στο προηγούμενο σενάριο. Εγώ αλλιώς είχα στον μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο», είπε στο Survivor η γνωστή ηθοποιός.

 

Πέντε διάσημοι και δύο μαχητές ήταν αυτοί που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα ήταν ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Σταμάτης και η Παρασκευή.

Στο τέλος της ημέρας, βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό. Οι δύο ομάδες συζήτησαν τα προβλήματα τους και δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

 

Λίγο αργότερα ο Λιανός τους ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού. Αποχώρησε η Παρασκευή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;