Όπως ξαναήρθε έτσι ξαναέφυγε! Αυτή είναι η αποχώρηση στο #GNTMgr

 

 

Tο περιστρεφόμενο κουτί και τα weird posing! Aπό το bottom ... στην κορυφή και η αποχώρηση στο #GNTMgr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του φετινού νικητή του Greece's Next Top Model έχει ήδη ξεκινήσει, αφού οι φετινοί διαγωνιζόμενοι έχουν μπει για τα καλά στην τελική ευθεία και έχουν ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά.  

Με ένα werd posing challenge ξεκίνησε το επεισόδιο της Δευτέρας του #GNTM με τα μοντέλα να έχουν ριχτεί στη μάχη για να κερδίσει ο καλύτερος.

Οι διαγωνιζόμενοι εισήλθαν στη βίλα του GNTM και είδαν τη Ζενεβιέβ να κάνει περίεγες πόζες με μια καρέκλα, καθώς η ίδια καθόταν ανάποδα, προσπαθούσε να αλλάξει το βλέμμα της, τα πόδια της και να ανοίξει τα χέρια της. Αμέσως κατάλαβαν ότι τους περιμένει δοκιμασία, η οποία είχε να κάνει με reward.

Η Ζενεβιέβ, μια εκ των κριτών και art director των concepts ανέθεσε στα μοντέλα να λάβουν μέρος σε ένα κονσεπτ, που πρωταγωνίστησε το weird posing, της οποίας δοκιμασίας ο νικητής θα είχε ως reward την εξαίρεσή του από την διαδικασία του disadvantage, που θα είχε ο Κωνσναντίνος στη δοκιμασία αποχώρησης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η ίδια ανέφερε ότι αυτό το κόνσεπτ είναι απόλυτα συνυφασμένο με τον εγκλεισμό και το γεγονός ότι οι άνθρωποι δένονται με τα αντικείμενα. Αυτό θα είχε ωως αποτέλεσμα, τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τα έπιπλα ως παρτενέρ και μέσα σε ένα μόλις λεπτό να καταφέρναν να πετύχουν το απόλυτο κλικ.

Νικήτρια της δοκιμασίας και εκείνη που πραγματικά έκανε το κόνσεπτ δικό της ήταν η Ιωάννα, η οποία εξαιρέθηκε και από την διαδικασία των disavantage στην φωτογράφιση αποχώρισης για τους TOP11 του διαγωνισμού.

 

Στο επεισόδιο είδαμε πολλά και τρομάξαμε με ακόμα περισσότερα. Οι έντονες και περίεργες πόζες βρίσκονταν στο επίκεντρο, αφού τα μοντέλα πραγματικά έσπασαν όλο τους το σώμα, για να καταφέρουν μέσα σε τέσσερα μόλις λεπτά να καταφέρουν το καλύτερο κλικ, που θα έφτανε στο πλατό και την ετυμηγορία των κριτών.

Ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και ο Δημήτρης Σκουλός ήταν εκείνοι που έκριναν τις φωτογραφίες των παιδιών, βρίσκοντας ορισμένες προσπάθειες πραγματικά εξαιρετικές και έτοιμες και κερδίσουν το "got the job", αλλά και άλλες που ήταν κάτω του μετρίου και δεν υπηρέτησαν το concept, όσο πιστά έπρεπε.

Το concept της δοκιμασίας αποχώρισης

Για άλλη μια φορά, η Ζενεβιέβ είχε έμπνευση και ήθελε να δυσκολέψει τους παίκτες ... όσο ποτέ. Τι πιο έυκολο λοιπόν από έναν περιστεφόμενο κύβο, ο οποίος κινείται με γοργό ρυθμό και πρέπει μέσα σε αυτό να "σπάσεις" το σώμα σου και να έχεις και το πιο ήρεμο πρόσωπο; Αυτό ήταν και το set της φωτογράφισης.

Ουσιαστικά, είδαμε μια καμπάνια για γνωστή εταιρία επίπλων, η οποίς ήταν εκείνη που στήριξε και το concept της δοκιμασίας. Όλο αυτό ήταν εμπνευσμένο απο την περίοδο της καραντίνας, το πως ο καθένας βίωσε αυτήν την κατάσταση και το ότι δενόμαστε με τα αντικείμενα, όταν δεν έχουμε άλλη επιλογή. Τα έπιπλα ήταν οι παρτενερ και τα μοντέλα ... πρωταγωνιστές.

 

Τα disadvantage του weird posing challenge

O Kωνσταντίνος, ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας με την Ελένη Φουρέιρα, είχε και το δικαίωμα να δώσει τα disavantage του challenge. Εκείνος, επέλεξε να δώσει μειονεκτήματα από άποψη χρόνου στη Κυβέλη, αλλά και την Ειρήνη, στην κάθεμία για προσωπικούς του λόγους, κυρίως όμως γιατί επιχείρησε να τις δυσκολέψει.

Η Ειρήνη, παρ' όλες τις δυσκολίες πήρε τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές, οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοιχτο και πραγματικά δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως μπόρεσε να διαχειριστεί τόσο φανταστικά το ύψος και τα άκρα της. Το ίδιο συνέβη και με την Κυβέλη, η οποία επίσης τα κατάφερε εξαιρετικά, αφού η φωτογραφία της απέσπασε θεαματικές κριτικές

 

Όλες οι φωτογραφίες

 

Η καλύτερη φωτογραφία και η στιγμή της αποχώρισης

Η καλύτερη φωτογραφία του challenge και εκείνη που πραγματικά ανέδειξε το κόνσεπτ με τον καλύτερο τρόπο, ήταν του Ναπολέοντα, ο οποίος από το bottom two της προηγούμενης φοράς, επέστρεψε στην κορυφή δικαιωματικά.

 

 O Ναπολέων για την καλύτερη λήψη

 

Στις δύο χειρότερες λήψεις ήταν εκείνη της Ιωάννας και του Ντίνου, με την Ιωάννα να είναι εκείνη που αποχωρεί μια ανάσα πριν από την τελική δεκάδα του διαγωνισμού.

 

Η Ιωάννα δεν κατάφερε να παραμείνει στο #GNTMgr για αρκετό καιρό μετά την επιστροφή της. Ίσως η απουσία της όλο αυτό το διάστημα να δημιούργησε ένα αγεφύρωτο χάσμα που δεν μπορούσε η ίδια να καλύψει.

 

 

To trailer 21ου επεισοδίου - Τρίτη 16.11.2021

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!