Τώρα Mιλάει Tο Θηλυκό! Η Φουρέιρα έβαλε Fuego στο θεαματικότερο #GNTMgr, ever!

Oι επιστροφές, οι καταστροφές, ο τσακωμός των κριτών και οι λυγμοί στην αποχώρηση του #GNTMgr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η έναρξη του σημερινού επεισοδίου έγινε με την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου και ένα πρόσωπο έκπληξη, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία του διαγωνισμού.  

Η τέταρτη σεζόν του Greece's Next Top Model έχει ευτράπελα, όμορφες στιγμές αλλά κυρίως ανατροπές. Το σημερινό επεισόδιο είχε να κάνει με το κομμάτι των επιστροφών, κάτι που έφερε έντονες αντιδράσεις στους μέχρι στιγμής 9 του διαγωνισμού, που έχουν παραμείνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου συναντά στο πλατό του GNTM 4 τον Alex Babahmadi, παγκόσμιο επικεφαλής επικοινωνίας του Elite World Group, για ένα ιδιαίτερο casting. Ο ίδιος, γνωρίζει την πορεία των παιδιών μέσα στον διαγωνισμό και έχει επιλέξει 6 άτομα, για να κάνει κάστινγκ μαζί τους και να καταλήξει στην τελική του απόφαση.

 

Δέκα συνολικά μοντέλα, που έχουν αποχωρίσει σε προηγούμενα πλατό του GNTM, ρίχνονται στη μάχη της δεύτερης ευκαιρίας και προσπαθούν με όλα τους τα όπλα να εντυπωσιάσουν τον ξεχωριστό καλεσμένο.

Ο Alex Babahmadi ζήτησε από τα μοντέλα να κάνουν μια πασαρέλα και να του περιγράψουν τα χόμπι, τα ενδιαφέροντά τους, πέρα από το modeling. Εκεί κρίνεται και το κομμάτι της προσωπικότητας, κάτι που, όπως ανέφερε, για το πρακτορείο Elite παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

 

 

 

Μετά από την ολοκλήρωση του casting, ο Alex αποφάσισε να επιστρέψουν 4 άτομα στο σπίτι: ο Αγγαίος, η Ιωάννα, ο Ντίνος και η τέταρτη θέση κρίθηκε ανάμεσα στη Ραφαέλλα και τον Θάνο.

Ο Άλεξ έκανε ερωτήσεις στα παιδιά, για το τι θα έκαναν διαφορετικά αν θα επέστρεφαν στον διαγωνισμό. Η τέταρτη θέση ανήκει τον Θάνο.

 

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα ήταν η παρτενέρ έκπληξη για τη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης και οι διαγωνιζόμενοι ήταν έτοιμοι να τα σπάσουν μαζί της.

Πασαρέλα, ρυθμός, χορός και δυναμικές πόζες είναι οι λέξεις, που θα χαρακτήριζαν την σημερινή δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 4. Μετά από τις επιστροφές που είδαμε, οι διαγωνιζόμενοι ήταν πλέον 13 και πιο έτοιμοι από ποτέ να ριχθούν στη μάχη για την κατάκτηση της καλύτερης φωτογραφίας.

Η δοκιμασία μεταμόρφωσε τα μοντέλα σε πρωταγωνιστές του fashion show του Απόστολου Μητρόπουλου που ακολούθησε και που ήθελε τα μοντέλα πρωταγωνιστές στο fashion show του.

 

Το απόλυτο πάρτι στη δοκιμασία ήρθε να φέρει η παρουσία του pop icon Ελένης Φουρέιρα. Η εκρηκτική της παρουσία ήταν εκείνη που έδωσε την ενέργεια στα μοντέλα, για να τα καταφέρουν εξαιρετικά. To live performance της συνόδευσε τα παιδιά στο catwalk.

 

H Όλγα, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας είχε το advantage για την σημερινή δοκιμασία αποχώρησης, αλλά και την ικανότητα να μοιράσει τα disadvantage στους αντιπάλους της.

Τα disadvantage πήγαν στον Ναπολέοντα και την Κυβέλη, οι οποίοι είχαν διαθέσιμα μόνο 10 δευτερόλεπτα, για να καταφέρουν το καλύτερο κλικ.

 

Η είσοδος της Ελένης Φουρέιρα ήταν εντυπωσιακή, με τα παιδιά να τα έχουν χάσει όταν την είδαν μπροστά τους. Η ίδια τους έδωσε συμβουλές για την καλύτερη φωτογραφία, με μόνο τους σύμμαχο να είναι ο εαυτός τους.

 

H αγαπημένη show woman με ένα εντυπωσιακό φόρεμα έδωσε τη δική της ενέργεια στο σόου, με τον χορό και τη μουσική να κατευθύνει τα καλύτερα κλικ.

 

Κατά τη διαδικασία αξιολόγισης στο πλατό, ήταν από τις λίγες φορές που είδαμε εντάσειες και έντονες αντιπαραθέσεις. Μια διαμάχη μεταξύ των κριτών ξέσπασε για την φωτογραφία της Όλγας, σχετικά με το ρούχο της και τι ακριβώς ζητούσε ο σχεδιαστης για την φωτογράφιση. Η Ισμήνη έγινε έξαλλη και το πλατό πήρε φωτιά.

 

Όλες οι φωτογραφίες

 

Πολλές ήταν οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν και τα σχόλια ήταν αρκετά ενθαρρυντικά, αλλά υπήρχαν και εκείνες οι πρασπάθειες, που χαρακτηρίστηκαν πιο αδύναμες. Η καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας δικαιωματικά δόθηκε στον Κωνσταντίνο, ο οποίος πραγματικά έζησε το concept μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

 

Ο Κωνσταντίνος λέει πως όλοι μας δικαιούμαστε να πέσουμε και ταυτόχρονα όλοι έχουμε τη δυνατότητα να ξανασηκωθούμε.

 

Στο τέλος του επεισοδίου, μια έκπληξη περίμενε το τηλεοπτικό κοινό, αφού στο bottom two βρέθηκε ο Ναπολέοντας και ο Γιάννης. Ο Ναπολέωντας ζήτησε να αποχωρήσει ο ίδιος και να παραμείνει ο Γιάννης, λέγοντας ότι έχει εκείνος έχει να δώσει την περισσότερη ενέργεια. Οι κριτές διαφώνησαν, καθώς είπαν χαρακτηριστικά ότι πρέπει ο καθένας να θυμάται τον ρόλο του στο σόου.

Η απόφαση των κριτών ήταν να αποχωρήσει ο Γιάννης και να παραμείνει ο Ναπολεώντας. Ζήσαμε όλοι μια έντονη και συγκινητική στιγμή, με τους κριτές να μην μπορούν να σταματήσουν τα δάκρυά τους.

 

Ο Γιάννης ο Μπούτος, ο Τζόνυ που λένε οι συμπαίκτες του, αποχαιρετάει το #GNTMgr. 

 

 

To trailer 20ου επεισοδίου - Δευτέρα 15.11.2021

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της