«Ευχαριστώ την πρώην σύζυγο και τον σύντροφό της που μεγαλώνουν τα παιδιά μου»

 

O Τόνυ Δημητρίου μίλησε για το νέο του επιχειρηματικό ξεκίνημα και τα παιδιά του που ζουν στην Κέρκυρα με την πρώην σύζυγό του μετά τον χωρισμό τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

O Τόνυ Δημητρίου μίλησε για το νέο του επιχειρηματικό ξεκίνημα και τα παιδιά του που ζουν στην Κέρκυρα με την πρώην σύζυγό του μετά τον χωρισμό τους και ευγνωμονεί την μητέρα τους και τον σύντροφο της για το μεγάλωμα τους.

«Όταν είχα έρθει στην Αθήνα στα 19 μου, ήταν σα να είχα έρθει στη Disneyland», δήλωσε ο ηθοποιός για τον ερχομό του στην Αθήνα.

O Τόνυ Δημητρίου μιλάει για τα παιδιά του (η κόρη του είναι 13 ετών και ο γιος του 11 ετών) που ζουν στην Κέρκυρα με τη μητέρα τους και τον άντρα της.

«Πρέπει πάντα ένας πατέρας να φροντίζει να είναι καλά τα παιδιά και σαφώς η μαμά τους», πρόσθεσε.

Η κόρη του εξακολουθεί να τον κάνει ότι θέλει και ο ίδιος λέει ότι  «οι γυναίκες έχουν πάντα τον τρόπο να παίρνουν αυτό που θέλουν από τους άντρες».

«Η ζωή στην Κέρκυρα είναι πολύ καλύτερη για τα παιδιά μου. Η Αθήνα είναι ζούγκλα, πρέπει να κοιτάμε τι είναι καλύτερο για τα παιδιά. Πρέπει πάντα ένας πατέρας να φροντίζει να είναι καλά τα παιδιά και σαφώς η μαμά τους», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Ελένη».

Στην συνέχεια εξήγησε ότι αν και του λείπουν πολύ, θέλει το καλύτερο για εκείνα και είναι ευτυχισμένος που ζουν στο νησί. «Είμαι χαρούμενος, μιλάω μαζί τους και είναι ευτυχισμένα και αυτό μου αρκεί. Φέτος καταφέραμε να κάνουμε ένα μπάνιο στην Κέρκυρα, γιατί είχα περιοδεία. Μου λείπει να κάνουμε πράγματα μαζί», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

Όπως εξήγησε αργότερα, ο ίδιος δεν έχει στα σχέδιά του να κάνει άλλο παιδί, καθώς νιώθει ολοκληρωμένος με αυτά που έχει ήδη αποκτήσει. Μάλιστα, για την ζωή τους δίπλα στην μητέρα τους και στον νέο της σύντροφο, δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να ζητήσει τίποτα καλύτερο για εκείνα.

«Είμαι πολύ τυχερός για την οικογένεια των παιδιών μου. Δεν είναι μόνο η πρώην σύζυγός μου, που είναι εξαιρετική με τα παιδιά και τα μεγαλώνει πολύ καλύτερα από ότι θα μπορούσα εγώ, αλλά είναι και ο σύζυγός της εξαιρετικός και αυτό με κάνει διπλά χαρούμενο. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι οι άνθρωποι που μεγαλώνουν τα παιδιά σου, το κάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και τους ευχαριστώ για αυτό», κατέληξε ο Τόνυ Δημητρίου. 

Παράλληλα, λέει πως είναι παρεξηγημένος όσον αφορά στο γάμο, καθώς όπως εξηγεί ο γάμος δεν είναι απλά εάν χαρτί.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παντρευτεί και δεν ενώθηκαν ψυχικά ποτέ» λέει ο ηθοποιός και καταλήγει «εγώ έχω παντρευτεί πολλές φορές, στα χαρτιά μόνο μια».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»