Άρχισαν τα όργανα! Τα πρωινάδικα επέστρεψαν! Δείτε τις πρεμιέρες

 

 

Πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκης, Ελεονώρα Μελέτη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μπέττυ ΜαγγίραΔανάη Μπάρκα, Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Γιώργος Παπαδάκης καλημέρισε για ακόμα μία χρονιά το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το «Καλημέρα Ελλάδα». Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος ξεκίνησε την εκπομπή με ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη.

«Υποκλινόμαστε στον μεγάλο Μίκη. Πώς θα ήταν διαφορετικά να ξεκινήσουμε αυτή την εκπομπή, αυτή τη σεζόν με αυτή τη μεγάλη απώλεια… Δεν ξέρω αν είναι απώλεια γιατί ο Μίκης θα ζει στην καρδιά, θα ζει στο μυαλό… Θα ζει για χρόνια όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον πλανήτη», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Καλωσορίσατε στο Καλημέρα Ελλάδα. Μία ακόμα χρονιά. Έχω βαρεθεί να λέω καλωσορίσατε. Αυτή η χρονιά για εμάς είναι εντελώς διαφορετική. Μία καινούρια σεζόν, μία καινούρια χρονιά που ελπίζουμε να είναι εντελώς διαφορετική από τις δύο προηγούμενες… Καλημέρα Ελλάδα!» συνέχισε ο δημοσιογράφος δείχνοντας το τεράστιο πλατό και καλημερίζοντας τους συνεργάτες του, Χρύσα Φώσκολου και Γιώργο Γρηγοριάδη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ευχήθηκε μια καλή χρονιά, ενώ έκανε αναφορά και στους τηλεοπτικούς αντιπάλους του.

 

Λίγο πριν τις 7:50 το πρωί της Δευτέρας, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η παρουσιάστρια, αν και αγχωμένη, με πολύ χαρά και ενθουσιασμό καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους νέους συνεργάτες που θα βρίσκονται στο πλευρό της αυτή τη σεζόν, τον Κώστα Τσουρό, την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Θανάση Πάτρα.

«Καλημέρα! Καλώς ήρθατε στο νέο τηλεοπτικό μας σπίτι, Καλώς ήρθατε στο Mega. Καλώς σας βρίσκω σε μια ζώνη που πραγματικά την έχω αγαπήσει. Έχω περάσει υπέροχα μαζί σας, με τους περισσότερους από εσάς τα λέγαμε καθημερινά και σταθερά για πολλά χρόνια.

Τώρα ξαναγυρίζουμε εδώ, κάθε μέρα πρωί στο Mega, για να λέμε την πρώτη καλημέρα σε εσάς. Είναι μεγάλη μου η χαρά, μεγάλος ο ενθουσιασμός και είναι και μεγάλη η αγωνία και το τρακ… Η σημερινή μας πρεμιέρα είναι μία από τις πολλές είτε που έχουν γίνει ή θα γίνουν στο Μεγάλο Κανάλι. Το Mega έχει τηλεοπτικό όραμα για εσάς και εμείς είμαστε απλά μια πρώτη καλημέρα, μια δεύτερη μάλλον γιατί είναι και τα παιδιά πριν από εμάς που σας ενημερώνουν για τα πάντα και στόχος μας είναι να ξεκινάμε όσο πιο αισιόδοξα και χαρούμενα γίνεται» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια υποδέχτηκε τους συνεργάτες της.

 

Πρεμιέρα έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα  του «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου. Για ένατη σεζόν η παρουσιάστρια καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό ένα τέταρτο νωρίτερα, μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που όλοι περάσαμε και υποδέχτηκε την ομάδα της, Δημήτρη Παπανώτα, Κώστα Φραγκολιά και Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι για ακόμα μία χρονιά εδώ να σας καλημερίσω και να γίνουμε παρέα. Αν σκεφτείς ότι είναι εννιά σεζόν είναι πολλές, έχω γεννήσει δύο παιδιά, έχω κάνει μία μεγάλη διαδρομή, έχουμε χτίσει μία πολύ ωραία σχέση. Αυτό που μου λέτε όταν σας συναντώ “φτιάξτε το καφεδάκι σας” και πάτε και το φτιάχνετε, θέλω να σας πω ότι με χαροποιεί πολύ. Φέτος είχα την χαρά να πάω στην Αμορφό και την Ίο και δεν ξέρετε τι σουξέ έχουμε εκεί. Ήταν ένα περίεργο και δύσκολο καλοκαίρι. Εύχομαι να είστε καλά και υγιείς. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε να αντιμετωπίσετε υλικές ζημιές, αλλά μέσα από αυτό το βήμα θα σας βοηθήσουμε όπως μπορούμε» ήταν τα πρώτα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Σαν αυτή την παρέα δεν υπάρχει! Έχουμε μια εκπομπή σήμερα… Πετάμε θέματα που λέμε» είπε εν συνεχεία η παρουσιάστρια, αφού καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

 

«Το Πρωινό» επέστρεψε και όλα φέτος ξεκινούν αλλιώς για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του ANT1 έκανε πρεμιέρα σε νέα ώρα, αφού φέτος η εκπομπή θα ξεκινά νωρίτερα στις 09:50.

Φέτος εκτός από τις αλλαγές που θα δούμε στη ροή της εκπομπής, αλλαγές έγιναν και στην ομάδα του «Πρωινού», τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη, βρίσκονται στο πλευρό των παρουσιαστών, με τον Βαγγέλη Περρή να παραμένει σταθερός στο πόστο του, σχολιάζοντας πρόσωπα και θέματα επικαιρότητας.

Από το «Πρωινό» και φέτος δεν θα μπορούσε να λείψει η Λίτσα Πατέρα, η οποία συνεχίζει τη μακροχρόνια συνεργασία της με τον ANT1 κάνοντας καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Στην κουζίνα της εκπομπής θα βρίσκεται  ο Πέτρος Συρίγος, ενώ την παρέα μπροστά από τις κάμερες συμπληρώνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος την περσινή σεζόν ξεχώρισε από τη συμμετοχή του στο Survivor.

O Γιώργος Παπαδάκης έδωσε… πάσα στους παρουσιαστές με έναν εντυπωσιακό τρόπο για την έναρξη της εκπομπής.

«Καλή αρχή, μας λείψατε. Καλή αρχή στον αγαπημένο μας Γιώργο Παπαδάκη. Καλημέρα σε όλη την Ελλάδα, καλημέρα κορίτσια μου», είπε η Φαίη Σκορδά στην πρώτη της καλημέρα.

Ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Μίλησες; Να μιλήσω κι εγώ. Να υποδεχτούμε την καινούργια της παρέας, τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Επειδή είπε ο Γιώργος Παπαδάκης ο φίλος μας, ότι είναι πιο εύκολο να κάνεις ενημέρωση ή ψυχαγωγία, πολλές φορές οι ψυχαγωγικές εκπομπές αναγκαζόμαστε να κάνουμε ενημέρωση. Στο πλατό του «Πρωινού» έχουμε νέες τεχνολογίες».

 

Πρεμιέρα για τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Open. Η Μπέττυ Μαγγίρα φέτος μπήκε για τα καλά στο τηλεοπτικό τοπίο, αναλαμβάνοντας χρέη παρουσιάστριας. Η γνωστή ηθοποιός η οποία και στο παρελθόν έχει δοκιμαστεί σε διάφορα τηλεοπτικά projects, θα μας καλημερίζει καθημερινά από το πλατό του Ποιος είναι Πρωινιάτικα.

Η Μπέττυ μαζί με την ομάδα της, τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Δημήτρη Σαράντο και την Αθηνά Αφαλίδου δίνουν καθημερινά ραντεβού στο νέο νέο πρωινό πρόγραμμα του Open.

Μαζί τους θα είναι η Μαρία Αντωνά με όλο το τηλεοπτικό κους-κους και αποκλειστικά θέματα ενώ ο σεφ, Κυριάκος Μελάς υπόσχεται ένα μαγειρικό ταξίδι σε γνωστές και άγνωστες γεύσεις.

To πρωί της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου η Μπέττυ Μαγγίρα μας καλημέρισε από το τεράστιο πλατό της στο Open, φανερά αγχωμένη, κάτι το οποίο τόνισε και η ίδια κατά την έναρξη της πρεμιέρας της.

«Kαλημέρα! Έχω τρακ, τρακ, τρακ, πάρα πολύ τρακ. Νομίζω θα πέσω κάτω. Έχουμε πάρα πολύ τρακ όλοι μας, όχι μόνο εγώ και πάρα πολύ άγχος αλλά είμαστε εδώ διότι θέλουμε να σας κάνουμε να περάσετε υπέροχα όλη τη σεζόν», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.

 

Η Δανάη Μπάρκα, το κορίτσι που άφησε το δικό του στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές, καθημερινά, σε νέα ώρα και με ολοκαίνουργια παρέα, αλλά πάντα με τηνίδια αισιόδοξη διάθεση και την ίδια θετική ενέργεια.  

Στο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές, η Δανάη θα έχει δίπλα της την πιο κεφάτη παρέα – τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν. Η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις, ενώ στην κουζίνα θα βρίσκεται ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της