Πότε προγραμματίζονται οι πρεμιέρες των καθημερινών ψυχαγωγικών εκπομπών;

 

 

 

Ελένη Μενεγάκη, Χριστιάνα ΑριστοτέλουςΕλεονώρα ΜελέτηΔανάη Μπάρκα, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Φαίη Σκορδά, Νίκος Μουτσινάς, Ζήνα Κουτσελινη, Βίκυ Καγιά, Πέτρος Πολυχρονίδης, Μπέττυ Μαγγίρα, Ναταλία ΓερμανούΕλένη Τσολάκη, Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα, Ιωάννα Μαλέσκου, Χρήστος Φερεντίνος, Κατερίνα Καινούργιου.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με το που έγινε γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει στην τηλεόραση ύστερα από ένα χρόνο απουσίας, όλοι περιμένουν τη στιγμή που θα μας καλησπερίσει από τη συχνότητα του Mega.

Αυτή η ημέρα δεν θα αργήσει. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού η «Ελένη» θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου.

Το κανάλι θέλει όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές να ξεκινήσουν την ίδια ημερομηνία. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, στις 6 Σεπτεμβρίου θα κάνουν πρεμιέρα τόσο η Ελεονώρα Μελέτη που θα λέει κάθε πρωί «Mega καλημέρα», όσο και η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη ξεκινάει τόσο νωρίς, αφού συνήθως η πρεμιέρα της ήταν το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ή ακόμα και στις αρχές Οκτωβρίου.

 

Το «Με αγαπη Χριστιάνα» επιστρέφει και χρόνο με το χρόνο, η αγάπη μας μεγαλώνει! 

Πρεμιέρα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:30 με την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

 

Την ίδια μέρα θα ξεκινήσει όμως και ο ανταγωνισμός.

Στις 6 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει στον Alpha το «Happy Day» και στον ΑΝΤ1 το «Πρωινό»

 

Στις 6 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί και η πρεμιέρα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open.

Oι εκπομπές του Σαββατοκύριακου, δηλαδή η Ναταλία Γερμανού στον Alpha, η Ελένη Τσολάκη στο Open και ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα θα ξεκινήσουν στις 11 Σεπτεμβρίου.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του okmag.gr αλλάζει ημερομηνία και η πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ο ΣΚΑΪ φαίνεται ότι θέλει να φέρει τα πάνω κάτω στη νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς όπως όλα δείχνουν «βιάζεται» να βγάλει στον αέρα το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα.

Έτσι, αντί για 6 Σεπτεμβρίου, το κανάλι θέλει το «Love it» να κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου.

Τότε προγραμματίζεται να ξεκινήσει και το «Big Brother».

 

Επέστρεψε στο κλεινόν άστυ και ο Νίκος Μουτσινάς και όλοι αναρωτιούνται πότε θα κάνει πρεμιέρα το «Καλό μεσημεράκι».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews και του Γιώργου Μπέζα, τη Δευτέρα 23 Αυγούστου στα γραφεία της εκπομπής στα Μελίσσια θα γίνει η πρώτη συνάντηση όλων των συντελεστών ενώ η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 20 του Σεπτέμβρη.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει ζητήσει από το κανάλι να τελειώνει πρώτος τις εκπομπές του στο τέλος της σεζόν και να ξεκινά τελευταίος ώστε να έχει υλικό για τη θεματολογία της εκπομπής του και ειδικά για τη «Χρυσή τηλεόραση».

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πηγές έχει ζητήσει τα πρόσωπα που θα αποχωρήσουν από το σπίτι του Big Brother τις δύο εβδομάδες που θα βρίσκεται η εκπομπή του εκτός αέρα- αφού o Μεγάλος Αδερφός θα ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου- να μην κάνουν παρά μόνο τις απαραίτητες εμφανίσεις στις εκπομπές του σταθμού και αν είναι δυνατόν και αυτές σε βίντεο, ώστε να πάνε πρώτα σε εκείνον ως καλεσμένοι.

Η φετινή σεζόν για τον Νίκο Μουτσινά έχει αλλαγές στην δημοσιογραφική ομάδα αφού αποχώρησαν από αυτήν η υπεύθυνη καλεσμένων του αλλά και ο καλός του φίλος και συνεργάτης επί σειρά ετών, Φίλιππος Iωάννου (γνωστός και ως Fipster).

Mάλιστα πριν από λίγες μέρες είδαμε μέσω Instagram να αναζητούν νέους συνεργάτες για την δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής.

Ακόμη και στις διακοπές του ο παρουσιαστής συζητούσε με την αρχισυντάκτριά του, Αγγελική Γιαννακοπούλου, για τους καλεσμένους και τις στήλες που θέλει να εντάξουν στην εκπομπή ενώ ήδη έχει γίνει κρούση σε πρόσωπα που μας απασχόλησαν το καλοκαίρι για να βρεθούν ως βασική καλεσμένοι στο πλατό του.

 

Επίσης προγραμματίζεται να ξεκινήσουν και οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» ενώ μια εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 13 Σεπτεμβρίου θα κάνει έναρξη το νέο πρωινό του Star.

 

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο και πιο αγαπημένο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον υπέροχα απρόβλεπτο Πέτρο Πολυχρονίδη, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών για 7 συνεχόμενες σεζόν, από τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του Omega για τη σεζόν 2021 – 2022.

 

Το «Shopping Star», η μεσημεριανή συνήθεια, που έγινε λατρεία, με παρουσιάστρια τη fashion expert Βίκυ Καγιά, επιστρέφει από τον Σεπτέμβριο, στο νέο πρόγραμμα του Omega για τη σεζόν 2021 – 2022, ανανεωμένο, να αποθεώσει, να δικαιώσει, να απενοχοποιήσει το μοντέλο, που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της!

Ό,τι αγαπάς θέλεις να το βλέπεις ξανά και ξανά και ανάμεσα σε αυτά το «Deal» και η «Τέλεια απόδραση» με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha. 

Νομίζεις ότι έχει γίνει το καλύτερο «Deal» μέχρι τώρα; 5 χρόνια, 110.000 συμμετοχές, 5.000.000€, αμέτρητα χτυπήματα και ΕΝΑΣ τραπεζίτης! Φέτος ήρθε η ώρα να τον γνωρίσεις…θέλεις όμως; 

Τα κανάλια αποφάσισαν να ξεκινήσουν φέτος τη σεζόν νωρίς αν και η επικαιρότητα δεν ευνοεί τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Αλλά, όπως φαίνεται κι αυτή τη χρονιά ακόμα και οι ψυχαγωγικές εκπομπές θα έχουν στοιχεία infotainment.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου εντάσσεται και επίσημα στο δυναμικό του Alpha.

Η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

«Εν όψει της νέας σεζόν ο ALPHA ενισχύει το νέο του πρόγραμμα, επενδύοντας σε δυνατά τηλεοπτικά πρόσωπα και προσφέροντας καθημερινά περισσότερη ψυχαγωγία.

Ο ALPHA καλωσορίζει το λαμπερό χαμόγελο της ψυχαγωγίας και με χαρά υποδέχεται και πάλι την Κατερίνα Καινούργιου.

Αν έπρεπε να βάλεις βαθμό στην Κατερίνα Καινούργιου, θα έβαζες «Α»!

Λαμπερή, αυθόρμητη, άμεση, συναισθηματική, ακομπλεξάριστη, με έντονο ταπεραμέντο και πάντα με καλή διάθεση, η Κατερίνα Καινούργιου έχει κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση των τηλεθεατών και είναι έτοιμη να τους υποδεχθεί στο δικό τους νέο ραντεβού!

Της ευχόμαστε μία δημιουργική χρονιά γεμάτη «Καινούργιες» επιτυχίες!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στον ALPHA και είναι Super!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»