Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αποφασισμένος να «σπάσει» τη σιωπή του, o Πέτρος Φιλιππίδης

  23/08/2021 10:22
Αποφασισμένος να «σπάσει» τη σιωπή του, o Πέτρος Φιλιππίδης

Αποφασισμένος να «σπάσει» τη σιωπή του, o Πέτρος Φιλιππίδης

  23/08/2021 10:22

Τελευταία εξέλιξη - Είναι αποφασισμένος πλέον να δημοσιοποιήσει τις δικές του θέσεις για όσα του καταλογίζονται

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως από την Τετάρτη 28 Ιουλίου κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες είναι έτοιμος να «σπάσει» τη σιωπή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Μπαμ», φέρεται αποφασισμένος πλέον να δημοσιοποιήσει τις δικές του θέσεις για όσα του καταλογίζονται. Τις επόμενες ημέρες ο ηθοποιός ετοιμάζει μια κίνηση από μέρους του σε μια προσπάθεια να αντικρούσει τα όσα του καταλογίζουν.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μένοντας πια σε ένα κελί με άλλους 18-20 κρατούμενους, μεταξύ των οποίων και ο συνάδελφός του, επίσης κατηγορούμενος για βιασμούς, Δημήτρης Λιγνάδης, ο ηθοποιός φαίνεται πως κατάφερε να ανακτήσει την ψυχραιμία του και ενώ, μέχρι στιγμής, τηρούσε απόλυτη σιγή – πέραν των όσων υποστήριξε στις καταθέσεις του, το περιεχόμενο των οποίων έγινε γνωστό – θέλει πλέον να μιλήσει.

Σύμφωνα με το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time», ο ίδιος ζήτησε να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη και μαζί του θα νιώθει πιο ασφαλής. Ο ηθοποιός φέρεται ότι είπε στον διευθυντή των φυλακών ότι ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Αν η αποφυλάκισή του δε γίνει δεκτή, επιθυμία του είναι να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης καθώς θεωρεί το περιβάλλον καλό για τον ίδιο, αφού δε γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις.

Στις φυλακές Τρίπολης κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στο κατάστημα κράτησης δεν υπάρχουν αρκετά κελιά. Οι τρόφιμοι διαμένουν σε θαλάμους με 20-25 κλίνες. Συνολικά στις φυλακές της Τρίπολης εκτίουν την ποινή τους 110 άτομα.  

3989458758782372 ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ 22

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας