Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, σαν τον Σάκη»

  21/06/2021 10:07
«Καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, σαν τον Σάκη»

«Καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, σαν τον Σάκη»

  21/06/2021 10:07

«Eιδικά μετά από όσα βλέπουμε στην επικαιρότητα... Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν» Ο Mπάρτζης αφήνει πολύ άσχημα υπονοούμενα για το Σάκη και ρίχνει λάσπη στο πρόσωπο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Νίκος Μπάρτζης, μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα άγνωστο σκηνικό που συνέβη στο ριάλιτι επιβίωσης με τον Σάκη Κατσούλη, το οποίο έγινε χωρίς να βρίσκονται μπροστά οι κάμερες. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Δύο φορές είχα νευριάσει πολύ. Η μία με τον Παππά που μου κούναγε έντονα το χέρι και η άλλη με τον Σάκη που με έλεγε «σκουπίδι» και ότι θα με φτύνουν όλοι. Αυτό συνέβη εκτός κάμερας.

Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν. Ο Σάκης παίζει θέατρο και οι άλλοι τον αντιμετωπίζουν διπλωματικά. Βγαίνει όταν έδωσε ο Ηλίας τη Μαριαλένα υποψήφια και του λέει ψήφισε εμένα, βγες και πες το πριν και μετά τον βγάζουν όλοι ιππότη. Ποιος ιππότης; Άλλα λέει και άλλα κάνει.

Νομίζω ότι ο Αλέξης Παππάς τώρα παίζει τον ρόλο του, μέσα στο παιχνίδι ήταν αυτό που ήταν πραγματικά», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας