Το χαμπέρι έφτασε στην Χαμπέρη! Επιστροφή στην Ελλάδα για την Ελενίτσα

 

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ηλίας Μπόγδανος - Δύο εβδομάδες έμειναν για το τέλος του #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

H αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Survivor έχει ξεκινήσει και ακόμα ένας παίκτης είδε την πόρτα της εξόδου. Η Ελένη Χαμπέρη, η personal trainer από το Βόλο αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης. Αν και μπήκε τελευταία στο Survivor και όνειρό της ήταν να μπορέσει να βρεθεί στον τελικό τελικά κατάφερε μετά από πολλές και σκληρές μάχες να φτάσει μέχρι την τελική εξάδα. Χθες όμως το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα ν’ αποχωρήσει.

H 26χρονη γυμνάστρια αν και στην αρχή δεν φάνηκε να είναι τόσο δυνατή αγωνιστικά, με το πέρασμα το χρόνου κατάφερε να εξελιχθεί και να γίνει μια από τις καλύτερες παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Αρκετά φορτισμένα συναισθηματικά ξεκίνησε το επεισόδιο για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης καθώς εκτός από το γεγονός ότι για πρώτη φορά υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Κόρο και τον Ασημακόπουλο, είδαμε και πλάνα από το παρελθόν, τη ζωή των παικτών -και αυτών που έφυγαν και αυτών που παραμένουν- στην παραλία.

Όλοι οι παίκτες έκαναν μία μικρή αναδρομή σε όσα έχουν περάσει στο παιχνίδι και έδειξαν να αναπολούν με χαρά κάποιες στιγμές, με τον Ντάφυ φυσικά να είναι σε πρώτο πλάνο.

Όμως, ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος έχει ξεσπάσει και άλλη φορά επειδή το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Δε θέλω να το πάω προσωπικά και να πω πόσο μου έχουν λείψει τα παιδιά που έχουν φύγει, η Καρολίνα, ο Παύλος, η Νικολέττα κτλ. Θέλω να πω ότι μου έχουν λείψει οι καταστάσεις και όπου κοιτάμε βλέπουμε εικόνες. Σαν χθες μου φαίνεται η πρώτη μέρα που είχα έρθει και με καλωσόρισαν τα παιδιά. Κοιτάζω και βλέπω την ένωση. Πως εκεί που ήμασταν σε μια παραλία η κόκκινη ομάδα ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστούμε όλο αυτό τον πανικό.

Που ήταν τόσα άτομα εδώ, στο μέρος που ήμασταν μόνοι μας.

To ότι δεν άντεχα τις εντάσεις και με κάποια πράγματα είπαμε να φτιάξουμε την καλύβα των amigos την πρώτη, μου φαίνεται ότι έχει περάσει πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό. Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός και να μου μου έχουν λείψει όλοι οι δικοί μου αλλά μου φαίνεται σαν χθες η μέρα που ήρθα εδώ και προσπαθώ να σκεφτώ τι θα πω στους δικούς μου. Δε ξέρω, είναι τόσα πολλά, είναι μια ζωή ολόκληρη, μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά είναι το σπίτι μας αυτή τη στιγμή και θα το αποχωριστούμε σε πολύ λίγο» είπε με δάκρυα στα μάτια ο Ηλίας ενώ μιλούσε, δείχνοντας πραγματικά στενοχωρημένος που όλη αυτή η τόσο δυνατή εμπειρία σύντομα φτάνει στο τέλος της.

 

Σάκης: Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει

 

Παρακολουθήσαμε τις δύο ομάδες των Ελλήνων παικτών να μπλέκονται με τους Ρουμάνους για έναν αγώνα γεμάτο δράση και ένταση. 

Οι Ρουμάνοι δέχτηκαν με μία ανοιχτή αγκαλιά τους Έλληνες. Κόκκινοι και Μπλε αναμείχθηκαν και έβαλαν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν το μεγάλο έπαθλο φαγητού που είχαν ανάγκη όλοι.

 

Στην Μπλε ομάδα αρχηγός των Ελλήνων ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και των Κόκκινων ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος υποσχέθηκε λίγο πριν τον αγώνα να... την πετσοκόψει.

Η αλήθεια είναι πως από την αρχή του αγώνα οι Κόκκινοι προηγούνταν δείχνοντας την υπεροχή τους και μάλιστα το σκορ έφτασε λίγο πριν το φινάλε στο 9-4 υπέρ των Κόκκινων.

Οι Μπλε έδειξαν να ανακάμπτουν για λίγο, όμως η τελική κουβέντα ήταν των Κόκκινων οι οποίοι και απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού με τον τελευταίο πόντο στην ομάδα να τον δίνει ο Ηλίας Μπόγδανος.

 

Ρουμάνικο σπαγγάτο έμαθε ο Ηλίας

 

Τα σχόλια για την Μαριαλένα από Ρουμάνο παίκτη

 

Οι νικητές απολαμβάνουν το έπαθλο

Σε αυτό ο Σάκης Κατσούλης βρισκόταν στην αντίθετη ομάδα από αυτή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με εκείνον να είναι τελικά αυτός που με την ομάδα του απόλαυσαν το έπαθλο.

Την ώρα λοιπόν που όλοι οι παίκτες απολάμβαναν το φαγητό τους ένας από αυτούς θέλησε να ρωτήσει τον Σάκη αν του λείπει η Μαριαλένα και γιατί την αποκαλεί πρώην του.

«Φυσικά και μου λείπει η Μαριαλένα. Πρώην μου είναι. Ήμασταν μαζί πριν το παιχνίδι. Τώρα είμαστε φίλοι, πολύ καλοί φίλοι. Μόνο φίλοι» είπε χαμογελώντας ο Σάκης Κατσούλης βάζοντας σε εισαγωγικά τη λέξη φίλοι. Βέβαια οι υπόλοιποι παίκτες δεν έδειξαν να πείθονται από αυτή τη φιλία και ξέσπασαν σε γέλια.

 

Η πρόβλεψη της Μαριαλένας: Όποιος κερδίζει έπαθλο φεύγει

 

Της σπόντας στο Συμβούλιο για Ηλία, Ελένη και τους Ρουμάνους

 

180 μέρες στο Survivor, τα σχόλια των παικτών

Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός τους παίκτες, θα υπάρξει ακόμα μία αποχώρηση στη συνέχεια και οι τέσσερις παίκτες που θα παραμείνουν, θα βρεθούν στον ημιτελικό.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, μάλιστα, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς: «Επειδή οι ανθρώπινες σχέσεις όντως έχουν μείνει εδώ πέρα, είναι το μεγαλύτερο κομμάτι που έχω κρατήσει, πώς μπορείς με έναν άγνωστο να έρθεις τόσο κοντά. Συνειδητοποιώ πως όλο αυτό τελειώνει. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω γνωρίσει όλους αυτούς τους ανθρώπους και ξέρω ότι θα με ακολουθούν μέχρι το τέλος της ζωής μου. Είναι τόσο ισχυρές φιλίες και ξέρω ότι θα πορευτούμε μαζί για το υπόλοιπο της ζωής μας».

 

Οι τοποθετήσεις των τριών υποψηφίων

 

Η Ελένη Χαμπέρη πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού, λοιπόν, η Ελένη Χαμπέρη αποχώρησε και οι πέντε εναπομείναντες παίκτες βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έζησα όλη αυτή την εμπειρία και πάρα πολύ γεμάτη που έφτασα μέχρι εδώ. Έφτασα στην έκτη θέση, είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου. Συγκινούμαι γιατί ξέρω ότι όλο αυτό δεν μπορώ να το ξαναζήσω, δεν θα κοιμηθώ στο σανίδι και μου φαίνεται περίεργο. Πάλι αλλάζει η ζωή μου τώρα. Χαίρομαι που έζησα την εμπειρία και γνώρισα όλα τα παιδιά. Κρατάω όλες τις έντονες στιγμές που ζήσαμε, και χαρές και λύπες, κρατάω τις φιλίες που έχτισα. Θα τα πούμε σύντομα, σε δύο εβδομάδες», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Χαμπέρη.

Οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος μπήκαν στην τελική ευθεία. Μένει να δούμε ποιος θα πάρει το έπαθλο στο τέλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»