«Πιο πολύ σοκάρομαι με τον Ιωάννη - Η Μαρίνα δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται»

 

 

Η αλήθεια για τον χαρακτήρα της Μαρίνας, τι συνέβαινε πραγματικά ανάμεσα στον Ιωάννη και την Μαρία και ο Διονύσης πίσω από τις κάμερες

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Παύλος Χαππίλος αποχαιρέτησε οριστικά χθες το βράδυ το MasterChef και αποχώρησε μια ανάσα πριν τον τελικό. Ο αγαπημένος παίκτης του reality μαγειρικής βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλους και για όλα.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Παυλίτο μας, έφυγε με χειροκρότημα, όπως αρμόζει στον υπέροχο χαρακτήρα του! - Ο πιο αξιαγαπητός παίκτης του #MasterChefGR αποχώρησε, αφήνοντας τηλεοπτική παρακαταθήκη, την σπουδαία του προσωπικότητα

 

Η αλήθεια για τον χαρακτήρα της Μαρίνας: «Είδα διαφορά στην Μαρίνα, όταν γύρισε. Καταλαβαίνω ότι είναι μια αμφιλεγόμενη παίκτρια, εμείς δεν βλέπαμε τι έλεγε πίσω από τις κάμερες. Στην αρχή ήταν περισσότερο στρατηγική, αλλά όταν είδε ότι όλο αυτό γυρνούσε μπούμερανγκ μέσα στο σπίτι, σταμάτησε να ασχολείται και κλείστηκε στο δωμάτιο της. Εγώ την πάω την Μαρίνα, έχει έναν τρόπο επικοινωνίας, επιθετικό μερικές φορές. Η Μαρίνα δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται… Είχαμε έρθει αρκετά κοντά με την Μαρίνα, εγώ τη συμπαθούσα. Μ’ αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες. Ο Ιωάννης στο σπίτι δεν ήταν τόσο επιθετικός, όσο φαινόταν στην κάμερα, ήταν γλυκός, ήσυχος, με χιούμορ. Προσπαθεί να βγάλει έναν χαρακτήρα και βγάζει κάτι τελείως διαφορετικό».

Τι συνέβαινε πραγματικά ανάμεσα στον Ιωάννη και την Μαρία: «Η Μαρία Λαζαρίδου ήταν πολύ αμυντική. Ο Ιωάννης ήταν πολύ επιθετικός, γιατί νόμιζε ότι αυτό έπρεπε να είναι. Δεν είχαν κάτι πέρα του φιλικού που τους έζησα. Αλλά ήταν πολύ ζεστό το φιλικό ανάμεσα τους. Καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι υπήρχε κάτι παραπάνω. Αλήθεια σας λέω… Δεν ξέρω αν είχε τσιμπηθεί ο Ιωάννης, φαντάζομαι θα μπορούσε».

Πώς ήταν ο Διονύσης πίσω από τις κάμερες: «Γενικά είμαι άνθρωπος που έχει απύθμενη υπομονή. Πολύ δύσκολα δεν θα συμπαθήσω κάποιον, πάντα βρίσκω τα θετικά. Ο Διονύσης ήταν πολύ δοτικός με τον τρόπο του. Μπορεί η πίεση του παιχνιδιού να έβγαζε έναν άλλον χαρακτήρα, που δεν ήταν και ο καλύτερος. Εγώ του έχω πει τα προβλήματά μου. Ήταν περίεργος χαρακτήρας. Ο Διονύσης σε κάποιες φάσεις ήταν χειρότερο πίσω από τις κάμερες και σε κάποιες καλύτερος. Κάθε πέντε δευτερόλεπτα άλλαζε. Είχε νεύρα χωρίς κανέναν λόγο. Είχαμε καλή σχέση αλλά με την τριβή και τις ομαδικές, κάπου έσπασε. Αλλά στο σπίτι είχα με όλους καλή σχέση».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της