O Ιταλός νικητής απαντά στη Γαλλίδα με ανάρτηση του... «Voila» ...madame

 

H ανάρτηση που έκανε ο Damiano David των Maneskin, μετά τους ισχυρισμούς της Γαλλίας ότι έκανε χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της #Eurovision 2021.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στην Eurovision 2021 με τον Ιταλό frontman των νικητών Maneskin, Damiano David και τις εικασίες πως έκανε χρήση ναρκωτικών κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, η EBU έδωσε οριστικό τέλος στο θέμα.

Με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών που έγινε στον τραγουδιστή βγήκε αρνητικό. Ο ίδιος, ωστόσο, θέλησε να δώσει μια ιδιαίτερη, δική του απάντηση, με συγκεκριμένο αποδέκτη. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Γαλλίδα εκπρόσωπος, σε συνέντευξή της μετά την επιστροφή στη χώρα της σχολίασε το ενδεχόμενο η Ιταλική αποστολή να έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών καθώς και μια φωτογραφία του Ιταλού τραγουδιστή στην οποία τον είδαμε να ποζάρει με εσώρουχα:

«Πρώτ’ απ’ όλα δε με νοιάζει καθόλου. Αυτά είναι πράγματα που δε με απασχολούν και πάνω απ’ όλα αυτό που είναι πραγματικό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι εκλέχθηκαν από το κοινό και από την κριτική επιτροπή. Τώρα αν παίρνουν ναρκωτικά, αν βάλουν το εσώρουχό τους ανάποδα ή αν κάτι άλλο, δεν είναι δικό μου πρόβλημα» σχολίασε με ένα κάπως ειρωνικό ύφος η Γαλλίδα τραγουδίστρια.

Επειδή το θέμα υποκινήθηκε κατά κάποιο τρόπο από την Γαλλία, η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό, ο Damiano David μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε την ανακοίνωση της EBU γράφοντας: «Voilà». 

 Η ανακοίνωση της EBU για τον Damiano David των Maneskin

«Μετά από ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών στο Green Room κατά τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision το Σάββατο 22 Μαΐου, η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU), όπως της ζητήθηκε από την Ιταλική Αποστολή, διενήργησε επισταμένη έρευνα των γεγονότων, συμπεριλαμβανομένων και ελέγχων όλων των διαθέσιμων βίντεο. Νωρίτερα σήμερα, ο επικεφαλής τραγουδιστής των Måneskin υπεβλήθη εθελοντικά σε τεστ για την παρουσία ναρκωτικών ουσιών, το οποίο είχε αρνητικό αποτέλεσμα και το οποίο έλεγξε και η EBU. Καμία χρήση ναρκωτικών δεν έγινε στο Green Room και θεωρούμε ότι το θέμα έκλεισε. Είμαστε ενοχλημένοι διότι ανακριβείς ισχυρισμοί που οδήγησαν σε fake news επισκίασαν το πνεύμα και το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και άδικα επηρέασαν το συγκρότημα.

Θέλουμε να συγχαρούμε για άλλη μια φορά τους Måneskin και να τους ευχηθούμε να έχουν τεράστια επιτυχία. Ανυπομονούμε να εργαστούμε με το ιταλικό μέλος μας, τη RAI, για να δημιουργήσουμε μια φαντασμαγορική Eurovision του χρόνου στην Ιταλία.»

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»