O Κώστας αποχώρησε από το #SurvivorGR, χωρίς καραμούζα... Πάσχα με τα παιδιά του

 

Άκουσε την κορούλα του να τον φωνάζει «Μπαμπά» και πλάνταξε στο κλάμα - Απαρηγόρητος ο Ασημακόπουλος - Η αναφορά στον αδερφό του που έφυγε από τη ζωή - Λύγισε ο Κόρο και παρέσυρε τον Ντάφυ - Τραυματίστηκε ο Σάκης και ανησύχησε τους πάντες στο #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Για ένα μοναδικό έπαθλο διαγωνίστηκαν στο Survivor της Μ.Τετάρτης οι Kόκκινοι και οι Mπλε. Ένα έπαθλο επικοινωνίας στο οποίο θα είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από τους αγαπημένους τους ανθρώπους. 

Δύσκολη εβδομάδα για τον Τριαντάφυλλο ο οποίος είναι και πάλι υποψήφιος προς αποχώρηση. Στη σκέψη και μόνο που θα άκουγε μηνύματα της οικογένειάς του, ο παίκτης του Survivor ξέσπασε σε κλάματα. Δύσκολη εβδομάδα και για τον Ηλία Μπόγδανο ο οποίος παραδέχτηκε πως του λείπουν αρκετά οι δικοί του άνθρωποι, ειδικά τώρα που πλησιάζει η μεγάλη γιορτή του Πάσχα.

 

Έτσι, στην σχετική ανακοίνωση από τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό κανένας δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά και την λαχτάρα του.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κόρομι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε χάσει Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και τώρα Πάσχα. Είναι στιγμές που είσαι μαζί με την οικογένεια σου. Είναι ότι πιο ωραίο. Εδώ οικογένεια μας είναι τα παιδιά, είστε εσείς αλλά είναι και αυτά τα άτομα που έχουμε αφήσει πίσω και μας λείπουν τόσο πολύ. Κάθε χρόνο είναι δίπλα μου, ζούμε τις στιγμές αυτές μαζί και φέτος δεν τις ζω και μου έχουν λείψει πολύ όπως νομίζω σε όλους».

«Μετά από σχεδόν πέντε μήνες καταλαβαίνεις πόσο σημαντικά είναι αυτά και πόσο σου λείπουν». Τότε, ο παίκτης της μπλε ομάδας ξέσπασε σε κλάματα για να τον ακολουθήσει αμέσως μετά και ο Τριαντάφυλλος. «Τελικά δεν είχα κάνει λάθος για τον Κόρο πως είναι ευαίσθητος. Είναι η δεύτερη φορά που τον βλέπω γιατί έκλαψε και για το παιδί μου μια φορά».

 

Oι παίκτες σκούπισαν τα δάκρυά τους και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να βάλουν τα δυνατά τους

Αμέσως μετά τον αγώνα που έδωσε στον στίβο μάχης, ο Σάκης Κατσούλης αισθάνθηκε μια έντονη ενόχληση στο πόδι του.

Μια ενόχληση που ανάγκασε τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να καθήσει κάτω με τους συμπαίκτες του να σπεύδουν, τρομοκρατημένοι, κοντά του. Φυσικά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έτρεξε να τον βοηθήσει.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Σάκης Κατσούλης σηκώθηκε και περπάτησε μέχρι τον πάγκο της κόκκινης ομάδας όπου και πήρε τις απαραίτητς ανάσες του. «Έχει πρηστεί εδώ πάνω» ανέφερε στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η Μπλε ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας.

 

Τον καλύτερο του εαυτό θέλησε να δώσει στο Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος προκειμένου η ομάδα του να κατορθώσει να κερδίσει το έπαθλο της επικοινωνίας.

Ο νεαρός παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε απέναντι από τον Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν και υποψήφιος προς αποχώρηση. Στο τέλος του αγωνίσματος, ωστόσο, συγκεκριμένα στο τελευταίο κομμάτι του στίβου μάχης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη από τον ζαχαροπλάστη του Survivor.

Έτσι, επιστρέφοντας στον πάγκο της Κόκκινης ομάδας, ξέσπασε σε κλάματα! Όσο κι αν προσπάθησαν να το ανεβάσουν το ηθικό ο Ηλίας Μπόγδανος, η Νικολέτα και ο Σάκης. «Δεν το πιστεύω… Δηλαδή δεν γίνεται αυτό το πράγμα… Πως γίνεται αυτό» μονολογούσε ο Γιώργος.

Μάλιστα, προκειμένου να βρει τις ανάσες του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε για δευτερόλεπτα από τον πάγκο των Κόκκινων.

 

Σε μια απρόσμενη εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε, λίγο μετά το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας θέλησε να εξομολογηθεί στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης την απώλεια που τον σημάδεψε μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα αισθάνομαι πολύ περίεργα, πολύ στεναχωρημένος και φάνηκε αυτό στο τέλος του αγωνίσματος. Με είχε πιάσει το παράπονο που δεν έκανα την ομάδα μου χαρούμενη. Ήταν ένα σημαντικό έπαθλο που χάσουμε, αυτό της επικοινωνίας. Να ακούσω την μάνα μου, τον πατέρα μου, τα αδέλφια μου μέσα από αυτό τον δίαυλο της επικοινωνίας».

«Έχω χάσει ένα από τα αδέλφια μου και είναι κάτι που μου εχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία πάρα πολύ. Για αυτό θέλω να κάνω συνέχεια περήφανος τους γονείς μου, χωρίς να θέλω να τους αποδείξω κάτι. Ξέρω ότι αξίζω αλλά δεν θέλω να τους στεναχωρώ, δεν θέλω να τους κάνω να νιώθουν άσχημα για μένα. Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι δηλαδή για να μην χτυπήσω και να μην προκαλέσω κάποιο ατύχημα. Ήμουν πάντα στο αυτοκίνητο, έμπαινα μέσα, έκανα πάντα το σταυρό μου, φορούσα ζώνη και σκεφτόμουν να μην πάθω κάτι και τους πληγώσω ή τους στεναχωρήσω» πρόσθεσε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας στο Survivor. «Πραγματικά, αγαπάτε τους γονείς σας γιατί δεν ξέρετε πόσο θα τους έχετε και τα αδέλφια σας και να σκέφτεστε μόνο την θετική πλευρά των πραγμάτων. Να μην τους στεναχωρείτε»

 

Η τυχερή ομάδα θα είχε την ευκαιρία να λάβει ηχητικά μηνύματα από τις οικογένειές τους.

Από την αρχή μάλιστα του νέου επεισοδίου, ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν σταμάτησε να τονίζει πόσο θα ήθελε το συγκεκριμένο έπαθλο προκειμένου να ακούσει το παιδί του στις πρώτες του λεξούλες, μιας και όταν αναχώρησε για το παιχνίδι, μόλις είχε αρχίσει να λέει τα βασικά.

Και πράγματι τα κατάφερε, αφού ο Κώστας τα έδωσε όλα για όλα, κερδίζοντας έτσι το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Ακολούθησαν έντονες στιγμές...

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έλαβε τα ηχητικά μηνύματα, ενώ άκουσε την κορούλα του να τον φωνάζει δυνατά «Μπαμπα». Πλάνταξε στο κλάμα ο παίκτης του Survivor.

 

«Μένει ο χαρακτήρας» είπε ο πατέρας του Παύλου, Νάσος Γαλακτερός και συγκίνησε όλους τους παίκτες

 

Χορεύουν και τρώνε όλοι μαζί

 

Κόρο: Ο Αλέξης συνεχίζει τον πόλεμο και απ' έξω

 

Ανδρική υπόθεση ήταν το βράδυ της Μ. Τετάρτης η τελευταία αποχώρηση πριν από το Πάσχα. Και αυτό καθώς υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Τζέιμς Καφετζής.

Οι τέσσερις παίκτες, δύο της κόκκινης και δύο της μπλε ομάδες, βγήκαν στην… σέντρα από τα δύο τελευταία συμβούλια του νησιού, την Μ. Δευτέρα και την Μ. Τρίτη.

Έτσι, ενώ οι Μπλε είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ηχητικά μηνύματα από τους αγαπημένους τους ανθρώπους κερδίζοντας το έπαθλο επικοινωνίας, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει το όνομα εκείνου του παίκτη που θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης.

 
 
 
Το συμβούλιο ξεκίνησε με… οικογενειακές τοποθετήσεις. Η σχέση Τζέιμς και Νίκου απασχόλησε για ακόμα μια φορά. Ο άλλος δεσμός φιλίας που καλλιεργήθηκε από την αρχή του παιχνιδιού χωρίς να είναι τόσο ισχυρή όσο η πρώτη ήταν αυτή του Γιώργου Κόρομι με τον Κώστα Παπαδόπουλο. Νικολέτα Μαυρίδη και Ηλίας Μπόγδανος μίλησαν για τη σχέση τους με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ενώ Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης αναφέρθηκαν στο «Νταφάκι» τους.΄

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση Τριαντάφυλλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Τζέιμς Καφετζής και Κώστας Παπαδόπουλος.

 

Ο Αλέξης Παππάς είχε δηλώσει επανειλλημένως την έντονη επιθυμία του να αποχωρήσει από το Survivor ο Τζέιμς Καφετζής και ίσως αυτή να ήταν η στιγμή. Κάτι που σε καμία περίπτωση, όπως πρόδωσε στο συμβούλιο του νησιού, δεν θα ήθελε να συμβεί ο καλός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης.

Ωστόσο, όχι, ο Τζέιμς Καφετζής αυτή την εβδομάδα κέρδισε την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Εκείνος που συγκέντρωσε, λοιπόν, τις λιγότερες ψήφους από τους τέσσερις παίκτες που βρίσκονται στο Survivor από την πρώτη ημέρα ήταν ο… Κώστας Παπαδόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της