Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Το μεγάλο μου άγχος ήταν ο μπαμπάς μου και ο σύντροφός μου, που δεν γνώριζε»

  29/04/2021 10:22
«Το μεγάλο μου άγχος ήταν ο μπαμπάς μου και ο σύντροφός μου, που δεν γνώριζε»

«Το μεγάλο μου άγχος ήταν ο μπαμπάς μου και ο σύντροφός μου, που δεν γνώριζε»

  29/04/2021 10:22

Η Παναγιώτα Βλαντή, μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον γνωστό ηθοποιό - σκηνοθέτη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Παναγιώτα Βλαντή, στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν στον Γιάννη Ξυνόπουλο και στο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά». 

Η ηθοποιός ανέφερε: «Ποτέ δεν τελειώνει αυτό. Το κίνημα υπάρχει, είναι εκεί και ελπίζουμε αυτό που έγινε να μην ξεχαστεί. Αυτή είναι η ευχή. Κατ’ αρχάς ήταν πολύ δύσκολο και για μένα, αλλά και για τις υπόλοιπες κυρίες να βγουν να μιλήσουν έπειτα από τόσα χρόνια και κάποιες και πρόσφατα, που είχαν φρέσκο το συμβάν στη μνήμη τους. Όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων –και είναι λογικό-, αλλά κάποιος πρέπει να σκεφτεί και τις δικές μας οικογένειες, που έπρεπε να τους το πούμε πρώτα, να το διαπραγματευτούμε με το δικό μας περιβάλλον. Ναι, το συζήτησα πρώτα με τους δικούς μου και μετά έκανα μια ανάρτηση στα social media. Το μεγάλο μου άγχος ήταν ο μπαμπάς μου και ο σύντροφός μου, ο οποίος είναι εκτός χώρου και δεν γνώριζε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιώτα Βλαντή: «Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Μπότση και τη Λάμπρη»

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εσείς δεν είστε εκτός χώρου, είστε δημοσιογράφοι. Δεν μπορεί να μην ξέρατε για κάποιους ανθρώπους. Δεν γίνεται, δεν το πιστεύω ότι δεν ξέρατε για κακές συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων. Αν όχι για όλους, από αυτούς που έχουν καταγγελθεί κάποιοι ήταν πάρα πολύ γνωστοί. Δεν πέσατε κι από τα σύννεφα. Είπατε “α, δεν το περίμενα εγώ από αυτόν”; Άντε να το είπατε για έναν. Ξέραμε πάνω κάτω τι είχε ακουστεί. Απλώς δεν είχαν ακουστεί λεπτομέρειες. Όπως και για μένα ήταν σοκαριστικό που γνώριζα. Δεν μπορώ να πω ότι γνώριζα λεπτομέρειες, αλλά ούτε τα ήξερα όλα σε βάθος. Μπορώ να σου πω με σιγουριά τη δική μου περίπτωση. Το σύστημα το ίδιο τους ανέχτηκε αυτούς τους ανθρώπους. Ήταν μέσα στο σύστημα και αυτοί οι άνθρωποι δούλευαν χειμώνα – καλοκαίρι, είχα εξουσία».

3889232078400377 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας